ev hanımlıgı ve ben

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar deli olucam ya bu yemek konusunda daha oncede konusmustuk ama canım bisey cektimi onu yemem lazım esim bu hafta gececi mesela aksam yemek pismiyo evde 5 gundur dısarda yedim 1 yanım vicdan azabı bi yanm aman canın sagolsun diyo esi vardiyalı olanlar anlar beni belki siz naspıysounuz

Canın sagolsun valla. İmkanım olsa evde hic yemek pisirmem. Hep dısarda yerim.
Binde bir girerim mutfaga. Ama bizim evdekiler ev yemekcisi malesef

Daha önce de yazdım, bu şekilde beslenmek çok sağlıksız. Şimdi eğilse de 5-10 sene sonra sıkıntısını çekersiniz. Kanserin başlıca sebeplerinden biridir fast food..

pek faasfood gibi degil ama genede mesea gece yarısı aklıma gelir kuzu pirzola yada bu aksam 11 12 de cıkan maceracı vs programları varya orda bse görürsem köfte döner et ile ilgili seyler beni cezbediyo hani kimisinde canta ayakkab hastalıgı avrdır yada parfum benimkide bu 4 gundur dısardan spiaris yuhh diyrum baska bşsey demiyorzm carsamba arkadaslarla bulustuk kumpr yaptık persembe benim canım köfte cekti cuma kuzenlerle gezdik iskender yaptık dün ben alsıverise gittim popoyes yaptım ve suan canım deli gibi döner istiyo söyle ince ekmegin arasına icinde tursu patetes bide ayran offf cok kötüyüm

pek faasfood gibi degil ama genede mesea gece yarısı aklıma gelir kuzu pirzola yada bu aksam 11 12 de cıkan maceracı vs programları varya orda bse görürsem köfte döner et ile ilgili seyler beni cezbediyo hani kimisinde canta ayakkab hastalıgı avrdır yada parfum benimkide bu 4 gundur dısardan spiaris yuhh diyrum baska bşsey demiyorzm carsamba arkadaslarla bulustuk kumpr yaptık persembe benim canım köfte cekti cuma kuzenlerle gezdik iskender yaptık dün ben alsıverise gittim popoyes yaptım ve suan canım deli gibi döner istiyo söyle ince ekmegin arasına icinde tursu patetes bide ayran offf cok kötüyüm

Son derece sağlıksız bir beslenme
Haftada bir falan olsa tamam da hergün olmamalı
Evinizde yemek pişirin bu es geçilmeyecek kadar önemli bir konu, kırmızı eti sürekli tüketmek iyi bir şey değil, kolon kanserinin ilk sırada sebebi hazır yemekler.

Geçen günde babam benden 100 lira doğalgaz parası istiyor nasıl ödeyeceğim borçlarım var diye konu açmıştın. kocam gece çalışırken evde kalamıyorum dedin. Derdin bir öyle bir böyle.

valla yapan olsa bi güzel yenirde
Şaka mısın sen? Yersen yersin gelip prangalarami vuralım ağzını.
O kadar söyleyen olmuş etkilenmemissin şimdimi engel olacaksin kendine.

Demek ki köfte ve vb. Yemekler bizim sana soylediklerimizden daha çok ilham veriyor sana o zaman devam kankaliga.

X