Ben anaparanın yükseliceğini bilmiyordum.Ama benim borcum tokiye hiçbir zaman bitmicek.Ben zaten 6 ayda toplam 10 bin ödüyorum devletin bana yaptığı zam 12 bin.Tokiden aldığınız evimi sattınız onu tam olarak anlamadım ama siz bu kadar ayrinti ile ilgilenmeyin çünkü diğer türlü ev sahibi olmak zaten imkansız. Siz ne düşünmüştünüz aylık olarak ödediğiniz ücret artınca zaten ana paraya ödediğiniz miktarda artmış oluyor direk olarak
Anlatamadım yine195 bini bulan 220 bini de bulurdu yahu. 25 bin fark var arada.
YaniiiAylık ödemeler efe,tüfeye göre artınca ana parada artar.
Siz aylık ödemeler yükseldikçe evin değerinden düşüp(anlaştığınız değerden) ödemelerin daha çabuk zamanda biteceğini düşündünüz .?
hayırlısı diyelim inşallah hakkınız da
Öyle düşünmeyin annemler tokiden ev aldı. Şu anda normal kiralar efe tüfe oranının voknustunde arttı ama annemlerin aylık ödemeleri o kadar komik bir fiyattaki. Birde şöyle düşünün evet aylık ödeme artıyor ama evin değeri o artıştan çok daha yüksek oranda artıyor. Hersekilde kardasınız yani. Gerçekten yanlış bir hesaplama yapıyorsunuz. Lütfen eğer ödeme gücünüz varsa değerlendirin satmayınBen anaparanın yükseliceğini bilmiyordum.Ama benim borcum tokiye hiçbir zaman bitmicek.Ben zaten 6 ayda toplam 10 bin ödüyorum devletin bana yaptığı zam 12 bin.
Evin değeri de artıyor zaten.Anlatamadım yine( 6 ayda bir 20 bin artış oluyor yıla vurursak 40 bin yani benim borcum katlanarak artıcak .
Anneniz sabit ödemeden yararlanmıştır bunda öyle bişey söz konusu değil.1yıl sonra %20 indirimden faydalanırsınız dedi,ee ben o toplu parayı nasıl bulucam ev benim üstüme değilki banka bie vermez o parayı bana.Sattım.Öyle düşünmeyin annemler tokiden ev aldı. Şu anda normal kiralar efe tüfe oranının voknustunde arttı ama annemlerin aylık ödemeleri o kadar komik bir fiyattaki. Birde şöyle düşünün evet aylık ödeme artıyor ama evin değeri o artıştan çok daha yüksek oranda artıyor. Hersekilde kardasınız yani. Gerçekten yanlış bir hesaplama yapıyorsunuz. Lütfen eğer ödeme gücünüz varsa değerlendirin satmayın
Ben yine anlamadım.Anlatamadım yine( 6 ayda bir 20 bin artış oluyor yıla vurursak 40 bin yani benim borcum katlanarak artıcak .
220 bine ev bulmuş onun farkında değil sanırım. 220'ye ev mi kaldı?195 bini bulan 220 bini de bulurdu yahu. 25 bin fark var arada.
Evin tamamı mı 220 bin? Nerdeyse gidip 5 tane alıcam 220 bine ev mi varmış be220 bine ev bulmuş onun farkında değil sanırım. 220'ye ev mi kaldı?
Hayır sabit ödemeden faydalanmadilar. Her 6 ayda bir artıyor ücret ama annemler 13 sene önce aldılar. Ne kadar artsada bornal kiralar kadar artmıyor ve bir süre sonra piyasanın çok altında kalıyor ödemesi. Mesela annem şu anda 1000 tl gibi bir para ödüyor aylık ama karşı dairesini ev sahibi kiraya verdi 1900 e. Yani karşı dairedeki kişi kiraya 1900 veriyor bir nevi havaya giden para ama annem kendi evine 1000 tl ödüyor. Hersekilde siz karlisiniz ama sanırım siz çok düz mantık bakıyorsunuz olaya.Anneniz sabit ödemeden yararlanmıştır bunda öyle bişey söz konusu değil.1yıl sonra %20 indirimden faydalanırsınız dedi,ee ben o toplu parayı nasıl bulucam ev benim üstüme değilki banka bie vermez o parayı bana.Sattım.
Ahhh beni bi anlasanız.ha siz 195 bine ev aldınız onun tantanasını mı yapıyorsunuz anlamadım. 195'ten 220 bine çıkmış 220 bin para mı şu an? 1 milyona dayandı evler, piyasadan haberdar değilsiniz sanırım. her türlü ucuza ev almış oluyorsunuz işte. istiyorsanız toki olmayan bir ev almayı deneyin, evin kendi fiyatı, kredisi bilmem nesi derken evet her ay ödenen para sabit olur ama tokinin bilmem kaç katına ev almış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?