Bence o çerceveleri kesin yapmalısın da, onun ev eşyası ile alakası olmaz. Romantik bir hediye olur.Erkek arkadaşımla farklı şehirlerde okuyoruz o bu sene yeni bir eve çıkıyor. Dün de konuşurken odama iki tane çerçeve lazım ikimizin fotoğrafı için biri başucuma biri de masama, fotoğrafları sen seç dedi. Benim de aklımda elektrikli aletler falan kettle olabilir bu tarz hediyeler vardı kızlar sizce hem böyle maddi bir hediye alsam hem de söylediği çerçeveleri yapsam mantıklı olur mu ama bayram araya girdiği için yetiştirmem çok zor kendisi de cuma gidiyor yani kargoyla halletmem gerekecek elden verme imkanım yok şimdilik
Hediye önerileriniz var mı, bekar evine ne alınır canlarım??
Kettle biraz basit olmazmi daha romantik biseyler dusunsen guldurdun beni ya kettle nedir :) :) :)
Ev hediyesi olduğuna göre romantik olmak zorunda değil bence. Ben olsam ihtiyacı olan elektronik eşya, ev eşyası alırdım.
Çerçeveleri de hazırlardım, hediyenin yanı sıra. O da işin duygusal kısmını karşılardı işte.
Ben olsam bir kutuya ikimize özel fotoğraf/not falan varsa doldururum,ikimizle ilgili şeyler yazarım,bir güzel de süslerim o kutuyu.
Bir tane de uygun paraya ev eşyası alırım.
Supurge al bence. Lazim olur.
Cerceve de al. Zaten kac para ki?
Ev Hediyesi sonuçta ihtiyacı olanı almak daha mantıklı fotoPrag çerçevesini yine yaparsın
tost makinesi çaycı ona kurtarıcı olabilir zaten bana şu lazım şunu al diyemez canım
Güle güle kullansın canım.yine onun da gönlünü yaparsın fotoprafınızı da başucuna koysunÇok haklısın canım çok teşekkür ederim tost makinesi de çok güzel bir fikir ya sanırım tost makinesi alıcam şuan aklım çok yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?