• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev işerini bitirmek

öyle tabi bitermi..anneliği ertelemek?? ay bilemiyorum etrafımdaki herkes annem kayınvalıdem akrabalarım yap bı cocuk dıyorda.... ben nasıl bakıcam o bebeğe.. kıyamama ki nasıl zaman ayırıcam nasıl baskasına bırakıcam nasıl ayrı kalıcam derken geldım 30 yasına bılemedım..

inan canım sen anneliği erteleme dediğinde içim bi cız etti..... bu kadar değerli bir şey mi annelik??yasayamadıgımdan bılmıyorum tabı.... e yas ta gecıyor,bılmeıyorum kafam cok karısık bu konuda.. saol cnaım onerın ıcın

Hani tarif edilemez deniyoya gercekten óyle bi sey :16: gercek ask iste :16:
Ben hic kimseye simdiye kadar emanet etmedim bir kez yemege ciktik onuda yanimizda götürdúk inan bana hic bi zorlugu yok aglamasindan acmi uykusumu var sıkkıldimi anliyosun ses tonu degisik oluyor :D hic bi anini kacirmak istemiyorum su ara ilk disi cikti arada her bebek gibi heceliyor mammma diyor :16: birde bunu simdi ilk baskasinin yaninda yaptigini dúsún ben cok úzúlúrdüm herhalde ilk hecesi bile dünyalari verdi bana birde yürüse konussa naparimki :17: neyse canim ben benim pasaya daldim gece gece seni cocuk hevesine getiricem :) sen kendini ne zaman hazir hisseddigini kendin bilirsin

Allah'ım analı babalı büyütsün çok güzel çok mutlu sağlıklı günlerinizi yaşatsın canım.. evet heveslendırmedın desen yalan olur:)) ama işte malum daha var bize biraz daha zaman..mutlulıklar huzur ve saglık dılıyorum sıze:))

Hani tarif edilemez deniyoya gercekten óyle bi sey :16: gercek ask iste :16:
Ben hic kimseye simdiye kadar emanet etmedim bir kez yemege ciktik onuda yanimizda götürdúk inan bana hic bi zorlugu yok aglamasindan acmi uykusumu var sıkkıldimi anliyosun ses tonu degisik oluyor :D hic bi anini kacirmak istemiyorum su ara ilk disi cikti arada her bebek gibi heceliyor mammma diyor :16: birde bunu simdi ilk baskasinin yaninda yaptigini dúsún ben cok úzúlúrdüm herhalde ilk hecesi bile dünyalari verdi bana birde yürüse konussa naparimki :17: neyse canim ben benim pasaya daldim gece gece seni cocuk hevesine getiricem :) sen kendini ne zaman hazir hisseddigini kendin bilirsin

inşllh bende yaşarım bu duyguyu isteyen herkes yaşar inş çok istiyorum bebeğim olmasını hemde çokkk okadar istiyorumki şuan eğitimimi tamamlıyorum aöf den bu yıl bitiyor inş önümde kpss falan var mesleğimi bir an önce elime almayı planlasamda içimdeki bebek isteiğini erteleyemiyorum olsun istiyorm benm için nezaman hayırlıysa ozamn versn rabbm inş allh evladını sana bağışlasın evladın herşeyi güzeldir eminm benmkide olsada evim pis olsa takmam ozamn heralde

bitermi arkadasim ev isi degil sadece dunya isin bitmiyor topraga girene kadar teyzemin kayinvalidesi geldi aklima kadincagiz olum doseyinde bile kizina diyormuski kalk bana birseyler oluyor evi sil supur sonrada hamur isi yap birseyler gelen giden olur 10 dk gecmeden canini teslim etmis hadi bizde coluk cocuk var diye bitmiyor diyorum su hayatta tanidigim en titiz insan kv evde bir kari bir kocalar o bile elinde bez dort doner evin icinde yani tek sen degilsin uzulme

inşllh bende yaşarım bu duyguyu isteyen herkes yaşar inş çok istiyorum bebeğim olmasını hemde çokkk okadar istiyorumki şuan eğitimimi tamamlıyorum aöf den bu yıl bitiyor inş önümde kpss falan var mesleğimi bir an önce elime almayı planlasamda içimdeki bebek isteiğini erteleyemiyorum olsun istiyorm benm için nezaman hayırlıysa ozamn versn rabbm inş allh evladını sana bağışlasın evladın herşeyi güzeldir eminm benmkide olsada evim pis olsa takmam ozamn heralde

amin canim insallah cümlemizinkini....allahim istiyen herkese yasatsin bu duyguyu gercekten súper bi sey <3<3<3 isler aksiyor ama bi sekilde oluyor yinede ama inan bana buna deger :16:

Back
X