ya kızlar ben yine dağıldım
sana 26 sayfa yazıldı cızıldı.daha ne yapılsın kı.dagının dıyecegıne kalk topla gamyoncuuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana 26 sayfa yazıldı cızıldı.daha ne yapılsın kı.dagının dıyecegıne kalk topla gamyoncuuuu
katılıyorum...oturma kalkkkkkk...
![]()
canım konu sahıbı ya temızlıge basladı ya da usengeclıkten gıremıyor:)
temizlik veya yemek yapmaya bulasik yikamaya vs usengeciz ama...
internete girmeye degiliz malesef...![]()
aynen katılıyorum sananeyse kı tembellık yanımdan bıle gecmemıs
![]()
Tiroidlerinize baktırınyaksamlar kızlar ben bu siteye daha yeni üye oldum.Ve benim sorunum bana göre çok büyük.Ev işini yapamıyorum yemek yapamıyorum sürekli bir üşengeçlik hali.Mutfak oturma odası salon hepsi aynı.Kendime bir çeki düzen veriyim diyorum ama olmuyor.O kadar özeniyorum ki evi ve kendi tertemiz insanlara.Daha 1.5 yıllık evliyim.Eşimde bana belli ettirmese de oda çok şikayetçi bu durumdan.akşamları yemek yapamıyorum.Bulaşıklar birikiyor.çamaşır deseniz aynı.evimde hala bir düzen sağlayabilmiş değilim.gıda fabrikasında amir olarak çalışıyorum.8 saat çalışma saatimiz.Ama bende hep tembellik hali
Şimdi sizden ricam bana bir akıl verin neyi nasıl yapmam gerektiği hakkında.Lütfen bayanlar sizlerin yardımlarına çok ihtiyacım var.Umarım beni geri çevirmezsiniz.
Maddi açıdan müsaitseniz bikaç günlüğüne bi ablayla anlaşsanız beraber temizler, toparlarsınız. Sonrada evi düzenli görünce tekrar dağılmamasına özen gösterirsiniz belki.Selamlar, aynı sorun bende de var. Ben 40 yaşındayım 5 sene oldu evleneli.. Bekarken böyle değildim aksine inanılmaz bir enerjim vardı hem dışarda çalışırdım hem de tek yaşardım her şeye her yere yetişirdim.... Tembellik ciddi bir hastalık, üst üste ev değiştirdik hep evlere kabahat buldum, En son bekarkern yaşadığım bi çatı katı evi vardı çok severdim oranın boşaldığını duyunca kaçırmadık taşındık. Utanıyorum söylemeye ama ağustos ayında taşındık ama hala yerleşemedik ayrıca evde toz kir, eşyalar üst üste, taşınırken dolabımızı bırakmıştık artık ahı gitti vahı kalmıştı taşınmaktan henüz alamadık giysiler her biri her yerde, eşimde benden beter, Her hafta plan yapıyorum şöyle yapıcam böyle yapıcam diye yok kalkmıyor elimm kolum.. Artık bazen ciddi derecede ölmek istiyorum.. Hayallerim var ama hepsini erteliyorum, bunun arasında çocuk yapmak da var yaş geldi geçiyor.. Ayrıca burada söyleyemeyeceğim özel sorunlarımz da var.... Ailemin yanına gittik birkaç ay kaldık eve gelmek istemiyorduk resmen ama geldik böyle diken üstünde nereye kadar yaşarım bilemiyorum... Sanırım kötü enerjilerin etkisi de büyük inancınız var mıdır bilemiyorum ama kötü enerjilerin seveceği şekilde yaşıyorum şu an... Dua edin bize müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.. Ne olur şu ağırlık gitsin üzerimizden... Seni de çok iyi anlıyorum arkadaşım bu işlerde akıl fikir vermeye gelmiyor sadee bir yerden başlamak zorundayız öetelemeden bi elimizi atsak gerisi gelecek eminim.. Rabbim bizim gibilerin yardımcısı olsun., Yardımcı diyorsunuz ben eve yardımcı getirmeye de utanıyorum açıkcası bu haldeyken..
Merhabalar bende çalışıyorum üstelik eve en erken gitmem akşam 7 8. Ama evim pis değildir sadece yatak odası işe gittiğimiz için hafif dağılır heryer düzenlidir mutfağım odalarım. Tuvaletimi banyomu silerim makineye çekerim diğer yerlerde topludur. Haftasonu izin günümde eşimle toz almaya gireriz çamaşır atarız miss. Sizde kalem alın elinize yazın perşembe çamaşır yıkanıcak. Mutfak toplanmadan uyumıycam. Ev kokmicak vs vs.yaksamlar kızlar ben bu siteye daha yeni üye oldum.Ve benim sorunum bana göre çok büyük.Ev işini yapamıyorum yemek yapamıyorum sürekli bir üşengeçlik hali.Mutfak oturma odası salon hepsi aynı.Kendime bir çeki düzen veriyim diyorum ama olmuyor.O kadar özeniyorum ki evi ve kendi tertemiz insanlara.Daha 1.5 yıllık evliyim.Eşimde bana belli ettirmese de oda çok şikayetçi bu durumdan.akşamları yemek yapamıyorum.Bulaşıklar birikiyor.çamaşır deseniz aynı.evimde hala bir düzen sağlayabilmiş değilim.gıda fabrikasında amir olarak çalışıyorum.8 saat çalışma saatimiz.Ama bende hep tembellik hali
Şimdi sizden ricam bana bir akıl verin neyi nasıl yapmam gerektiği hakkında.Lütfen bayanlar sizlerin yardımlarına çok ihtiyacım var.Umarım beni geri çevirmezsiniz.
O evin toplanıp temizlendiğinde ne kadar ferahlayacağını/ ferahlayacağınızı düşünün.Selamlar, aynı sorun bende de var. Ben 40 yaşındayım 5 sene oldu evleneli.. Bekarken böyle değildim aksine inanılmaz bir enerjim vardı hem dışarda çalışırdım hem de tek yaşardım her şeye her yere yetişirdim.... Tembellik ciddi bir hastalık, üst üste ev değiştirdik hep evlere kabahat buldum, En son bekarkern yaşadığım bi çatı katı evi vardı çok severdim oranın boşaldığını duyunca kaçırmadık taşındık. Utanıyorum söylemeye ama ağustos ayında taşındık ama hala yerleşemedik ayrıca evde toz kir, eşyalar üst üste, taşınırken dolabımızı bırakmıştık artık ahı gitti vahı kalmıştı taşınmaktan henüz alamadık giysiler her biri her yerde, eşimde benden beter, Her hafta plan yapıyorum şöyle yapıcam böyle yapıcam diye yok kalkmıyor elimm kolum.. Artık bazen ciddi derecede ölmek istiyorum.. Hayallerim var ama hepsini erteliyorum, bunun arasında çocuk yapmak da var yaş geldi geçiyor.. Ayrıca burada söyleyemeyeceğim özel sorunlarımz da var.... Ailemin yanına gittik birkaç ay kaldık eve gelmek istemiyorduk resmen ama geldik böyle diken üstünde nereye kadar yaşarım bilemiyorum... Sanırım kötü enerjilerin etkisi de büyük inancınız var mıdır bilemiyorum ama kötü enerjilerin seveceği şekilde yaşıyorum şu an... Dua edin bize müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.. Ne olur şu ağırlık gitsin üzerimizden... Seni de çok iyi anlıyorum arkadaşım bu işlerde akıl fikir vermeye gelmiyor sadee bir yerden başlamak zorundayız öetelemeden bi elimizi atsak gerisi gelecek eminim.. Rabbim bizim gibilerin yardımcısı olsun., Yardımcı diyorsunuz ben eve yardımcı getirmeye de utanıyorum açıkcası bu haldeyken..
öncelikle ev temzilemek için evin negatif enerjisi pozitife çevirin bunun için dua veya frekans açabilirsiniz. sonrasında bir siseye vernel gibi güzel kokacak eyler doldurun evinize ve üstünüze sıkın . sonra tek bir parça amac belırleyın once kapıları silicem baska seye dokunmıcam sonra sadece su odayı toplıcam baska seye dokunmıcam sonra sadece su yerlerı supurcem baska sey yok boyle boyle dınlenerek parcalar ıcınde yapın . sonra arada yıne vernel sıkın ustunuze . bırde bulasık telı cok onemlı elınızden bez ve tel eksık olmasın . muzık acın temızlıge baslamadan once youtubeda bass mıx veya temızlık pop gıbı seyler var guclu rıtımlı bır muzık acın baska gunlerdede dua acar oyle yaparsınız boylece temzlık yaptıgınızı unutur kolay olur yemek yemek tualet yapmak kadar kolay . bol sanslar .yaksamlar kızlar ben bu siteye daha yeni üye oldum.Ve benim sorunum bana göre çok büyük.Ev işini yapamıyorum yemek yapamıyorum sürekli bir üşengeçlik hali.Mutfak oturma odası salon hepsi aynı.Kendime bir çeki düzen veriyim diyorum ama olmuyor.O kadar özeniyorum ki evi ve kendi tertemiz insanlara.Daha 1.5 yıllık evliyim.Eşimde bana belli ettirmese de oda çok şikayetçi bu durumdan.akşamları yemek yapamıyorum.Bulaşıklar birikiyor.çamaşır deseniz aynı.evimde hala bir düzen sağlayabilmiş değilim.gıda fabrikasında amir olarak çalışıyorum.8 saat çalışma saatimiz.Ama bende hep tembellik hali