Ev işi yapamıyorum,sürekli üşengeçlik halindeyim

ya kızlar ben yine dağıldım

canım merak ettım bende kac gundur yazmayınca dedım temızlıge basladı, fazla dagılmadan tekrar topla temızle:31:
ben dun perdelerımı yıkadım mis gibim oldu aksam utumu bıtırdım. sabah kalktım
mutfak tezgahı banyoları domestos yaptım beklektım temızledım, süpürgeye suyu koydum her tarafı süpürüdüm. tozları aldım , yerlerı sıldım, oglumu uyuttum keyıf kahvemı ıctım oooh mis gibim
bugun yıkadıgım camasırlarıda aksam ütüyleyecem:44:

halım yok deme, sen ısten korkma iş senden korksun

Bayram geliyor bahanen olsun dip köşe temzlik yap. Bak havalar güzel camlarını sil perdelerini yıka

Depresyonda olabilirsiniz..Bu da sizde üşengeçlik durumu yaratmış olabilir..Belki de bir süre farklı mekanlarda bulunmaya ihtiyacınız vardır..Eşiniz size yardım ediyor mu ? Ona böyle bir teklif götürebilirsiniz mesela..Birlikte yapalım diyebilirsiniz...

bir anda %100 düzenli temizlik haline geçmek zor tabi, azar azar başlarsan dağılmaların da azalır, bi bakmışsın oturttuğun düzen işliyor dağılmıyorsun artık.

dağılmamak için ara ara işleri eritebilirsin.

O da olması ben B12 vitamini alıyorum harika etki ediyo, belki sorunun halsizliktir. B12 vitamini enerji içeceği gibi tavsiye ederim!! :37:

bir anda %100 düzenli temizlik haline geçmek zor tabi, azar azar başlarsan dağılmaların da azalır, bi bakmışsın oturttuğun düzen işliyor dağılmıyorsun artık.

dağılmamak için ara ara işleri eritebilirsin.

O da olmadı ben B12 vitamini alıyorum harika etki ediyo, belki sorunun halsizliktir. B12 vitamini enerji içeceği gibi tavsiye ederim!! :37:

Selamlar, aynı sorun bende de var. Ben 40 yaşındayım 5 sene oldu evleneli.. Bekarken böyle değildim aksine inanılmaz bir enerjim vardı hem dışarda çalışırdım hem de tek yaşardım her şeye her yere yetişirdim.... Tembellik ciddi bir hastalık, üst üste ev değiştirdik hep evlere kabahat buldum, En son bekarkern yaşadığım bi çatı katı evi vardı çok severdim oranın boşaldığını duyunca kaçırmadık taşındık. Utanıyorum söylemeye ama ağustos ayında taşındık ama hala yerleşemedik ayrıca evde toz kir, eşyalar üst üste, taşınırken dolabımızı bırakmıştık artık ahı gitti vahı kalmıştı taşınmaktan henüz alamadık giysiler her biri her yerde, eşimde benden beter, Her hafta plan yapıyorum şöyle yapıcam böyle yapıcam diye yok kalkmıyor elimm kolum.. Artık bazen ciddi derecede ölmek istiyorum.. Hayallerim var ama hepsini erteliyorum, bunun arasında çocuk yapmak da var yaş geldi geçiyor.. Ayrıca burada söyleyemeyeceğim özel sorunlarımz da var.... Ailemin yanına gittik birkaç ay kaldık eve gelmek istemiyorduk resmen ama geldik böyle diken üstünde nereye kadar yaşarım bilemiyorum... Sanırım kötü enerjilerin etkisi de büyük inancınız var mıdır bilemiyorum ama kötü enerjilerin seveceği şekilde yaşıyorum şu an... Dua edin bize müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.. Ne olur şu ağırlık gitsin üzerimizden... Seni de çok iyi anlıyorum arkadaşım bu işlerde akıl fikir vermeye gelmiyor sadee bir yerden başlamak zorundayız öetelemeden bi elimizi atsak gerisi gelecek eminim.. Rabbim bizim gibilerin yardımcısı olsun., Yardımcı diyorsunuz ben eve yardımcı getirmeye de utanıyorum açıkcası bu haldeyken..

Ben anlamadım ya neden eşiniz sizden bekliyor her şeyi çalışıyorsunuz bir de. Eve gelinve beraber sohbet ederek yemek yapsanız zoe gelmez. Temizlik de öyle diye düşünüyorum. Zaten iki kişisiniz haftalık yeter. Söyle yap diye akıl vermessiniz de hep kendisi yapmasi üzerine akıllar. Hele biri çalışıyorum eve gelince işleri böldüm her gün birini yapıyorum demiş çünkü eşine karşı sorumlu olduğunu hatırlıyormus. Yok artık.

yaksamlar kızlar ben bu siteye daha yeni üye oldum.Ve benim sorunum bana göre çok büyük.Ev işini yapamıyorum yemek yapamıyorum sürekli bir üşengeçlik hali.Mutfak oturma odası salon hepsi aynı.Kendime bir çeki düzen veriyim diyorum ama olmuyor.O kadar özeniyorum ki evi ve kendi tertemiz insanlara.Daha 1.5 yıllık evliyim.Eşimde bana belli ettirmese de oda çok şikayetçi bu durumdan.akşamları yemek yapamıyorum.Bulaşıklar birikiyor.çamaşır deseniz aynı.evimde hala bir düzen sağlayabilmiş değilim.gıda fabrikasında amir olarak çalışıyorum.8 saat çalışma saatimiz.Ama bende hep tembellik hali
Şimdi sizden ricam bana bir akıl verin neyi nasıl yapmam gerektiği hakkında.Lütfen bayanlar sizlerin yardımlarına çok ihtiyacım var.Umarım beni geri çevirmezsiniz.
Tiroidlerinize baktırın

Selamlar, aynı sorun bende de var. Ben 40 yaşındayım 5 sene oldu evleneli.. Bekarken böyle değildim aksine inanılmaz bir enerjim vardı hem dışarda çalışırdım hem de tek yaşardım her şeye her yere yetişirdim.... Tembellik ciddi bir hastalık, üst üste ev değiştirdik hep evlere kabahat buldum, En son bekarkern yaşadığım bi çatı katı evi vardı çok severdim oranın boşaldığını duyunca kaçırmadık taşındık. Utanıyorum söylemeye ama ağustos ayında taşındık ama hala yerleşemedik ayrıca evde toz kir, eşyalar üst üste, taşınırken dolabımızı bırakmıştık artık ahı gitti vahı kalmıştı taşınmaktan henüz alamadık giysiler her biri her yerde, eşimde benden beter, Her hafta plan yapıyorum şöyle yapıcam böyle yapıcam diye yok kalkmıyor elimm kolum.. Artık bazen ciddi derecede ölmek istiyorum.. Hayallerim var ama hepsini erteliyorum, bunun arasında çocuk yapmak da var yaş geldi geçiyor.. Ayrıca burada söyleyemeyeceğim özel sorunlarımz da var.... Ailemin yanına gittik birkaç ay kaldık eve gelmek istemiyorduk resmen ama geldik böyle diken üstünde nereye kadar yaşarım bilemiyorum... Sanırım kötü enerjilerin etkisi de büyük inancınız var mıdır bilemiyorum ama kötü enerjilerin seveceği şekilde yaşıyorum şu an... Dua edin bize müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.. Ne olur şu ağırlık gitsin üzerimizden... Seni de çok iyi anlıyorum arkadaşım bu işlerde akıl fikir vermeye gelmiyor sadee bir yerden başlamak zorundayız öetelemeden bi elimizi atsak gerisi gelecek eminim.. Rabbim bizim gibilerin yardımcısı olsun., Yardımcı diyorsunuz ben eve yardımcı getirmeye de utanıyorum açıkcası bu haldeyken..
Maddi açıdan müsaitseniz bikaç günlüğüne bi ablayla anlaşsanız beraber temizler, toparlarsınız. Sonrada evi düzenli görünce tekrar dağılmamasına özen gösterirsiniz belki.

yaksamlar kızlar ben bu siteye daha yeni üye oldum.Ve benim sorunum bana göre çok büyük.Ev işini yapamıyorum yemek yapamıyorum sürekli bir üşengeçlik hali.Mutfak oturma odası salon hepsi aynı.Kendime bir çeki düzen veriyim diyorum ama olmuyor.O kadar özeniyorum ki evi ve kendi tertemiz insanlara.Daha 1.5 yıllık evliyim.Eşimde bana belli ettirmese de oda çok şikayetçi bu durumdan.akşamları yemek yapamıyorum.Bulaşıklar birikiyor.çamaşır deseniz aynı.evimde hala bir düzen sağlayabilmiş değilim.gıda fabrikasında amir olarak çalışıyorum.8 saat çalışma saatimiz.Ama bende hep tembellik hali
Şimdi sizden ricam bana bir akıl verin neyi nasıl yapmam gerektiği hakkında.Lütfen bayanlar sizlerin yardımlarına çok ihtiyacım var.Umarım beni geri çevirmezsiniz.
Merhabalar bende çalışıyorum üstelik eve en erken gitmem akşam 7 8. Ama evim pis değildir sadece yatak odası işe gittiğimiz için hafif dağılır heryer düzenlidir mutfağım odalarım. Tuvaletimi banyomu silerim makineye çekerim diğer yerlerde topludur. Haftasonu izin günümde eşimle toz almaya gireriz çamaşır atarız miss. Sizde kalem alın elinize yazın perşembe çamaşır yıkanıcak. Mutfak toplanmadan uyumıycam. Ev kokmicak vs vs.

O evin toplanıp temizlendiğinde ne kadar ferahlayacağını/ ferahlayacağınızı düşünün.
Kesin balkonlarda kirlidir, oysa şimdi baharda temiz temiz yıkanmış balkonda oturup çay/ kahve içip ne güzel kitap okunur.

Yapamıyorum dedikçe yapamazsınız. Niyet edin başlayın.
Birden bütün evi yapmayın, bir gün bir odayı , ertesi gün diğerini. Önce dağınıkları toplayın katlayın, sonra silip süpürün. Hatta enerjik hareketli bir müzik açın iş yaparken.

Forumda bir konu daha vardı böyle yakın zmanda,belki rastlamışsınızdır. Oradaki önerileri okuyun. Bulursam link atarım.

Ayrıca en kısa zmaanda kan değerlerinize baktırın,
Hatta bir psikiyatrist ve psikoloğa gidin.
Sorunlarınıza sebep tembellikten ziyade psikolojiniz de olabilir.

öncelikle ev temzilemek için evin negatif enerjisi pozitife çevirin bunun için dua veya frekans açabilirsiniz. sonrasında bir siseye vernel gibi güzel kokacak eyler doldurun evinize ve üstünüze sıkın . sonra tek bir parça amac belırleyın once kapıları silicem baska seye dokunmıcam sonra sadece su odayı toplıcam baska seye dokunmıcam sonra sadece su yerlerı supurcem baska sey yok boyle boyle dınlenerek parcalar ıcınde yapın . sonra arada yıne vernel sıkın ustunuze . bırde bulasık telı cok onemlı elınızden bez ve tel eksık olmasın . muzık acın temızlıge baslamadan once youtubeda bass mıx veya temızlık pop gıbı seyler var guclu rıtımlı bır muzık acın baska gunlerdede dua acar oyle yaparsınız boylece temzlık yaptıgınızı unutur kolay olur yemek yemek tualet yapmak kadar kolay . bol sanslar .

Back
X