Merhaba kk üyeleri;
Özellikle evli üyelerin yorumlarını daha çok merak ediyorum. Sorum açık aslında,erkek arkadaşımla ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor.Geçen gün laf arasında sofrayı kurarken kaldırırken yardım edersin heralde bi cümle kurdum. O günden bugüne uzlaşamıyoruz bu konuda.
Açık açık böyle bi beklenti içine asla girme o senin görevin dedi. Savunması da,işte bütün gün yorulucam,kafam sürekli dolu evde huzurla oturmak istiyorum. Bu arada beyimiz çalışan kadın istiyor onu belirtiyim. Tamam benim işim onunkisine göre daha rahat,onun işi biraz riskli. Ama bende bütün gün işte olucam sonuçta birbirimize yardımcı olmak varken niye tek bi kişiye yıkalım bütün işi diyorum, bu seferde senin bunları zevkle yapmann,evine bakman gerekir diyor. Baya diretmeme rağmen geri adım atmıyor ben öyle bi erkek değilim diyor. Baya iş ayrılığa kadar geldi bende düşünücem dedim.
Şimdi sorum şu;evet düşünceleri beni dehşete düşürdü(benim erkek kardeşim var şimdiden alıştırıyorum onu böyle bi öküz olmasın diye sofrayı biz kurduysak o kaldırır mesela), ondan yardım beklemek çok mu ütopik ,erkeklerin doğası mı böyle yoksa eşeleriniz size yardım ediyor mu? Ve ilerde ben tatlı dille yavaş yavaş bişeylere alıştırabilir miyim?
Merakla bekliyorum yorumlarınızı.
Valla size bir şey anlatayım da sonra bu evlilik işinin bazi bilinmezliklerde şans olduğunu anlayin. Benim abim bekarken asla bir seye elini surmezdi oyle daginik oyle düzensiz öyle çekilmez biriydi ki biz hep derdik allah evleneceği eşine sabir versin. Bir çorap orda bir çorap başka odada bir seyler yer öylece koltuk yatak fark etmez birakirdi. Ne yaptıysak bir ilerleme kaydedemedik. Evde kimse yokken Ev işi yemek vs bunlara girmiyorum bile ki bunları her durumda kızlar kadınlar yapar eş yapar kafasindaydi. Tabi evlendi neticede ay biz nelere şahit olduk salatayı hazırlamalar sofra kurmak kaldırmak düzen tertip o biçim. Eşi de çalışmıyor çalışsa kim bilir neler yapacak:)) gelin bunu adam etmiş biz yıllarca uğraştık ettik bir arpa boyu yol alamadık:))
Ha ama size hak verdim, açık açık senin görevin onları yapmak diye yüzünüze söyleyen biri icin de tedirgin olmakta haklisiniz. Hem de çalışacaksınız Çok bencilce konuşmuş.