• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev işi yapan erkek tamamen hayal ürünü mü??

Tembellikten anlamadığından yapmak istemese yine anlıcam bi nebze. Şu an tek kalıyor evde bütün işi kendi yapıyor mesela. Tamamen erkeklik gururu haline getirmiş,sen dururken ben mi yıkıcam bulaşıkları diyor ciddi ciddi. Burdaki beyfendileri de pasif olmakla,özgüven düşüklüğüyle suçladı. Zihniyeti berbat yani. Artık nasıl bi erkekliği varsa masadan tabak kaldırmakla zarar görücek bilmiyorum.Ay neyse çok doluyum saydırmıyım adamın arkasından şimdi cidden okur falan belki :KK70:ikimizin de hakkısında hayırlı olsun artık ne diyim

:KK70::KK70::KK70:
Ay hakikaten öyle mi dedi? Onun özgüvenini yirim. Ayaklı ego :KK70:

Peygamber efendimiz de eşine hep yardım edermiş. Hadisleri de mevcut. Saraylı! validenin ve şehzadesinin haberi yok ama. Bence lafını söylemeden önce dikkat etsin..

Bence onun vicdan problemi var eksik kalmis o konuda...
Tembellikten anlamadığından yapmak istemese yine anlıcam bi nebze. Şu an tek kalıyor evde bütün işi kendi yapıyor mesela. Tamamen erkeklik gururu haline getirmiş,sen dururken ben mi yıkıcam bulaşıkları diyor ciddi ciddi. Burdaki beyfendileri de pasif olmakla,özgüven düşüklüğüyle suçladı. Zihniyeti berbat yani. Artık nasıl bi erkekliği varsa masadan tabak kaldırmakla zarar görücek bilmiyorum.Ay neyse çok doluyum saydırmıyım adamın arkasından şimdi cidden okur falan belki :KK70:ikimizin de hakkısında hayırlı olsun artık ne diyim[/QUOTE

Babam yapar.eski esim temizligi tamamen o yapardi.
Yeni esim olacak kisi soylersem ikiletmez yapar
Kardesim yatagini bile toplamaz.
Hayal urunu degil yapanda var yapmayanda.

Sende çalıştığına göre eşşek gibi yardım edecek az yesinde bir uşak tutsun haspam

Böyle bir ayet yok, hadisler var ki yine kadınlara böyle yüklenen bir sorumluluk yok. Lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Yazımı bidaha okuyun
Kadına yüklenmekle şart değil zaten aynı şeyi diyoruz

Dedem her sabah babannemin sobasini yakar, bakkaldan pogacasini ekmegini alir kapiya asarda giderdi.
Babannemde dinc kadindi oyle yatalak filan degil :KK70: hala fena sayilmaz. Aksam yemeklerini dedemin elinden yemisligimizde coktur. Bulasikta yikardi, sofra da toplardi zaman zaman.

Babamda full hizmet, önüne yemek beklemez. Yemek yoksa kendi hazirlar, en kötü bir tost yapardi. Bana bile iş buyurmazdi. Bulasiga cok girismez ama yemek hazirlar yedigini toplar goturur. Annem calisiyordu.

Ben calismiyorum ama eşim de herseyi sen yapican evdesin kafasinda degildir. Evde de olsam bazen modum olmuyor yemek yapasim gelmiyor aksama. Gelince o yapar hizlica birseyler yeriz.
Evi, mutfagi da birlikte toparlariz bazen. Ev isinden korkmaz.

Bu sekilde olan enistelerimde var.
Cevrenizde yok diye bazi seyleri hayal urunu sanip ammman boyle erkek mi var? Amann evliliklerin hepsi boyle diye dusunup herseyi kabullenirseniiizzz, o kadar olur. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X