Ev isi yapmak bir gereklilik mi?

Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Artık yaparmısınız yada başkasına mı yaptırırsınız bilemem ama evet bu bir gereklilik.

Bir anne olarak kızım küçük de olsa odasının dağınık olmamasını,eşyalarını yerine kaldırması gerektiğini öğretiyorum. Tabi oda elinden geldiğince topluyor. Siz artık büyüksünüz aileniz derli toplu olmanız için söylemiştir o sözü.yoksa öyle düşüneceklerini sanmıyorum.
Bekarken odam hep temizdi. Evliyken koca eve çocukta olunca yetişemiyorum.ki sevmiyorum da bende. Haftada 1.2 süpürge.etraftaki dağınıklığı topluyorum. Sizde öyle olursunuz.birde en önemlisi az ve sade temizliği kolay olan eşyalar..

Ben de sevmezdim hala sevmiyorum. İnsan kendi evi olunca yapıyor. Ha sürekli temizlik yapan titiz bi kadın değilim canım isteyince istediği kadar yapıyorum.
Kim baylis bayila temizlik yapiyorki zaten ama yinede pislige dayanamiyroruz zamanla bi bakiyosun rutin haline getirmissin hali sil cam sil toz al supur topla bakiyorum hergun rutinim bu bide cocuklu olunca degisiyor var bizde de ev isi sevmeyenler iki gelinimiz var ikisininde iki cocugu var evini b..k goturuyo herkes kiniyor o kadar degilseniz sukur edin bekarken bende sevmiyordum evlendikten sonra kendi evin icin herseyi yapiyorsun dişi kuşsun cunku hayatini kendin duzene koyuyorsun

Ev işini kim sever zaten tabi temizlikten haz alan takıntı hastası değilseniz. Ev işi gerekliliktir bence ister istemez yapmak zorunda kalırsınız. Yanı bende hiç sevmem ama yerler tozlandıkça ev kirlendikce temizlik yaparım mutfak işleri zaten günlük olmazsa olmaz yemeği yap sofrayı kur bulaşıkları yıka ( makine de tabi) gün içinde etrafı topla yapilacak illa olacak . Geriye çamaşır kaliyor makine hallediyor onuda asması toplaması var haftada bir iki kez oda yormuyor ütüyü eşime devrettim oLay bitti

Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Pislik içinde öl ne diyelim yanş

İş yapmaktan ev toplamaktan çamaşırları katlayıp kaldırmaktan nefret ederim. Koca dayağı değil kendim için dolaba kaldırmam gerekir. Koca dediğimiz kişi de dayak atmasın böyle bir zihniyet artık kalksın.

Back
X