Aynen bende çalışmıyorum evdeyim hep üşeniyorum herseye istemeye istemeye yapıyorumValla ben evde olduğum halde işleri paylaşarak yapıyorum. Çalışsam senden beter olurdum.sevmiyorum abi ev işi falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende çalışmıyorum evdeyim hep üşeniyorum herseye istemeye istemeye yapıyorumValla ben evde olduğum halde işleri paylaşarak yapıyorum. Çalışsam senden beter olurdum.sevmiyorum abi ev işi falan
Ortak yapmak çok eğlenceli oluyor yani görev bilinciyle güle oynaya olmasa da en azından düzene biniyor işler de halloluyor.Aynen bende çalışmıyorum evdeyim hep üşeniyorum herseye istemeye istemeye yapıyorum
Ocağı her gün siliyorum o yüzden zorlanmıyorum.3 gün ara verirsem yarım saat uğraşmam gerekecek.Ben de evi kirli gördükçe üzülüyorum ama çok üşeniyorum çözüm bulan varsa söylesin lütfengaza gelip ocağı siliyorum temizliyorum üç gün sonra yine aynı batıyor
Benim eşim suyunu bile kendi almaz :) çalışmamada izin vermiyor sürekli gezmek ister kendisi bir akşam bile evde durmaz bu virüste hep tartışma cıkar o yüzdenOrtak yapmak çok eğlenceli oluyor yani görev bilinciyle güle oynaya olmasa da en azından düzene biniyor işler de halloluyor.
Aynen ocağı her gün silmek mükemmel bir şey. Gerçekten hiç yormuyor genel temizlikte.Ocağı her gün siliyorum o yüzden zorlanmıyorum.3 gün ara verirsem yarım saat uğraşmam gerekecek.
Ben de çokça üşenen bir insanım ev işi konusunda. Kendime şöyle gaz veriyorum. Hadi kalk sadece 1 saat iş yap ondan sonra hiçbir şey yapma. Oyunlaştırıyorumevet basliktan da anlasildigi gibi evimin islerini yapamiyorum. hafta ici yogun calisiyorum. hafta ici calisirken surekli hafta sonu icin plan yapiyorum şu işlerimi bitirim diye. ama yok yapamiyorumtembellik mi, isteksizlik mi, enerjisizlik mi bilemiyorum. hafta sonu mutfagi temizledikten sonra işlerime koyulayim diyorum, o kadar isteksizim ki gozumde resmen dağ oluyor hepsi
(haşimato hastasiyim, cok cabuk yoruluyorum, surekli demir vitaminim dustugu icin ilac kullaniyorum cogu zaman) boyle is yapmak icin gaza gelmek istiyorum ama olmuyor. sadece yemek yapmak zor gelmiyor. nasil istekli hale gelebilirim, es isleri konusunda motivasyona ihtiyacım var.
not: evimin pis olmasi motivasyonumu yükseltmiyor
İngiltere prensi galiba paşa efendiye bak senBenim eşim suyunu bile kendi almaz :) çalışmamada izin vermiyor sürekli gezmek ister kendisi bir akşam bile evde durmaz bu virüste hep tartışma cıkar o yüzden
Böyle konu açanlara hep bu planı yazıyorumben memnunum herşeyi kullan yerine kaldır yemek yap salata bile hazır olur bulaşık makinası yıka boşalt sabaha kalmasın bizde hergun çalışır çamaşır makinasini gece doldur sabah çalıştır hafta sonu toz al süpür ertesi gün yerleri sil banyo tuvalet yıka. İsteseniz yaparsiniz
oo supermis. bakicam mutlaka, tesekkur ederimEv işi konusunda pek istekli ve enerjik değilim sevmem yani. Kendimce bulduğum iki yöntemim var belki sizin de işinize yarar. Youtubda temizlik düzen videoları izlemek beni gaza getiriyor. Bir de saatli çalışmak mesela çok dağınık bir yer var 30dk zamanlayıcı kuruyorum ve tam konsantre o işi yapıyorum. Böylece arada oyalanmadan baya bir şey yapmış oluyorum.
Ben de hiç sevmem, ki zaten halimde kalmıyor iş yoğunluğundan .. haftada bir yarım gün kadın geliyor eve ..tüm sorun çözülüyor.. ya kendinizi yoracaksınız ya da benden kıymetli değil diyip bütçe ayıracaksınız temizlikçi içinevet basliktan da anlasildigi gibi evimin islerini yapamiyorum. hafta ici yogun calisiyorum. hafta ici calisirken surekli hafta sonu icin plan yapiyorum şu işlerimi bitirim diye. ama yok yapamiyorumtembellik mi, isteksizlik mi, enerjisizlik mi bilemiyorum. hafta sonu mutfagi temizledikten sonra işlerime koyulayim diyorum, o kadar isteksizim ki gozumde resmen dağ oluyor hepsi
(haşimato hastasiyim, cok cabuk yoruluyorum, surekli demir vitaminim dustugu icin ilac kullaniyorum cogu zaman) boyle is yapmak icin gaza gelmek istiyorum ama olmuyor. sadece yemek yapmak zor gelmiyor. nasil istekli hale gelebilirim, es isleri konusunda motivasyona ihtiyacım var.
not: evimin pis olmasi motivasyonumu yükseltmiyor
Doğru tespit napim bir yerden başlamak lazım çözümün buevimi temizleyemiyorum üşeniyorum diye verdiğiniz tavsiye üşenme kalk yap
Evi temizlemek başka çocukların dağıtması başka.çocuklu ev zaten dağınık olur ama aynı zamanda temiz olması lazım bence.Ben de sevmiyorum aslında seveceğim de temizledigim yer iki dk surmuyor aynı haline geri dönüyor. Çocuklarla ev temizlemek kar yağarken kapı önü supurmeye benzer derler aynen öyle. Saldım gitti bende![]()
Evi temizlemek başka çocukların dağıtması başka.çocuklu ev zaten dağınık olur ama aynı zamanda temiz olması lazım bence.