herkese merhaba. ben hem çalışıyorum hem anneyim. ve ev işlerinden bıktım. yetişemiyorum kızlar ya...
herkese merhaba. ben hem çalışıyorum hem anneyim. ve ev işlerinden bıktım. yetişemiyorum kızlar ya...
üffffffffffff ben biktim canim hicbisey isteyo bugün hic is yapmadim ev öyle duruyo
yok ya normal temizlik yaparim büyük temizlik yapmiyorum bu havada yapamam da cok soguk
gunaydın kızlar bayadır ugramıyordum buraya
benımde oyle hiç iş bıtmıyor aman yap yap bıtecegıde yok ...bazen sıkılıyorum ev işlerınden ama yapmasanda olmuyor
şimdıde bayram temızlıgıne gırışecegız . hayırlısı olsun bakalımm
ya kızlar okudugum kadarıyla herkes tıtız ve temız bız gıbı olmayanlarda var hiç temızlıgın yanından geçmeyenlerde nasıl içlerı rahat edıyor anlamaıyorum ...bıraz dedıkodu gıbı olacak ama geçen bı arkadaşıma gıttım kaç gun öncesınden haberlıydı ana bı baktım her yer her yerde mutfak desen oyle şaşırdım kaldım nasıl içlerı rahat edıyor anlam veremıyorum dogrusu ...dagınıklıga hiç tahhammulum yok benım
şu hasta halımle bıle ıyı kotu yapmaya çalışıyorum ..yapmasan işler yıgılıyorda yıgılıyor
herkese kolay gelsın kaydirigubbakcemile5
kızlar yaaa haftasonunu misafirle geçirdimmm. ben bıktım bu işlerden yaaa.
yok mu sihirli değneği olan...bi el atıversin
valla bende hayret ediyorum gülseciğim:uhm: bende mi bir sorun var diye düşünüyoruım:sm_confused: sinir basıyor bana ev dağınık olunca kafamçokkarıştıeşimle savaş halindeyim. bir gün temizlemeyeyim evim savaş alanı gibi oluyorcanavar gibi de çocuğun varsa birdegamyoncuiremsubenneyaptımki
kızlar bende aynı sizin gibiyim dağınıklık ve pisliğe gelemiyorum kendimizi fazlamı yıpratıyoruz acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?