selam bayanlar hepinizin kurban bayrami mübarek olsun
bende bu kulübe üye ola bilirmiyim yakında akıl hastanesine yatıracaklar beni yoksa biri ücyasında biri 18 aylık kızım var birde nerdeyse cayımı karıstır diyen kocam takıntılı bir insan degilim ama hic bir yer düzgün kalmıyor hic bitiremiyorum isleri ve artık iyce bunalıma girdim artık
bende bu kulübe üye ola bilirmiyim yakında akıl hastanesine yatıracaklar beni yoksa biri ücyasında biri 18 aylık kızım var birde nerdeyse cayımı karıstır diyen kocam takıntılı bir insan degilim ama hic bir yer düzgün kalmıyor hic bitiremiyorum isleri ve artık iyce bunalıma girdim artık
Allah sabır versin canım, yüce Rabbim sağlık versinde elbet büyüyecekler. Aramıza hoşgeldin... Çocuk bir tanede olsa 2 de olsa şimdiki çocuklar bir tuhaffff...senağlama Bizlerin büyüttükleri çocuklar bunlar ama nerede hata yapıyoruz anlamıyorum... :uhm:Bunada şükür başka ne denirki, kaydirigubbakcemile3bende bu kulübe üye ola bilirmiyim yakında akıl hastanesine yatıracaklar beni yoksa biri ücyasında biri 18 aylık kızım var birde nerdeyse cayımı karıstır diyen kocam takıntılı bir insan degilim ama hic bir yer düzgün kalmıyor hic bitiremiyorum isleri ve artık iyce bunalıma girdim artık
evet emiy tv de birsey yok
bende bugün tanik oldugun gibi iyi degildim
bende ev temizliğinden bıkanlardanım aynen iki çocuk ve yardımcı olmayı bırak hizmetçi sandıran bir koca sanki üç çocuk büyütüyorum
bende ev temizliğinden bıkanlardanım aynen iki çocuk ve yardımcı olmayı bırak hizmetçi sandıran bir koca sanki üç çocuk büyütüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?