Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

iyi aksamlar aerkadaslar nasilsiniz görüsmeyeli
herkesin simdiden bayrami kutlu olsun

bende bu kulübe üye ola bilirmiyim yakında akıl hastanesine yatıracaklar beni yoksa biri ücyasında biri 18 aylık kızım var birde nerdeyse cayımı karıstır diyen kocam takıntılı bir insan degilim ama hic bir yer düzgün kalmıyor hic bitiremiyorum isleri ve artık iyce bunalıma girdim artık

allah yardımcın olsun!:Saruboceq:hoşgeldin...a.s.

gel kiz gel hosgeldin aramiza
ben senin gibi degilim aslinda topluda degilim canim isterse yaparim
cünki yapiyorum kiz geliyo dagitiyo bende aklima nezaman eserse topluyorum
tabikiiiiiiii bendende bazen bkkinlik geliyo bagir cagir ama neye faydasi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

kızlar bayramınız kutlu mutlu sevdıklerınızle hep bı arada saglık ve sıhhatle geçsın hepınızı öpuyorummm a.s.

iyi aksamlar bayanlar janet hosgeldin aramiza canim kizlar bbayram nasil geciyor ben evdeyim

evet emiy tv de birsey yok
bende bugün tanik oldugun gibi iyi degildim

Allah sabır versin canım, yüce Rabbim sağlık versinde elbet büyüyecekler. Aramıza hoşgeldin... Çocuk bir tanede olsa 2 de olsa şimdiki çocuklar bir tuhaffff...senağlama Bizlerin büyüttükleri çocuklar bunlar ama nerede hata yapıyoruz anlamıyorum... :uhm:Bunada şükür başka ne denirki, kaydirigubbakcemile3

merhabalar bende bıktım ew işlerinden her gun aynı aynı hayatımız monoton ne yapmak lazım bılmıyorum ama eşimde cok daganık benım yuzde onada kızıyorum ...........

slm arkadaslar nasilsiniz nerdesiniz byram bitti artik haydin kk ya

bende ev temizliğinden bıkanlardanım aynen iki çocuk ve yardımcı olmayı bırak hizmetçi sandıran bir koca sanki üç çocuk büyütüyorum

bende ev temizliğinden bıkanlardanım aynen iki çocuk ve yardımcı olmayı bırak hizmetçi sandıran bir koca sanki üç çocuk büyütüyorum

selam bayanlar filiz evet cocuklarla birlikte esinide büyütüyorsun 2 degil benimde 3 cocugum var ama bazen beni bunaltiyorlar:jeyyar::jeyyar:

valla hastaydım kalktım yine evi toparladım :1no2lmuyor arkadaş duramıyorum:sm_confused: benimkilker de durmuyor ki ev olduğu gibi kalsın!şaşırdım yaa!...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…