- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
kızlar merhabaa.s. görüşemiyoruz uzun zamandır!dream81 biz bıraksak ev işleri bizi bırakmaz:1no2: birikince daha zor yapması!en iyisi üşenmeden hemen yapmak ama bitmezzz....
siz yaptıkça arkanızdan dağıtan bir yaramaz varsa hele o en zoru..şu dünyanın en bitmeyen şeyi ev işi sanırım..sürekli dağılıyor kirleniyor ve sen toplayıp temizliyorsun..
bugün hiç iş yapmayacacağım dediğim günde bile yemek yapıp sofra hazırlamış kaldırmışımdır..e tabii en azından mutfak süpürülür..illa ki hergün asılacak çamaşır ya da ütü olur..iş yapmaktan nefret edenler grubuna ben de dahilimsırnaşık şey ve yapmak zorunda olan grubuna:1shok:
hergün aynı ya sabah kalk evi topla yemek yap nereye kadar-tatlicadiarzu-
siz yaptıkça arkanızdan dağıtan bir yaramaz varsa hele o en zoru..şu dünyanın en bitmeyen şeyi ev işi sanırım..sürekli dağılıyor kirleniyor ve sen toplayıp temizliyorsun..
bugün hiç iş yapmayacacağım dediğim günde bile yemek yapıp sofra hazırlamış kaldırmışımdır..e tabii en azından mutfak süpürülür..illa ki hergün asılacak çamaşır ya da ütü olur..iş yapmaktan nefret edenler grubuna ben de dahilimsırnaşık şey ve yapmak zorunda olan grubuna:1shok:
iyi aksamlar bayanlar evde cocuk varsa o evin isibitmez en azindan daginikliligi temizlik ayri tabi
haklısın canım
ben çok titiz bi insan değilim ama en tahammül edemediğim şey dağınıklıktır a.sevim pis olsun ama düzenli olsun.herşey yerinde olsun aradığım herşeyi yerinde bulayım isterim
tabi çocuklarla bu çok zor oluyo ama yinede 3 çocuğa rağmen düzenli sayılırımkaydirigubbakcemile5
sinirini bozma canımben titizimde ne oluyor?:sm_confused:kimsenin umrunda değilsinirlerim bozuluyor sadece!....delikafadulden
selam hanimlar nasilsiniz ben bu hafta temizlik yapamadim ´ben hastaydim simdide kizim onun icin kokacaz yakimnda
sinirini bozma canım
herşeyin aşırısı iyi değil canım a.ssenin ne derece titiz olduğunu bilmiyorum ama kendini yıpratma derim benyerimseniben
her ikinizede geçmiş olsun canım
sende iyileşince temizliğini yaparsın
gecmis olsun emiy kokmassin merak etme canim
hepimizin dünya kadinlar günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?