Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

kızlar merhabaa.s. görüşemiyoruz uzun zamandır!dream81 biz bıraksak ev işleri bizi bırakmaz:1no2: birikince daha zor yapması!en iyisi üşenmeden hemen yapmak ama bitmezzz....

Evet canım çok haklısın ev işleri hiç bi zaman yakamızdan düşmüyo malesef ben kaçmaya çalıştıkça o gelip beni buluyo birikincede daha zor dediğin gibi en iyisi biriktirmeden yapmakkaydirigubbakcemile5

ben hep derım dunyaya temizlik yapmak için gelmememişim diye. öyle ama hiç sevmiyorum. üstelik çalışıyorum eşim yardım edıyor ama nereye kadar. çalışıncada öyle zor geliyorki akşam yemek mı yapıcan evı mı temizlicen düşününce bile sinir oluyorum. zaten evlenmeden öncede sevmezdım annem alışayım dıye hep bana yaptırırdı sonra arkamdan o yapardı şutarafagitti amann işte sevmiyorum işte var mı otesi

Bende sizdenim arkadaşlaaaar......delikafadulden
Yap yap hergün yap...yine aynı yine aynı...CADIARZU
Bıkmak ne kelime usandım dermişim....yasakkelime
Ama laf aramızda rabbim sağlığımızı korusunda ben yine yaparım ..hep yaparım...
:teytey:

bugün evde sürüyle iş yapılmak üzere beni bekliyorbenneyaptımki
ama hiç yapasım gelmiyo
yap yap aynı sanki hiç temizlenmiyo evÇok üzgünüm çoook

siz yaptıkça arkanızdan dağıtan bir yaramaz varsa hele o en zoru..şu dünyanın en bitmeyen şeyi ev işi sanırım..sürekli dağılıyor kirleniyor ve sen toplayıp temizliyorsun..
bugün hiç iş yapmayacacağım dediğim günde bile yemek yapıp sofra hazırlamış kaldırmışımdır..e tabii en azından mutfak süpürülür..illa ki hergün asılacak çamaşır ya da ütü olur..iş yapmaktan nefret edenler grubuna ben de dahilimsırnaşık şey ve yapmak zorunda olan grubuna:1shok:

aynen benim hayatımda böyle!a.s bugün işim yok oturacağım diyorum bir bakıyorum heryer dağılmışdelikafadulden kızım ve eşim sağolsun!....

canım bende o yaramazdan 3 tane var
sen birde beni düşün
bazen temizlik yapasım bile gelmiyo:1no2:.çünkü ev temiz kalmıyoki
örneğin dün salondaki penceremi sildim 1 saat sonra bi baktım benim küçük cadının el izi üstünde.mutlaka cama elini sürecek sürmezse olmaz
ne yapayım küçük çocuk ne desen boş anlamıyo:jeyyar:
böyle olunca içimden hiç iş yapmakta gelmiyo:çok üzgünüm:

günaydın hanımlar..of yine yeni bir gün ve bir dolu işler...bıktıııımmm...kafamçokkarıştı

iyi aksamlar bayanlar evde cocuk varsa o evin isibitmez en azindan daginikliligi temizlik ayri tabi

iyi aksamlar bayanlar evde cocuk varsa o evin isibitmez en azindan daginikliligi temizlik ayri tabi

haklısın canım
ben çok titiz bi insan değilim ama en tahammül edemediğim şey dağınıklıktır a.sevim pis olsun ama düzenli olsun.herşey yerinde olsun aradığım herşeyi yerinde bulayım isterim
tabi çocuklarla bu çok zor oluyo ama yinede 3 çocuğa rağmen düzenli sayılırımkaydirigubbakcemile5

ben titizimde ne oluyor?:sm_confused:kimsenin umrunda değil sinirlerim bozuluyor sadece!....delikafadulden

selam hanimlar nasilsiniz ben bu hafta temizlik yapamadim ´ben hastaydim simdide kizim onun icin kokacaz yakimnda

ben titizimde ne oluyor?:sm_confused:kimsenin umrunda değil sinirlerim bozuluyor sadece!....delikafadulden
sinirini bozma canım
herşeyin aşırısı iyi değil canım a.ssenin ne derece titiz olduğunu bilmiyorum ama kendini yıpratma derim benyerimseniben
selam hanimlar nasilsiniz ben bu hafta temizlik yapamadim ´ben hastaydim simdide kizim onun icin kokacaz yakimnda

her ikinizede geçmiş olsun canım
sende iyileşince temizliğini yaparsın

gecmis olsun emiy kokmassin merak etme canim
hepimizin dünya kadinlar günü kutlu olsun

sagol canimmm a.s. a.s. a.s.

gecmis olsun emiy kokmassin merak etme canim
hepimizin dünya kadinlar günü kutlu olsun

sagol canim seninde kadinlar günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…