Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

keske ah ahhhhh nerde öyle olsaydi :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ama yinede is biterde allah saglik versin huzur versin

ne güzel konuşmuşsun sen öyle canım
keşke mümkün olsaydı ama nerdeeeebenneyaptımkibenneyaptımki

ne güzel konuşmuşsun sen öyle canım
keşke mümkün olsaydı ama nerdeeeebenneyaptımkibenneyaptımki

züğürt tesellisi işte benimkisi canım
gelelim gerçeklere bulaşıkları topladım oğlanı doyurdum ortalığı topladım öglen yemeği yaptım yedim onların da bulaşıklarını topladım çıkan çamaşırları serdim yenilerini attım şimdilik bu kadar -tatlicadiarzu-

maşallah canım sana
işleri bitirmişsin ne kaldıki geriyekaydirigubbakcemile3

ıyyyyyyyyyyyyy bende takıntılar oluştu...evleneli 6 ay oldu...yap yap nereye kadar diyorum ama olmuyor...bi de çalişiyorum...işten gelip tamizlik vs....ayda bir kadın alıyorum ama yok yetmiyor...napacam bir ömür ...offfffffffffffffff

ben ne yapayım peki canımlaelaelaelaelae7 yıllık evliyim 3 tanede çocuğum var
hepside küçük.
benim evin işi hiiiiiç bitmiyokafamçokkarıştı

bende ev işi yapmayı sevmiyorum ama evi pis gorunce deli oluyorum ee bide 22 gunluk bebek valla gunde 3 saat uyku uyuyorum gerı kalan temızlk camasır utu bulasıkla geçiyor offffffffff

bende ev işi yapmayı sevmiyorum ama evi pis gorunce deli oluyorum ee bide 22 gunluk bebek valla gunde 3 saat uyku uyuyorum gerı kalan temızlk camasır utu bulasıkla geçiyor offffffffff

aynen bende üç yıldır senin gibiyim:a015: çocuğum da hiç durmuyor hihoyyytAllah yardımcın olsun kardeş ya!...:Saruboceq:

kızlar bende nefret ediyorum ev işlerinden ne kadar nankör şu ev bi gün toplamasan hemen dagılıyo ben daha yarın ütüde yapacamsenağlamasenağlama

Bende bende ...delikafaduldenbenide alın aranızaa....hep aynı topla temizle gene aynı gene aynı...:jeyyar::bbo:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…