keşke şu kahvaltı bulaşıkları olmasaydı öylece atıverseydim makinaya kendiler dizilseydi
bir de ortalık bir hokus pokusla toplansaydı
çamaşırları da makinaya atmadan yıkanın deyince yıkanıp asılsalardı sonra da kuruyup yerlerine dolaba gitsinler nerdeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keşke şu kahvaltı bulaşıkları olmasaydı öylece atıverseydim makinaya kendiler dizilseydi
çamaşırları da makinaya atmadan yıkanın deyince yıkanıp asılsalardı sonra da kuruyup yerlerine dolaba gitsinler nerdeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
keske ah ahhhhh nerde öyle olsaydi :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ama yinede is biterde allah saglik versin huzur versin
ne güzel konuşmuşsun sen öyle canım
keşke mümkün olsaydı ama nerdeeeebenneyaptımkibenneyaptımki
züğürt tesellisi işte benimkisi canım
gelelim gerçeklere bulaşıkları topladım oğlanı doyurdum ortalığı topladım öglen yemeği yaptım yedim onların da bulaşıklarını topladım çıkan çamaşırları serdim yenilerini attım şimdilik bu kadar -tatlicadiarzu-
tamam yaaaaaaaaaaaaa:1no2::a015:
aminnn canım :Saruboceq::Saruboceq:
iyilik anniş sen nasılsın
ıyyyyyyyyyyyyy bende takıntılar oluştu...evleneli 6 ay oldu...yap yap nereye kadar diyorum ama olmuyor...bi de çalişiyorum...işten gelip tamizlik vs....ayda bir kadın alıyorum ama yok yetmiyor...napacam bir ömür ...offfffffffffffffff
bende ev işi yapmayı sevmiyorum ama evi pis gorunce deli oluyorum ee bide 22 gunluk bebek valla gunde 3 saat uyku uyuyorum gerı kalan temızlk camasır utu bulasıkla geçiyor offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?