- Konu Sahibi deryadeniz0606
-
Benimkide tam tersi haftalarca temizlik yapmasan niye ev böyle demez allahtan ben titizim cuma akşamları işten gelir gelmez gece yarılarına kadar temizliğimi yapıyorum ki haftasonum bana kalsın sağolsun eşim evde durmayıda sevmez ona ayak uydarayım diye vede çocuğumla daha çok vakit geçireyim diye işlerimi cuma akşama hallederim.şimdilik bünyem kaldırıyo ama daha sonra naparım bilemem
varya evin ortasında afedersnz at pisliği olsa bu nerden geldi demezinanlmz dağınık tamam bnde dağınığım ama pis değilim temzlik yapılmış yapılmamış umrunda olmaz ... bzde 1,5 yıllık evliyiz 2 ay öncesine kadar haftada 2 tam gün yardımcım geliodu evm çok büyük ama snra yardımcım sehrdısına tasınınca kmseye gvenemedim mecbur kendim yapıorum
ilk zamanlar zor geldi şimdi düzene koydum haftaiçi kendimi yormadan yavas yavas oda oda yapıorum eşimde söylene söylenede olsa yapıoona sevmediğim işleri kakalıorum bunlar kolay diorum gaza gtriorum çamasır katlatıorum nevresim değiştriro çamaşır asıyo arada yemek yapar bazen oyun oynuoruz mesela 1 gn onun tüm isteklerini çayından suyuna kadar ben gtriorum 1 gün o bana hizmet edio eğlenceli oluyo tavsiye ederm
varya evin ortasında afedersnz at pisliği olsa bu nerden geldi demezinanlmz dağınık tamam bnde dağınığım ama pis değilim temzlik yapılmış yapılmamış umrunda olmaz ... bzde 1,5 yıllık evliyiz 2 ay öncesine kadar haftada 2 tam gün yardımcım geliodu evm çok büyük ama snra yardımcım sehrdısına tasınınca kmseye gvenemedim mecbur kendim yapıorum
ilk zamanlar zor geldi şimdi düzene koydum haftaiçi kendimi yormadan yavas yavas oda oda yapıorum eşimde söylene söylenede olsa yapıoona sevmediğim işleri kakalıorum bunlar kolay diorum gaza gtriorum çamasır katlatıorum nevresim değiştriro çamaşır asıyo arada yemek yapar bazen oyun oynuoruz mesela 1 gn onun tüm isteklerini çayından suyuna kadar ben gtriorum 1 gün o bana hizmet edio eğlenceli oluyo tavsiye ederm
Haha haha. Ayyyy çok güldüm valla, demek ortada at pisliği olsa üstünden atlayıp geçecek.
Bende eşimden yardım istediğim zamanlarda ederdi, şimdi gelince yemek işini eşime yıkacağım çünkü bayağı kendisini aşmış durumda, akşamları soruyorum ne yemeği yaptın mantar çorbası (hazırda değil, kremasına kadar kendisi yapıyormuş), fırında beşamel soslu makarna, krep, hatta ve hatta börek bile yapıyor. Bende dedim gelince yemek işleri sana, temizlik bana, tamam dedi.
Bu arada tabir-i caizse hizmetçilik oyununu da tuttum, unutmazsam gelince oynayacağım.
Kızlar çalışıyorum hafta içi her gün. Haftada bir yarım gün eve şirketten bir kadın da çağırıyorum, evimiz onun silmesi süpürmesiyle bir hafta idare ediyor. Ev işlerinden hoşlanmıyorum daha doğrusu halim olmuyor, olsa yapacağım da. Hamileyim sürekli uykum geliyor. Bir ütü yapmak bile zor geliyor valla, zorla yapıyorum. Eşim de ağınık bir insan ev işlerine asla yardım etmez. Ama o benden daha çok dışarda çalışıyor, yani ona göre ev işi yapmak için zamanım var.
Bana pek söylemiyor ama ev dağılınca eve girmek istemiyormuş. Doğru mudur sizce? Ne yapacağım ben. Of çamaşır hele hele bulaşık o yağlar falan çok zoruma gidiyor.
Bazı arkadaşlarıma gidiyorum evleri kitap gibi. Keşke benimki de öyle olsa.
Erkeklerin bu konudaki tavrı nedir sizce önemlimi ev işleri onlar için
Kızlar çalışıyorum hafta içi her gün. Haftada bir yarım gün eve şirketten bir kadın da çağırıyorum, evimiz onun silmesi süpürmesiyle bir hafta idare ediyor. Ev işlerinden hoşlanmıyorum daha doğrusu halim olmuyor, olsa yapacağım da. Hamileyim sürekli uykum geliyor. Bir ütü yapmak bile zor geliyor valla, zorla yapıyorum. Eşim de ağınık bir insan ev işlerine asla yardım etmez. Ama o benden daha çok dışarda çalışıyor, yani ona göre ev işi yapmak için zamanım var.
Bana pek söylemiyor ama ev dağılınca eve girmek istemiyormuş. Doğru mudur sizce? Ne yapacağım ben. Of çamaşır hele hele bulaşık o yağlar falan çok zoruma gidiyor.
Bazı arkadaşlarıma gidiyorum evleri kitap gibi. Keşke benimki de öyle olsa.
Erkeklerin bu konudaki tavrı nedir sizce önemlimi ev işleri onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?