papatya_ek Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2008 Mesajlar 188 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yer İstanbul 3 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi papatya_ek #1 İstanbul göztepe civarındaki evime haftanın 3 günü veya h.içi hergün yarım gün ev işlerini yapacak maaşlı olarak çalışacak yardımcı bayan aranmaktadır.İlgilenenlerin kendini tanıtıcı ve ücret beklentilerini bildirir mesaj yazmaları rica olunur Son düzenleme: 3 Mayıs 2011
İstanbul göztepe civarındaki evime haftanın 3 günü veya h.içi hergün yarım gün ev işlerini yapacak maaşlı olarak çalışacak yardımcı bayan aranmaktadır.İlgilenenlerin kendini tanıtıcı ve ücret beklentilerini bildirir mesaj yazmaları rica olunur
tsunami_ Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Nisan 2011 Mesajlar 16 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 3 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi papatya_ek #2 gunluk 80 tl ev işi yarım gun gelemem tam gun dersenız cvp ınızı beklıyorum tuzla dan
tsunami_ Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Nisan 2011 Mesajlar 16 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 3 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi papatya_ek #3 aylık olarak 700 tl tutarı olur işimi gayet temiz yaparım ve hızlıyımdır ilgilenırsenız cvp baklıyorum tşk
aylık olarak 700 tl tutarı olur işimi gayet temiz yaparım ve hızlıyımdır ilgilenırsenız cvp baklıyorum tşk
papatya_ek Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2008 Mesajlar 188 Emoji Skoru 3 Puanlar 116 Yer İstanbul 4 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi papatya_ek #4 tsunami_ .!.: aylık olarak 700 tl tutarı olur işimi gayet temiz yaparım ve hızlıyımdır ilgilenırsenız cvp baklıyorum tşk[/QsıUOTE] Açıkçası ben çalışmadığım için 700 tl benim için biraz yüksek o kadar veremem Genişletmek için tıkla...
tsunami_ .!.: aylık olarak 700 tl tutarı olur işimi gayet temiz yaparım ve hızlıyımdır ilgilenırsenız cvp baklıyorum tşk[/QsıUOTE] Açıkçası ben çalışmadığım için 700 tl benim için biraz yüksek o kadar veremem Genişletmek için tıkla...