EV KADINI OLMA :(

Saçmalamıyorsunuz da hiç değilse hamile kalmadan işinizi bırakmayın. Ev hanımlığı da sizi geçici bir zaman mutlu eder, sonra çalıştığınız hareketli hayatı özlersiniz. Çalışan kadın için ev hanımlığı çok sıkıcı ve yıpratıcı. İlk günler keyif alırsınız ama en fazla 1 yıl sonra bütün yaşam enerjiniz çekilmeye eliniz kolunuz kalkmamaya ve mutsuz olmaya başlarsınız. Yaklaşık 2 yıldır iş hayatından uzak ev hanımı modundayım, inanın bazen patlayacakmışım gibi geliyor
haklısınız bende yaşamadıgım için özledim sanırım ,dediğim gibi belki sıkılacagım ama bir tatsam iyiydi:)

haklısınız bende yaşamadıgım için özledim sanırım ,dediğim gibi belki sıkılacagım ama bir tatsam iyiydi:)
Allah kısmet ederse doğum izninizde tadarsınız inşallah. İlkokul ve ortaokul çağında iki çocuğum var, doğum izinlerimin bitişini iple çektim, inanın ev köreltiyor insanı, sosyal bağlarınız zayıflıyor, bir garip oluyorsunuz. Eve yapışıyorsunuz resmen, çıkmadıkça çıkasınız insan göresiniz kalmıyor. Hayatınız tv den ibaret hale geliyor

Canım Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah sende en kısa zamanda güzel haber alırsın stres yapmamaya çalış sağlık sorunun yoksa olur inşallah
İnşâAllâh kuzum benim seninde hayırlı sağlıklı evlatların olsun tekrardan inşallah sağlık sorunum da var da bilmiyorum elim kolum bağlı şuan öyle bi dönemdeyiz maddiyat açısından Rabbim büyük böyle oluyorsa vardır bi hayrı illaki 🌹

İnşâAllâh kuzum benim seninde hayırlı sağlıklı evlatların olsun tekrardan inşallah sağlık sorunum da var da bilmiyorum elim kolum bağlı şuan öyle bi dönemdeyiz maddiyat açısından Rabbim büyük böyle oluyorsa vardır bi hayrı illaki 🌹
Amin canım inşallah. Sakıncası yoksa ne problemin vardı acaba

Çocuk isteyip olmaması da çok daha zor olup kaybetmesi daha daha zor ben tüp bebekle gebe kaldım ama doğumdan 2 gün sonra bebeğim vefat etti. Hayatım şimdi daha farklı bir çıkmaza girdi evlat acısı diye bşeyle tanıştım
Alan da Allah verende ... üzülmeyin Allah sınavda deniyor sizi. Zordur eminim .. sabırlar dilerim ..

Allah kısmet ederse doğum izninizde tadarsınız inşallah. İlkokul ve ortaokul çağında iki çocuğum var, doğum izinlerimin bitişini iple çektim, inanın ev köreltiyor insanı, sosyal bağlarınız zayıflıyor, bir garip oluyorsunuz. Eve yapışıyorsunuz resmen, çıkmadıkça çıkasınız insan göresiniz kalmıyor. Hayatınız tv den ibaret hale geliyor
Allah bağışlasın inş bnde tadarım o duyguyu insanlarda çok sıkıldım sanırım bu yüzden böyle düşünüyorum olabilir:)

Artık kadınlar icin de 25 yılda dolmuyor mu prim arkadaşlar?
Yada siz erken girişli olduğunuz icin mi 20 yıl
Ben 25 yıla tabiyim de

Merhabalar Kızlar ;17 yıldır aralıksız çalışıyorum 5 senelik evliyim, iki tüp bebek denemem ve iki düşüğüm var, şu an tedaviye ara verdim ,belki güleceksiniz ama çalışmaktan o kadar bıktım ki artık evde oturup çocuk bakmak istiyorum..resmen özeniyorum çevremdekilere çok mu saçmalıyorum acaba?
Yo saçmalamıyorsunuz. İnsanların arzuları değişebilir. Zaten ev hanımı olmaya doyduktan sonra yine çalışmak isteyeceksiniz.İmkanlar dahilinde nasıl mutlu olunacaksa öyle yaşamalı. İnsanoğlu tek bi halle yetinemez ki

Merhabalar Kızlar ;17 yıldır aralıksız çalışıyorum 5 senelik evliyim, iki tüp bebek denemem ve iki düşüğüm var, şu an tedaviye ara verdim ,belki güleceksiniz ama çalışmaktan o kadar bıktım ki artık evde oturup çocuk bakmak istiyorum..resmen özeniyorum çevremdekilere çok mu saçmalıyorum acaba?
Bir ay sonra sıkıntıdan patlayacaksınız, sinirleriniz bozulacak falan. Çalışmaya alışmış olan için işsiz olmak çok zor.
Gebelik kayıplarınız için genetik tahlilleri ihmal etmeyin yaptırmadıysanız.

Bence hiç de saçma değil. Ben henüz 4 senedir çalışıyorum ben de aşırı bıkkın durumdayım. Gebeliğimin son günü bile çalışıyordum. Bilgisayarı kapatıp doğuma gittim. Lanet ettim çalışmaya. Keşke hayat şartları elverse de çalışmayıp çocuk baksam evde.

Öğretmenim, pandemiden dolayı uzun süredir evdeyim.İlk başlarda çok güzeldi aaa ne güzelmiş, hep evdeyim diyordum ama sonradan sıkılmaya başladım.Bir an önce okula gitmek istiyorum , çalışırken aynı zamanda sosyalleşme de oluyor.Bu arada bende 1 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum,hala sonuca ulaşmış değilim.Evde sürekli bebek Fikri aklımda ,bu sefer tutacak mı, sağlıkla devam edecek mi gibi sorular vs .En azından çalışırsam bu kadar aklıma gelmez , kendimi oyalarım diye düşünüyorum.Cünkü yakında akıl sağlığımın bozulacağını düşünüyorum çok düşünmekten 🙄
Canımm Aygül hocanın hastasıydın sen dimi? Çalışırken transfer yapma konusunda bir şey konuştunuz mu?

Back
X