denetçiymişsin, karar vermen daha da kolay. aşkolsun sana, neden bu kadar kararsız kaldın. şuan ki aktif pozisyonundan uzaklaşarak şirketinde veya diğer sertifikasyon şirketlerinde teknik çevirmenlik yapar veya raporlama vb yaparsın. uzaktan erişimle, üçüncü taraf danışmanlık gibi.
Ne bileyim ben hep kurumsal firmalarda calistim, bir de Turkiye'deki firmalar Amerika ve Avrupa'ya uyumludur denetim konusunda, ama benim esim genelde uzak doguda ve oraya yerlesicem. Onlarin denetim uzmanlasmalari apayri. Buyuk ihtimalle edicem ama bir yanim hep buruk olacak
Merhaba, o kadar zor durumdayim ki. Ben cok iyi bir universiteden mezun oldum, yurt disinda okudum. Esimle de universitede tanistik. Onun da benim de cok iyi bir isimiz var, ama esimle farkli yerlerde calisiyoruz ve ikimizin de isi yurtdisinda gorevlendirilmeyi gerektiriyor. Bu nedenle senenin yarisi birbirimizden ayriyiz adeta gocebe gibi yasiyoruz, bu nedenle cocuk da yapmadik.
Simdi ben istifa edip surekli onun yaninda dursam bunun icin mi okudum diyorum, ve onun bulundugu ulke de is bulmam da zor. Ileride bir gun bosansam tekrar Turkiye'ye donsem kariyerimde koca bi bosluk olacak, devam etmem zor zaten 31 yasindayim. Onun da istifa etmesi zor. E boyle de evlilik olmaz. Ne kopabiliyoruz ne birlikte yasayabiliyoruz, bugun yine skype uzerinden konustuk. O beni istifa etmeye zorlayamaz, neticede sen et derim, ama boyle de olmuyor. Ne yapicam ben ya
Canım biz eşimle geçen yıl evlendik. Evlenir evlenmez yurtdışına gitti iş gereği. Ben de istanbul da çalışıyorum. Yanına gidip yaşasam hem de rahat bi hayatımız olur hem daha masrafsz oluruz. Ama ben de aynı şekilde şu an doktoramı yapıyorum burda. İşim iyi bırakıp nasl yanına gideyim. 25 yaşımdayım ben de. Bizim daha 1.5 yıl kadar oldu henüz sıkılmadım bu durumdan. Tatillerde gelmesi ya da benm izin aldıgımda yanına gitmem bile yetiyor şimdilik. Ne kadar dayanırız bilmiyorum. Ama sıkıldıgımızda işten ayrılırım diyor benim eşim. Türkiyede çalışabileceği bir iş bulur artık. Tek başıma yaşamayı ben çok seviyorum. Bekar gibiyim geziyorum tozuyorum. Bilmiyorum belki yaştan kaynaklanıyor. Ben daha yeni yeni tadını çıkarıyorum paramı kazanıp gezip tozmanın...
Senin umutsuz olmanı da anlıyorum böyle ama durumun ne boşanmayı gerektiriyor ne de işten ayrılmanı. İşin gereği kiminle evlenirsen evlen ayrı kalman gerekicek sanırım.
burdan iş alırsın. burdaki bağını koparmadan. denetimini yaptığın şirketler ya da konularda hep denetleyen taraf olacak değilsin ya; denetlenen tarafında danışmana ihtiyacı olacak. burdan bağlantı kurabilirsin onlarla, zaten bir şirketle anlaşsan sana yeter uzaktan yönlendirmek. ???
Ne bileyim ben hep kurumsal firmalarda calistim, bir de Turkiye'deki firmalar Amerika ve Avrupa'ya uyumludur denetim konusunda, ama benim esim genelde uzak doguda ve oraya yerlesicem. Onlarin denetim uzmanlasmalari apayri. Buyuk ihtimalle edicem ama bir yanim hep buruk olacak
Ben Amerika'dayim kocam Cin'de ailem Turkiye'de dunyanin 3 noktasi, arada Turkiye'de bulusuyoruz egitimlerde ya da tatillerde. Gerci benim Turkiye'ye donme ihtimalim yuksek ama onun Turkiye'ye gelmesi mumkun degil, isinden istifa etmesi lazim. Bilmiyorum ya cok sinir bozucu bir durum, birseyler yapmamiz lazim, sizin yasiniz daha genc ama bizim artik bir yere yerlesmemiz lazim.
İçimden geleni söylüyorum;
Ben olsam işi bırakırdım..
Tamam maddiyat, kendi ayaklarının üzerinde durabilmek, ekonomik özgürlük çok güzel bir şey fakat insan sevdiğine sarılamadıktan sonra bunların hiç biri bir önem taşımıyor benim için.
Bazı kararları mantıksal değil de duygusal vermek gerekir..
Sevdiğim bir söz var.
"Kariyer muhteşem birşey , ama
soğuk bir gece de ona sarılıp
uyuyamazsın."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?