Ev kadinligi mi yoksa sagliksiz bir evlilik mi?

Normalde Benim cevabim kesinlikle mevcut isimi birakip esimin bulundugu ulkede is bakmak veya artik bi cocuk yapmak olurdu onca ayri kalmisliktan sonra :) ama bir gun bosanirsam gibi bir secenek varsa kafanizda .kim icin neyden vazgecmeyi dusunuyorsunuz bilemiyorum :/

ikiniz için de yurtdışından başka seçenek olmaması çok ilginç,nasıl işler yapıyorsunuz pek aklım ermedi.

Türkiye'de sunulan imkanları beğenmediğiniz için mi yurtdışı daha cazip yoksa gerçekten hiç iş alanı yok mu ülkede?

30 yaşındasınız yanlış hatırlamıyorsam,ne kadar sürelik evlisiniz?yani evlenmeden önce de işler böyle miydi?

eğer öyleyse büyük hatadasınız,yani böyle böyle evlilik düşünülmesi mantıklı değil,evliliğin doğasına aykırı.

birinizden biri fedakarlık yapmak zorunda.

eşiniz Çinde yaptığı işi Amerikada yapamıyor mu,ya da siz?

muhtemelen ikiniz de alıştığınız iş ortamından,ekonomik koşullardan vazgeçmek istemediğiniz için bir araya gelemiyorsunuz.

bana mantıklı gelmedi.

ben memurum,büyük rakamlarla işim yok.

maaşım 1800 lira, 5 bin liraya eşimden ayrı evlilik yaşayacağıma, bin liraya aile hayatımı huzurla yaşamayı tercih ederim.

esinizin bulundugu ulkeye gore bu durum degisir aslinda ama soyle soyliyim background unuz guzel mis oyle oldugu icin de her yerde cok saglam isler bulabilirsiniz. illaki bugunku isiniz gibi olmayabilir ama bu durumda birinizin fedakarlikta bulunmasi gerekiyor. ve bence bunu siz yapmalisiniz. ne kadar guzel iste demissiniz doktora yapin , akademisyen olursunuz.

kisacasi bence boyle evlilik olmaz, esinizin yaninda olmalisiniz.

Eşinizin bulunduğu ülkede iş imkanınız sıfır mı yoksa zor mu? En azından o ülkede iş bakmayı deneyin ve bulamazsanız bir çözüm yoluna gidin. Peki tam tersi durumda sizin bulunduğunuz ülkede eşinizin iş bulma durumu nedir?

senin yerinde ben olsaydım asla ama asla eşim için işimi bırakmazdım çünkü işin seni ancak mezarda bırakır ama eşinin senin ne zamana kadar olacağı garanti değil.o kadar kariyerden sonra evde oturmak seni bunaltır zaten.ben kocandan ayrıl da demiyorum.orta yol bulunamaz mı ?

İyi de burada kavramsal bir kargaşa var.
Siz resmiyette evlisiniz. Ama evlilik böyle bir şey değil.
Deseniz ki geçici süre böyle olmalı. Dayanın sabredin diyebilirdim. Böyle birşey de yok.
Eee? Ne zaman bir araya gelmeyi düşünüyorsunuz? Emekli olunca mı?
Ya o zaman "bu adamda kim yahuu" derseniz ne olacak?
Arada sırada bir araya gelip kalan zamanlarda skype üzerinden evlilik yürütmek ne kadar mantıklı?

Bir de..İşinizden istifa ettiniz ve eşinizin yanına gittiniz diyelim.
Karı-koca olarak bir arada yaşadığınızda ya her şey skype deki gibi olmazsa?
Ya bambaşka biri ise o adam..? Aynı evin içinde yaşamak çok farklı bir şey...
Yani demek istiyorum ki bu ihtimallerin sonunda işinizi bıraktığınız için pişman olabilirsiniz.
Eşinizi yeterince tanıyor musunuz? En fazla ne kadar süre birlikte kaldınız?
Evlenir evlenmez yollarınızı ayırdınız mı?

Umarım en doğru kararı verirsiniz ve pişman olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…