yerinde olsam istifa eder eşimin yanına giderim, başka bi sektöre atılırım madem çok iyi bi üniversiteden mezun oldun donanımlısın, ben olsam böyle yapardım yani, çocukta mutlaka yapardım
Yerınde olsaydım esım ıcın ısımden vazgecmezdım
Esimde ben de yurtdisindayiz, ama farkli ulkelerdeyiz. Onun bulundugu yerde is bulurum ama mevcut isim gibi olmaz. Sacma sapan bir is olur herhalde. Tum deneyimim, lisansim yuksek lisansim bosa gidecek
suanda varsayımlar uzerıne konusuyorsunuz umarım guzel bır ıs bulabılırsınız esınızın oldugu ulkedeAma boyle nereye kadar ileride cocuk olsa, benimle birlikte mi dolanacak kocamla birlikte mi yoksa Turkiye'de annemlerin yaninda mi kalacak :SSSSSSSS Gercekten icim sisti. Bugun cocuk istedigini soyledi, ben de istiyorum am bu kosullarda nasil buyutucez
bende çok objektif olamadım sanki hamile olduğum için bebek konusunu hemen öne alıyorum ister istemez
Yani soyle dusun, su an memursun sen sanirim eski konularindan oyle hatirliyorum. Esin atiyorum Guney Kore'de calismaya baslayacak tum emegini bir kenara birakip istifa edip pesinden gider misin, ama onun isi de daima oralarda bir taraftan senede cooook nadir goruseceksiniz. Sanirim gidersin. Ama cok zor iste
genelde alışkın olmadığımız bir durum çevremizde. seni anlıyorum. kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum. ben sanırım evladımın olması, bana anne demesi için kariyerime ara veririm. bu halinle de hamile kalsan zaten bir şekilde ara vereceksin. sadece bu sefer biraz daha gözü kara davranıp daha uzun bir ara vereceksin, şirketinden vazgeçerek. ve kocamın yaşadığı ülkeye gider, orada düzenimi kurup bir an önce çocuk sahibi olmaya çalışırım. hem donanımın var; neden korkuyorsun hayatında bir yenilik yapmaya. kocanla aranda birşey olsa bile bu kararının karşılığında evladın olacağı için kendini zarar etmiş görmezsin; yani ben görmem. ve hem eski kariyerin hem sendeki donanım hem de evladının gözlerindeki ışıltıyla kariyerini yeniden oluşturursun. hem ben 35 yaşından sonra kadınların iş hayatlarında bir yenilik yapmaları gerektiğine inanıyorum hep.
mesela ben 34e giriyorum, inşallah anne olacağım yeni yılda. ve kesinlikle iş hayatımda bir yenilik yapacağım işe tekrar geri döndükten sonra. ya departmanımı değiştireceğim ya da şirketimi. 35-36da bunu yapacağımı düşünüyorum açıkçası. (şimdi ev hayatımda ciddi sorunlar yaşıyorum, beklemediğim şekilde ters ve kötü gidiyor herşey. evdeyim, işte değilim. yazdıklarımı okursan diye söylüyorum şu anki psikolojimle bunu söylemiyorum. gerçek bakış açım bu.)
korkma; aile ol... çok güzel birşey aile olmak. işi kotarırsın
bence sizin yapınızdaki bir insan icin ev kadınlıgı cok zor
adım gibi eminim su an ki durumdan daha mutsuz olursunuz
yükseginiz varmıs simdiden esinizin yasadıgı ülkelerdeki üniversitelrei bir arastırsanız akademik olarak kariyer yapabilirsiniz
ya da baska bi sektöre gecmek istermisiniz :S
bu arada mesleginiz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?