Ev kazası

usagi91

Erzincanli guzel :))
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
9.510
13.248
168
34
Kızlar bugün banyoyu temizlerken kaydım düşecek gibi oldum bereket düşmedim bir anlık refleksle tutunacak bi yer buldum neyseki düşmekten kurtuldum ama hızımı alamayıp ayağımı duşakabini çevreleyen mermerin sivri köşesine çarptım (adını bilmiyorum ) sıcağıyla bişey anlamadım ama şimdi o çarptığım yerde hafif morluk var ve üstüne basamıyorum ayağımın sizce bu durumu buz torbasıyla vs falan atlatabilirmiyim ?yoksa doktorun yolunu mu tutayım? daha önce bir yerimi kırmadım kırılmış olsa anlamam yani ama o klasik kırılsa acısından duramazsın durumu da yok şuan bende

Uzan, ayağını yüksek tut. Altına minder, yastık vs koy. Bir de buz tut. 5dk tut, 5dk dinlendir. :) Başıma çok gelir böyle şeyler. Bir de ağrı kesici krem sürdün mü oh :) Geçmiş olsun buarada.

Kırılma olmamıştır sanki aşırı acı olabilirdi ama doku zedelenmesi falan olabilir yarına kadar geçmezse git bence. Geçmiş olsun canım

:/ dikkat etmek lazım , çok geçmiş olsun. Sunu biliyorum ki ayak üstü kırıkları kendini cok gec belli ediyor yegenimden biliyorum. Basarken ağrı olması dışında şişme ve morarmaya dikkat et . Agrin siddetlenir ve morarma artarsa doktora git. Hatta bence hastane yakınsa sen bi doktora git ne olur ne olmaz.

Ya bu banyolar cok tehlike, aman terliksiz is yapmayin bi daha.
Cok gecmis olsun.

Vallahi git doktora. Felaket tellalligi gibi olmasin ama bir arkadaşım aynı o şekilde parmağını kirmisti.
Ayy korkutma beni hastaneye gitmek istemiyorum regl yüzünden yeterince hastane ziyareti yaptım nolur kırık olmasın allahım

Uzan, ayağını yüksek tut. Altına minder, yastık vs koy. Bir de buz tut. 5dk tut, 5dk dinlendir. :) Başıma çok gelir böyle şeyler. Bir de ağrı kesici krem sürdün mü oh :) Geçmiş olsun buarada.
Sağol canım kv ecza deposu gibi benimkini yolladım aşağı merhem için buz da tutuyorum sürekli bakalım inşallah geçicidir

Bacaklarımın ağrısı bi yandan ayağımın bu hali diğer yandan çifte kavrulmuş oldu valla allahım beterinden koru sen

Acı eşiğiniz yüksekse çatlak vs olsa bile anlamazsınız. Ben burnum çatladığında şişlik ve morluklar inmedi diye 3 gün sonra doktora gittiğimde çatlak olduğunu öğrendim.

Parmağımı spor yaparken çatlattım ve fark etmeyip spora devam ettim. Akşam eve giderken ağrısı artınca gittim anca hastaneye.

Eğer şişlik olursa ve morluklar açılmazsa ihmal etmeyin, başınıza iş açılmasın. Yumuşak doku zedelenmesi vs de olabilir.

bazen bazı ınsanların agrı eşigi yuksek olusundan kırık olsa da anlamayabılıyorlar
gecmıs olsun
eger azalma olmazsa doktora gıtmelısın

Acı eşiğim yüksek bence yani kıyaslama yaparsam ağda acısını pek tınmam taze sezaryen dikişlerimle baya dik olan 3 kat merdiveni zorda olsa gıksız çıkmışlığım var yani acı yüksek olduğunu düşünüyorum

Sağol canım kv ecza deposu gibi benimkini yolladım aşağı merhem için buz da tutuyorum sürekli bakalım inşallah geçicidir
Dikkat et ama dalıp yakma bir de gariban ayağını 2güne baya iyileşir. İyileşme olmazsa doktora gitmeyi ihmal etme.

Yrumlara baktım kımse bu klıseyı yazmamıs cıkıktır cıkık kırık olsydı duramazdın :) gecmıs olsun
Ay ben onu da yapmışım

Kolum kırıldığında gıkımı çıkartmamışım, babamlar pek ihtimal vermemişler kırdığıma da bilinçsizce kırık tutuşu yaptığım için şüphelenmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…