Ev kazası

bence doktora git. ben de gitmemiştim ayağım kocaman mosmor oldu. bişey yokmuş zedelenmiş ama kremler ağrı kesiciler iyi gelir.
oğlumda düşmüştü sesi çıkmadı çocuğun ama şişip morarınca doktora götürdük meğer çatlamış dirsek. siz gidin bi acile. acil olunca hızlı bakıyorlar. bişey varsa da hemen uzmanı çağırıyorlar.

gitmişsiniz doktora çok geçmiş olsun. ılık sabunlu suyla yukardan aşağıya ovunca çok iyi oluyor hızlı iyileşiyor.

Gittim canım doku zedelenmesi varmış sadece Allahtan

Yok devenin ayağı araba ezdi derken?senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde bibi

Yok devenin ayağı araba ezdi derken?senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde bibi
Kaldirima oturunca parketmiş araba bizi görmemiş geri geri gelip beni altına aldı bi kaç kişiydik biz nasıl farketmedik onuda bilmiyorum çocukluk işte

Kaldirima oturunca parketmiş araba bizi görmemiş geri geri gelip beni altına aldı bi kaç kişiydik biz nasıl farketmedik onuda bilmiyorum çocukluk işte
Tövbe estağfurullah ya eee o psikolojiyi atlatması kolay oldu mu bari ?

Parmağını yeni kırmış biri olarak,röntgen çektirmeniz taraftarıyım. Benimde topuklu ayağımdan fırladı,parmağıma takıldı ve ters döndü parmağım,o akşam o ayakkabıyı giyip geceyi tamamladım,şişlik inmedi,basınca sızlıyordu,kırık değildir diye gittim ama kırıkmış,yani gayette duruluyor kırıkla. Hatta bir tanıdığımın parmağı kırılmış,kendi kendine kaynamış,başka bir sebepten röntgen çektirince farkedilmiş.
Çok geçmiş olsun. Muhakkak gidin doktora.

Gittim canım kırık çıkık vs yok doku zedelenmesi dedi de o şişlikte buz torbasıyla merhemle indi sanırım şu an dun akşamdan bir nebze daha iyiyim

durum ne diye yorum yapıcaktım ki gördüm, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…