Ev kazası

Ben konumda yaptım ya :)

ay yok canım senınkı sayılmaz

Maşallah kız sana tam ege gelını olck kızsın alcan senı kycan tarlaya neden bunu dedım hıcbı fıkrım yok

Ayy korkutma beni hastaneye gitmek istemiyorum regl yüzünden yeterince hastane ziyareti yaptım nolur kırık olmasın allahım
Yani bence işini sağlama al. İnşallah bir şey olmamıştır ama yine de git doktora için rahatlasin.

Yani bence işini sağlama al. İnşallah bir şey olmamıştır ama yine de git doktora için rahatlasin.
Doğru söylüyorsun canım eşim kv den kas gevşetici/ağrı kesici hapla merhem getirdi onları kullandım kardeşim sağlıkçı ulaşamıyordum ona ulaştım sonunda sordum işte bi kullan geçmezse git dedi

Gecmis olsun, Allah korumuş.

Buz uygula biraz sisebilir. Basamazsan, agri artarsa doğru hastaneye

Ben omuzum kırık şekilde 1 ay geçirdim küçükken kolumu kaldırdığımda farkettik çünkü nefesim kesildi bayılıyordum acıdan

Sağol canım buz tutuyorum hala ama acı şiddetli olmasa da devam ediyor
Benim birkaç kere kırık çatlak vs tecrubem olduğu için kaza anında acı olmuyor, ama sonra ağrı öyle bi artıyor ki ağlayarak gidiyorum röntgen masasına, doğum ağrısı gibi geliyor bana

Buz koy da acile muhakkak git. En azından için rahatlar usagi91

Gecenlerde ben de elimi incittim 2 hafta ağrıdı.
Film cektirdik bir sey çıkmadı. Şuan bile bir sey yapıp zorlasam ağrıyor ama görünürde bir sey yok.

Dikkat et :)

Bu arada dikkatimi çekiyor siz de sesli harfleri yutarak yazıyorsunuz telefon hatası mi Safistd :)

Ben omuzum kırık şekilde 1 ay geçirdim küçükken kolumu kaldırdığımda farkettik çünkü nefesim kesildi bayılıyordum acıdan
Ovvv bir ay ne demek ya benim anlamadığım bir ay boyunca hiç mi kaldırmamışsın kolunu

Valla kırık acısı kişiye göre değişir. 9 yaşımda kolum kırıldığında hiç de durulamayacak bir acı hissettiğimi hatırlamıyorum. Keza doktorlar kırığı yerine oturturken de gık dememiş bir çocuktum. Bir kere de omzum çıkmıştı hiç acıdan ağladığımı bilmem. Yani her şey olabilir. Kas ve doku zedelenmesi de olabilir çatlak da. Biz ne desek boş.
Buz tut ve evde varsa ağrı kesici kremle masaj yap. Yarın ne olur ne olmaz doktora git.

eskıden cook eskıden hanı bı mesaJın bır kntr oldugu , bu yuzden daha cok kelıme sıgdırmak ıcın kısaltılarak yazıldıgı donemlerde lıse cagımdaydım :) oradan kalma bı alıskanlık bırakamıyorum malesef bılgısayardan gırınce boyle olmuyor ama telden gırınce dıkkat etsemde yutuyorum seslı harflerı :)

usagi91 bence git nolur nolmaz
O kırık olsa duramazsin yalan
Benim ayağımda kirik varmış incinme diye 15gun ustune bastım film cekene kadr doktor da anlamadi muayene de sonra bana kizdi nasil anlamadin diye :0
Git görün aklinda kalmasın
Geçmiş olsun..

Ben de lisedeydim xD ler falan havada ucusuyordu ama geçti çok şükür
Bırakabilirsin, başarabilirsin inanıyorum

usagi91
Voltaren sür canım. Eğer kas ağrısı varsa çok iyi geliyor.

şişlik olurdu kırılsaydı.. agrı zaten olurdu. kıpırdatamama durumu varmı

Çok çok geçmiş olsun. Bence en azından aile hekimine gitmende fayda var bir krem verir en kısa sürede atlatırsın inşallah.

Kızlar kırık vs yok çok şükür nolur nolmaz diye doktora gittim doku zedelenmesi varmış sadece neyseki şu an durumum dun geceden daha iyi

İster ağrı geçsin ister geçmesin doktora gitmek sana birşey kaybettirmez.

Ovvv bir ay ne demek ya benim anlamadığım bir ay boyunca hiç mi kaldırmamışsın kolunu
Ayıptır söylemesi ben kaldırimda otururken araba ezdi beni 8 9 yaşlarında ayağım yaralanmıştı bir ay onunla uğraştık evde yattım hep sonra ayağim açilınca piknike gittik voleybol oynim dedim nefesim kesildi işte omuzdan alçıya alındı kolum omuzumun kemiği kırılmış ya tam kırılmamıştı bilemiyorum bi hareket yapınca pat
Acı eşiğim yüksektir demekki küçüklükten beri öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…