Ben konumda yaptım ya :)
Ay ben onu da yapmışım
Kolum kırıldığında gıkımı çıkartmamışım, babamlar pek ihtimal vermemişler kırdığıma da bilinçsizce kırık tutuşu yaptığım için şüphelenmişler
Yani bence işini sağlama al. İnşallah bir şey olmamıştır ama yine de git doktora için rahatlasin.Ayy korkutma beni hastaneye gitmek istemiyorum regl yüzünden yeterince hastane ziyareti yaptım nolur kırık olmasın allahım
Ahaha Egeliyim ben zatenMaşallah kız sana tam ege gelını olck kızsın alcan senı kycan tarlayaneden bunu dedım hıcbı fıkrım yok
Doğru söylüyorsun canım eşim kv den kas gevşetici/ağrı kesici hapla merhem getirdi onları kullandım kardeşim sağlıkçı ulaşamıyordum ona ulaştım sonunda sordum işte bi kullan geçmezse git dediYani bence işini sağlama al. İnşallah bir şey olmamıştır ama yine de git doktora için rahatlasin.
Ahaha Egeliyim ben zaten
Kızlar bugün banyoyu temizlerken kaydım düşecek gibi oldum bereket düşmedim bir anlık refleksle tutunacak bi yer buldum neyseki düşmekten kurtuldum ama hızımı alamayıp ayağımı duşakabini çevreleyen mermerin sivri köşesine çarptım (adını bilmiyorum ) sıcağıyla bişey anlamadım ama şimdi o çarptığım yerde hafif morluk var ve üstüne basamıyorum ayağımın sizce bu durumu buz torbasıyla vs falan atlatabilirmiyim ?yoksa doktorun yolunu mu tutayım? daha önce bir yerimi kırmadım kırılmış olsa anlamam yani ama o klasik kırılsa acısından duramazsın durumu da yok şuan bende
Benim birkaç kere kırık çatlak vs tecrubem olduğu için kaza anında acı olmuyor, ama sonra ağrı öyle bi artıyor ki ağlayarak gidiyorum röntgen masasına, doğum ağrısı gibi geliyor banaSağol canım buz tutuyorum hala ama acı şiddetli olmasa da devam ediyor
Ovvv bir ay ne demek ya benim anlamadığım bir ay boyunca hiç mi kaldırmamışsın kolunuBen omuzum kırık şekilde 1 ay geçirdim küçükkenkolumu kaldırdığımda farkettik çünkü nefesim kesildi bayılıyordum acıdan
Buz koy da acile muhakkak git. En azından için rahatlarusagi91
Gecenlerde ben de elimi incittim 2 hafta ağrıdı.
Film cektirdik bir sey çıkmadı. Şuan bile bir sey yapıp zorlasam ağrıyor ama görünürde bir sey yok.
Dikkat et :)
Bu arada dikkatimi çekiyor siz de sesli harfleri yutarak yazıyorsunuz telefon hatası miSafistd :)
eskıden cook eskıden hanı bı mesaJın bır kntr oldugu , bu yuzden daha cok kelıme sıgdırmak ıcın kısaltılarak yazıldıgı donemlerde lıse cagımdaydım :) oradan kalma bı alıskanlık bırakamıyorum malesef bılgısayardan gırınce boyle olmuyor ama telden gırınce dıkkat etsemde yutuyorum seslı harflerı :)
İster ağrı geçsin ister geçmesin doktora gitmek sana birşey kaybettirmez.Kızlar bugün banyoyu temizlerken kaydım düşecek gibi oldum bereket düşmedim bir anlık refleksle tutunacak bi yer buldum neyseki düşmekten kurtuldum ama hızımı alamayıp ayağımı duşakabini çevreleyen mermerin sivri köşesine çarptım (adını bilmiyorum ) sıcağıyla bişey anlamadım ama şimdi o çarptığım yerde hafif morluk var ve üstüne basamıyorum ayağımın sizce bu durumu buz torbasıyla vs falan atlatabilirmiyim ?yoksa doktorun yolunu mu tutayım? daha önce bir yerimi kırmadım kırılmış olsa anlamam yani ama o klasik kırılsa acısından duramazsın durumu da yok şuan bende
ÇOOOOOOOKKK geçmiş olsun canımKızlar kırık vs yok çok şükür nolur nolmaz diye doktora gittim doku zedelenmesi varmış sadece neyseki şu an durumum dun geceden daha iyi
Ayıptır söylemesi ben kaldırimda otururken araba ezdi beni 8 9 yaşlarında ayağım yaralanmıştı bir ay onunla uğraştık evde yattım hep sonra ayağim açilınca piknike gittik voleybol oynim dedim nefesim kesildi işte omuzdan alçıya alındı kolum omuzumun kemiği kırılmış ya tam kırılmamıştı bilemiyorum bi hareket yapınca patOvvv bir ay ne demek ya benim anlamadığım bir ay boyunca hiç mi kaldırmamışsın kolunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?