ev konusu

ev eşyaları

• Ankete Katılan
    50

raava

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
3.013
10.791
408
merhaba herkese,düşünüp düşünüp kararımı veremediğim bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum. 3-4 ay sonra eşimin yanına yurtdışına taşınıyoruz kızımla. şuan çok meşhur bir tatil bölgesinde yaşıyoruz. taşınırken eşyalarımızı götüremeyeceğiz çok çok masraflı, taşınmaya vereceğimiz paraya oradan ev dizebiliyoruz. burada da eşyalı ev açık bırakamam kiram epey yüksek.
eşim yok pahasınada olsa satalım eşyaları diyor bence çok mantıksız değil. ama bir yanım evimi tamamen dağıtmak istemiyor dünyanın bin türlü hali var diye. ailemin olduğu şehirde- önceden orada yaşıyorduk zaten- makul bir ev tutup en az 1 sene kalsın ev ,taşındığımız yerde önümüzü net görene kadar diyorum. 1 sene sonrasında da eşyaları satmak o şehirde daha kolay olur, gidip gelirken yavaş yavaş sevdiğimiz eşyaları götürürüz yanımızda. hiçbirini yapamazsak eşimin ailesinin köyü çok yakın götürür oraya koyarız eşyaları ne oldu bitti diye düşünmemize gerek kalmaz diyorum.
ama eşimin satıp bitirelim demesi de mantıklı geldiği için iki arada kaldım. siz olsanız ne yapardınız. benim akıl edemediğim şeyleri düşünecek cin gibi kadınlar çok burada o yüzden size danışmadan edemedim. okuyan, cevap veren herkese çok teşekkürler şimdiden.

merhaba herkese,düşünüp düşünüp kararımı veremediğim bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum. 3-4 ay sonra eşimin yanına yurtdışına taşınıyoruz kızımla. şuan çok meşhur bir tatil bölgesinde yaşıyoruz. taşınırken eşyalarımızı götüremeyeceğiz çok çok masraflı, taşınmaya vereceğimiz paraya oradan ev dizebiliyoruz. burada da eşyalı ev açık bırakamam kiram epey yüksek.
eşim yok pahasınada olsa satalım eşyaları diyor bence çok mantıksız değil. ama bir yanım evimi tamamen dağıtmak istemiyor dünyanın bin türlü hali var diye. ailemin olduğu şehirde- önceden orada yaşıyorduk zaten- makul bir ev tutup en az 1 sene kalsın ev ,taşındığımız yerde önümüzü net görene kadar diyorum. 1 sene sonrasında da eşyaları satmak o şehirde daha kolay olur, gidip gelirken yavaş yavaş sevdiğimiz eşyaları götürürüz yanımızda. hiçbirini yapamazsak eşimin ailesinin köyü çok yakın götürür oraya koyarız eşyaları ne oldu bitti diye düşünmemize gerek kalmaz diyorum.
ama eşimin satıp bitirelim demesi de mantıklı geldiği için iki arada kaldım. siz olsanız ne yapardınız. benim akıl edemediğim şeyleri düşünecek cin gibi kadınlar çok burada o yüzden size danışmadan edemedim. okuyan, cevap veren herkese çok teşekkürler şimdiden.
oturmayacagınız eve kıra vermek sacma bır depo tutun oraya koyun esyaları ama ıvır zıvır eskı pusku bırseyler varsa satın elden cıkarın...

oturmayacagınız eve kıra vermek sacma bır depo tutun oraya koyun esyaları ama ıvır zıvır eskı pusku bırseyler varsa satın elden cıkarın...
depo demek eşyayı küfe terketmek demek bana göre. iyi depolar var ama onun parasının üstüne biraz koyunca kira çıkıyor. birde yazın falan geldiğimizde kızımla kalırız evde. ben kalmazsam kardeşlerim için bir kapı olsun istiyorum, annem bazı bazı sorun çıkarabiliyor.

şimdi aniden satıcam ve toplu satıcam deseniz yok pahasına gidebilir. satışa çıkarın iyi bir fiyattn istediğiniz alcııy bulamazsanız kirası çok uygun bir yere taşıyın ve evet yavaş yavaş yurtdışına taşırsınız sonra istemediklerinizi satarsınız mesela.

Köye götürün boşuna kira vermeyin bi sene sonra baktınız düzen kurdunuz satın ihtiyacaı olanlara verin orda yapamaz da geri dönerseniz eşyalarınız hazır olur kiralık ev bulur taşınırsınız

satacaksanız çok düşük değere gidecek eşyalarınız bence bir depo kiralayın bir sene bakın bakalım ne durumdasınız , oraya alıştınız mı dönme ihtimaliniz var mı... Sonra baktınız dönmeyeceksiniz satın gitsin.

Hayırlı olsun. Direk eşyaları eşinizin ailesinin köyüne götürün. Boşuna oturmayacağınız eve kir vermeyin. Kolay kazanılmıyor para. Eşkileri atın ve yolunuza bakın.

Aynen madem köy var oraya gitsin hepsi

Kiraya vereceğiniz para ile gelince otelde kalırsınız

eviniz kendi eviniz olsaydı kapatmayın derdim
ama nasıl olsa kiradasınız
gideceğiniz yerde kalma durumunuz net değilse direkt köyde muhafaza edin eşyalarınızı

Spotçulara verirsen yok pahasına gider. Ama ikinci el eşya alışverişi yapılan sitelerde sen yokken senin yerine organize edebilecek birini bulabilirsen daha iyi fiyatlara satabilirsin.

Benc inciğine cinciğine kadar satın, parayı da saklayın. Kiraya vereceğiniz parayı eşyalara ekleyin, olur da geri dönecek olursanız yeni eşyalar alacak paranız olur elinizde.

Oturulmayacak eve kira vermeyin yazık gunah ama esyalarınızı annenızın evının garaj ya da depo gıbı bır kısmı varsa ya da musaıt bır oda orda tutun bır muddet dedıgınız gıbı ne olur ne olmaz cunku satılırken cok yok pahasına gıdıyor

Ufak bir depo tutun.yillik ucretini odeyin esylariniz kalsin.ben bir donem yapmistim.cok makul fiyatli oluyor

Köye götürün boşa kira vermeyin gerçekten.
Gelip gittikçe ufak tefekleri alıp götürürsünüz.
Eşinizin işi kesin sanırım hepsini sat dediğine göre..
Eğer kesinse direk satmak daha mantıklı elinize para geçer orada ihtiyaçlarınızı karşılarsınız..

Back
X