Ev konusu

Lolobibi

Positive vibes only ♡
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
731
834
53
26
Kızlar sonun da ev alıcaz, bir yer bulduk. Ama ev almadan daha kavgalarımız bitmiyor. Ben böcekten (karıncadan bile) korkan bi insanım. Huylanırım hemen görürsem. Eşimde bahçe olmayan evi asla almam diyor. Beğendiği evin bahçesi de bu. Sizce duvarları çok yüksek değil mi? Çok mu aşağıda acaba? Rutubet felan olur mu korkuyorum. Bu işlerden anlayan kişiler yorum yaparsa çok sevinirim.

Eklentiler

• 207CE22C-80B7-4E06-9803-F36F9D2F8D79.webp
    207CE22C-80B7-4E06-9803-F36F9D2F8D79.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 602
Siz haklisiiniz bence 🥺bocek orumcek hic eksik olmuyor bir ev bulup cikmak istiyorum bahceli ev rezalet
gerci bu bahcede degil
birde ustune rutubet ekleniyor kiraci olmak neysede ev sahibi olmak zulum

Siz haklisiiniz bence 🥺bocek orumcek hic eksik olmuyor bir ev bulup cikmak istiyorum bahceli ev rezalet
gerci bu bahcede degil
birde ustune rutubet ekleniyor kiraci olmak neysede ev sahibi olmak zulum
Cidden rutubet oluyor mu? Benim bahçe diyince korkum rutubet. Bide fotoğrafta gördüğünüz gibi duvarı yüksek bu evin. Isınamadım ben.

Daha da onemlisi konu sahibi bunu bahçe sanıp korkuyor.
Böyle bir ev alabiliyorsaniz ne güzel!!! Ülke ekonomisinde hayal de
Ev güzel değil ki? Soğuk, beton beton, hapishane gibi bi yer. Bi de pahalıdır kesin. Şunu alacağıma apartman dairesi alırım en azından balkona çıkınca ferah ferah etrafa bakarım.

Ev güzel değil ki? Soğuk, beton beton, hapishane gibi bi yer. Bi de pahalıdır kesin. Şunu alacağıma apartman dairesi alırım en azından balkona çıkınca ferah ferah etrafa bakarım.
Çok pahalı değil burada ki evlere göre, apartman dairesi zaten burası

Neresi ki orası? Cidden çok çirkin ama yav.
Cidden mi? Bende teras severim böyle sevmem ama bu alt katı eşim çok istiyor baya büyük ve çocuklar oynar diye. Evin içi çok güzel sıkıntı yok sıkıntı sadece ruhum daralır mı burada

Kızlar sonun da ev alıcaz, bir yer bulduk. Ama ev almadan daha kavgalarımız bitmiyor. Ben böcekten (karıncadan bile) korkan bi insanım. Huylanırım hemen görürsem. Eşimde bahçe olmayan evi asla almam diyor. Beğendiği evin bahçesi de bu. Sizce duvarları çok yüksek değil mi? Çok mu aşağıda acaba? Rutubet felan olur mu korkuyorum. Bu işlerden anlayan kişiler yorum yaparsa çok sevinirim.
Ben yazın bahçede yasarım eker dikerim bazen bazı konulara yazmıştım
Siz bahçe nedir bilmiyorsunuz bence
Dediğim gibi bu bahçe değil

Bir kaç taze sıcak resim çekip atayım

20220808_143432.jpg
20220808_143432.jpg

Bu sadece bir kısmı ağaçların arkasında sebzeler ekili
Bahçe olunca böcek börtü oluyor
Ama nem yok biraz yapılan inşaat malzemesiyle ilgili bide şehirle ilgili bir durum
Denize yakın yada uzak vb..

Bahçe böyle olur
Çıkıp çay kahve icilecek oturma alanı olucak gül çiçek olucak
20220808_143357.webp

Eklentiler

• 20220808_143357.webp
    20220808_143357.webp
    160,4 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Cidden mi? Bende teras severim böyle sevmem ama bu alt katı eşim çok istiyor baya büyük ve çocuklar oynar diye. Evin içi çok güzel sıkıntı yok sıkıntı sadece ruhum daralır mı burada
Benim fotoğrafa bakarken daraldı ruhum 😂 içini bilemem tabi ama çok soğuk geldi bana ev. Apartmanın bahçe katıysa hiç bulaşmayın zaten, derdi bitmez. Ürdünün insan profili nasıldır bilmiyorum tabi.

Ben yazın bahçede tasarım eker dikerim bazen bazı konulara yazarım
Siz bahçe nedir bilmiyorsunuz bence
Dediğim gibi bu bahçe değil

Bir kaç taze sıcak resim çekmeyip atayım

Eki Görüntüle 3109706 Eki Görüntüle 3109709

Bu sadece bir kısmı ağaçların arkasında sebzeler ekili
Bahçe olunca böcek börtü oluyor
Ama ben yok ben biraz yapılan inşaat malzemesiyle ilgili bide şehirle ilgili bir durum
Denize yakın yada uzak vb..

Bahçe böyle olur
Çıkıp çay kahve icikicek oturma alanı okucak gün çiçek olucak
Yok bizim ki böyle değil. Burası kocaman bir alan, bizim normal apartman dairesi alt katı sana ait bir alan yapmışlar.

Back
X