- Konu Sahibi environmentaleng
-
evet bende öyle düşünüyorum ama evlendikten sonra almak istemiyorlar şimdi alacaklar sanırım benim hakkım olsun istemiyorlar yada ben mi kötü düşünüyorum bilemiyorum
Yo garip fln değil. Para onların, en azından kira vermeyin diye basınızı sokacağınız bir ev alacaklar hem de görümcenizin hakkını gasp ederek. Siz duruma cok fazla müdahil olmayınkızlar kv me miras cıktı.. eşim iki kardeş ablası var.. ablası 15 yıldır evli ve aynı şehirde deiller.. ablasının eşi eşimin ailesini sevmiyor ve baya ciddi tartısmalar olmus aralarında karısını ailesinden kıskanıyor ve yanlarına göndermek istemiyor.. kv ve kp bunun farkındalar ve cok üzülüyorlar.. sorun su ki kv e cıkan mirasla bize ev almak istiyorlar.. bu durumu duyan görümcem kv aramıs sana hakkımı helal etmiyorum falan demiş bisürü sıkıntı yaratmıs.. buarada görümcem beni bikere bire arayıp halimi hatrımı sormus biri deil ben ilk zamanlarda sürekli aradım ama o aramayınca bende kestim..bu duruma benzer bi olayı bende kendi ailemde yasadım kardesime ev aldılar ama ben ailem henüz hayatta oldugundan bunu sorun yapmadım kendime.. gecen kv bana kp yanında evi kendi üstüme almak istiyorum kızım kızmasın die dedi.. bende o sizin bileceğiniz iş ben karısamam dedim.. bu söylediğini de nişanlıma söyledim..benim üzüldüğüm kızım benim agzımı arayıp laf araması.. sonucta kendi aile sorunları ve beni ilgilendirmez.. nişanlımda naparlarsa yapsınlar dedi.. evin nişanlımın üstüne yada kv min üstüne olması beni ilgilendirmez ama laf araması beni cok sinir etti.. ayrıca bize verdikleri para 150000 kadar benim kendi aldıgım bir araba var yaklasık değeri 55000 civarında ben onu da satalım güzel bir ev allalım istiyorum ama kv ve nişanlım benden para cıkmasını istemiyorlar ev için.. sanırım tamamen kendi üstlerine olsun istiyorlar.. bu duruma da bozuldum acıkcası şimdiden böyle bir düşüncede olmaları cok garip deil mi
kızlar kv me miras cıktı.. eşim iki kardeş ablası var.. ablası 15 yıldır evli ve aynı şehirde deiller.. ablasının eşi eşimin ailesini sevmiyor ve baya ciddi tartısmalar olmus aralarında karısını ailesinden kıskanıyor ve yanlarına göndermek istemiyor.. kv ve kp bunun farkındalar ve cok üzülüyorlar.. sorun su ki kv e cıkan mirasla bize ev almak istiyorlar.. bu durumu duyan görümcem kv aramıs sana hakkımı helal etmiyorum falan demiş bisürü sıkıntı yaratmıs.. buarada görümcem beni bikere bire arayıp halimi hatrımı sormus biri deil ben ilk zamanlarda sürekli aradım ama o aramayınca bende kestim..bu duruma benzer bi olayı bende kendi ailemde yasadım kardesime ev aldılar ama ben ailem henüz hayatta oldugundan bunu sorun yapmadım kendime.. gecen kv bana kp yanında evi kendi üstüme almak istiyorum kızım kızmasın die dedi.. bende o sizin bileceğiniz iş ben karısamam dedim.. bu söylediğini de nişanlıma söyledim..benim üzüldüğüm kızım benim agzımı arayıp laf araması.. sonucta kendi aile sorunları ve beni ilgilendirmez.. nişanlımda naparlarsa yapsınlar dedi.. evin nişanlımın üstüne yada kv min üstüne olması beni ilgilendirmez ama laf araması beni cok sinir etti.. ayrıca bize verdikleri para 150000 kadar benim kendi aldıgım bir araba var yaklasık değeri 55000 civarında ben onu da satalım güzel bir ev allalım istiyorum ama kv ve nişanlım benden para cıkmasını istemiyorlar ev için.. sanırım tamamen kendi üstlerine olsun istiyorlar.. bu duruma da bozuldum acıkcası şimdiden böyle bir düşüncede olmaları cok garip deil mi
bende öyle düşünüyorum tatlım hatta nişanlıma bunu söyledim ama o birazbencil davranıo bu konuda herşeylerine ben kosuyorum hiç faydası olmadı annemlere diyo ve kendisi istio eviBence sakın arabanızı satmayın, kv'niz gerekirse 150'yi 2 ye bölsün çocuklarına dağıtsın peşinat yapın ev kredisi çekip istediğiniz evi alın.
bende öyle düşünüyorum tatlım hatta nişanlıma bunu söyledim ama o birazbencil davranıo bu konuda herşeylerine ben kosuyorum hiç faydası olmadı annemlere diyo ve kendisi istio evi
canım evlendikten sonra da alsak şimdi de alsak zaten benim onların aldıgı evde gözüm yok o benim deil oğuullarının ve kendilerinin evi ki eğer bizi birlikte düşünmüyorlarsa... eger ikimizi birlikte düşünüyorlarsa bıraksınlar bende arabamı satayım faydam olsun öle alalım evi
nişanlınız oğluysa o da kızı. karışamazsınız zaten bence evi satıp bölüştürsünler.. siz de üstüne katıp kendi evinizi alın sizin üzerinize olsun.kızlar kv me miras cıktı.. eşim iki kardeş ablası var.. ablası 15 yıldır evli ve aynı şehirde deiller.. ablasının eşi eşimin ailesini sevmiyor ve baya ciddi tartısmalar olmus aralarında karısını ailesinden kıskanıyor ve yanlarına göndermek istemiyor.. kv ve kp bunun farkındalar ve cok üzülüyorlar.. sorun su ki kv e cıkan mirasla bize ev almak istiyorlar.. bu durumu duyan görümcem kv aramıs sana hakkımı helal etmiyorum falan demiş bisürü sıkıntı yaratmıs.. buarada görümcem beni bikere bire arayıp halimi hatrımı sormus biri deil ben ilk zamanlarda sürekli aradım ama o aramayınca bende kestim..bu duruma benzer bi olayı bende kendi ailemde yasadım kardesime ev aldılar ama ben ailem henüz hayatta oldugundan bunu sorun yapmadım kendime.. gecen kv bana kp yanında evi kendi üstüme almak istiyorum kızım kızmasın die dedi.. bende o sizin bileceğiniz iş ben karısamam dedim.. bu söylediğini de nişanlıma söyledim..benim üzüldüğüm kızım benim agzımı arayıp laf araması.. sonucta kendi aile sorunları ve beni ilgilendirmez.. nişanlımda naparlarsa yapsınlar dedi.. evin nişanlımın üstüne yada kv min üstüne olması beni ilgilendirmez ama laf araması beni cok sinir etti.. ayrıca bize verdikleri para 150000 kadar benim kendi aldıgım bir araba var yaklasık değeri 55000 civarında ben onu da satalım güzel bir ev allalım istiyorum ama kv ve nişanlım benden para cıkmasını istemiyorlar ev için.. sanırım tamamen kendi üstlerine olsun istiyorlar.. bu duruma da bozuldum acıkcası şimdiden böyle bir düşüncede olmaları cok garip deil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?