Ev konusu

journeyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
150
31
98
28
Ben bilecikte üniversite okuyorum. 2nci seneye geçtim, şuanda apartta kalıyorum yani ilk senem apartta geçti yurtta diyebiliriz. Ama 2nci senemde ev tutmak istiyorum arkadaşımla beraber 2 kişi çünkü apartla baya sorunlarımız oldu artık kalmak istemiyoruz ama bu konuyu aileme nasıl açabilirim diye düşünüyorum. Önceden onlarda sıcak bakıyolardı fakat bikaç sorun olunca şuan ne diceklerini kestiremiyorum sizce nasıl söylemeliyimki kabul etsinler :KK49:

Arkadaşlar çok gürültü yapıyor ders çalışamıyorum desen? Ama bence ev daha zor , yurt yada apart daha temiz . Yine de dağıtacağım bir kere olacak bu günler diyorsan, ders çalışamıyorum aklım hep saçıma takılıyor , dikkatimi derse veremiyorum diye babamdan röfle parası istemişliğim var:halay:

Sorunlar olmuş bunları anlatın.. daha iyi olacağına eminseniz onları da ikna edersiniz..

Arkadaşlar çok gürültü yapıyor ders çalışamıyorum desen? Ama bence ev daha zor , yurt yada apart daha temiz . Yine de dağıtacağım bir kere olacak bu günler diyorsan, ders çalışamıyorum aklım hep saçıma takılıyor , dikkatimi derse veremiyorum diye babamdan röfle parası istemişliğim var:halay:
Aslında mantıklı öyle konuşabilirim ama baya bi ikna edici olmam lazım ☺️

Apart sahibi hakkındada pek iyi şeyler duymadım acaba onlarıda mı söylesem ki?

Sizi kötü duruma dusurmeyecek her olumsuzluğu anlatın.. başka apart olsun o zmn diyebilirler ama sorun sadece sahibi ise.. ortam kötü demek lazım.. doğruları söyleyin mantıklı ise neden Hayır desinler ki

Sizi kötü duruma dusurmeyecek her olumsuzluğu anlatın.. başka apart olsun o zmn diyebilirler ama sorun sadece sahibi ise.. ortam kötü demek lazım.. doğruları söyleyin mantıklı ise neden Hayır desinler ki
Aslında ben birazda kendim o yaşantıyı görmek istiyorum bende bişeyler başarmak istediğimden ev istediğimi anlatıcam inşallah kabul ederler :110:

Back
X