en az bir 5000 tl yi gözdn çıkarman gerek cnm
oturma grubu
yatak odası
beyaz eşyalar
vs. derken bulur bu kdar
en uygun yerlerden alırsan en az 5 000 tl tutar. 500 e de koltuk takımı var 5.000 e de5 bin tl diyorsan baya uygun diyorsun. beyaz eşyalar o kadat tutmaz mıben 20bini bulur diyordum yahu. ortalama bir miktar üzerinden aylık ödeme planı çıkarmaya çalışıyorum da kendime bakalım zor işler valla
yok ya düğün paketi 2.500 civarı var onu alın ikinci el beyaz eşya alabilirsiniz halılar da ahım şahım bişi olmasın zaten uygun fiyata outlet yerlerden alabilrsinizdüğün paketlerine baktım o şekilde daha hesaplı olur diye beyaz eşya ve mobilya paketleri yine ortalama 15 bini gerektiriyor. e ıvır zıvır kira masrafları da var etti 20 bin.
eşyayı 6 bin filan dedim ama bekar evi sanmıştım tabi evlenip yeni ev kuruyormuşsun herşey sıfırdan yani o zaman 10-15 arası diyeyimyaklaşık 10 bini bulur
6 bin eşya diğer 4 bin de kirasıydı depositosuydu boyasıydı badanasıydı derken
ay kuzum eşinle çıkcağınızı bilmiyordum ama evin tüm eşyalarını kapsayan düğün çeyiz paketleri bulabilrsin. ayrıca bazı şeylerin eksik kalabilir onları gözünde büyütme bi evinize geçin yavaş yavaş tamamlanıryok canım bekar evi değil evlenip eve çıkmak için diyorum. şu an nişanlımla birlikte yaşıyoruz sayılır,benim işim yüzünden onlarda kalıyorum haftada bi kaç gün kendi ailemin evine gidebiliyorum. evlenip eve çıkmayı planlıyoruz artık 10 senedir de beraberiz bir an önce evlenelim istiyoruz. ben pek ailesiyle yaşama tarafları değilim evlerinde 2 tane boş oda var ama benim babam da kesinlikle istemiyor o zaman eve çıkana kadar evlenmeyin diyor kestirip atıyor. semt olarak avrupa yakası düşüyorum incirli bahçelievler bakırköy tarafları olabilir sanırım. aylık ortalama 2500tl gibi bir ödeme çıkıcak sanırım. kira fatura ve bu mobilya taksitleri ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?