Ev kusu koca..

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
İyi aksamlar bayanlar... Bi yarismadan paramparca veya kaderimin yazildigi gun dizilerinin setine gitme ödulunu kazandim... Yanimda bi kisi ile birlikte... Ne bilim degisiklik olur diye katilmistim onu da kazandim. Ama esim asla olmaz diyor. Ben niye onlari gormeye gidiyorum, onlar gelsin beni gorsun diyor... Senin gitmek istemen de sacmaliktan baska bisey degil diyor.. Bu adam hep boyle. Ne bi istek ne bi heves, yiyim iciyim yatiyim ise gidiyim eve geliyim kafasinda. Hayatinda sosyallige, degisiklige yer yok... Kardesinin dugunune bile sundure sundure goturdum... Mıymıymıy.. Ayyy... belki gider bize de bi degisiklik olur diye dusunmustum ama nerdee... adam utanmasa onlara imzali resmini gonderecek..

..Sende arkadaşınla veya kardeşin,kuzeninle git bşver

Koca sevmiyor demekki. .
kuzen yada kardeşinle gitsen.
.

Esinle gitmek zorunda değilsin boşver.. Bir yere giderken de bir sure israr etme, davet de etme başkalarıyla git yada tek git; benim babam da böyleydi, annem bir yere giderken tek gitmeye yada arkadaşlariyla gitmeye başlayınca babam kendi kendine anneme takilmaya başladı denemende yarar var diye düşünüyorum

Baskasi ile gondermez ki.. O secenek bastan elendi zaten..

Gitmek istememesi normal,sizde zaten oylesine katilmissiniz ,ustelemeyin, hem belki israrci olmazsaniz kendiliginden gelir.

Gitmem ben de , bana hitap etmiyor birkere. Israr etmeyin zevk meselesi işte... Fırsatı başkasına falan devretsenız olmuyor mu?

bu dizi setlerine filan gitmek cidden çok gereksiz geliyor bana da boşa vakit kaybı.

Ben olsam ben de gitmezdim. Tercih meselesi tabii.

Ben de hayatta gitmem. O ne ya öyle? Cidden onlar beni gelip görsün derim , esiniz haklı

Ben de hayatta gitmem. Eşine hak veriyorum. Gel vazgeç bu sevdadan

Ben de gitmek istemezdim başkasıyla gidin diyecektim ama gondermez demişsiniz gelmek istemiyorsa sizin guvendiginiz biriyle gitmenize karismamasi gerek.kanit ya da kardeş payi seti olsa gitmek isteyebilirdim belki.

Ben olsam bende kesinlikle gitmem ve bende Eşinizin "onlar gelsin beni görmeye" yorumuna çok içten katılıyorum. Ünlüleri görmeye çalışan konuşmaya çalışan insanlar bana hep garip gelmislerdir. InsanlarIn egosunu sisiren o araç ben olamam yani,esinizde ben ve benim gibi dusunenlerden belliki. Yerinizde olsam bende zorlamazdim. Biri beni böyle bişeye zorlarsa bundan hiç hoslanmam çünkü. Normal geli bana o yüzden bu tutumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…