Ev kusu koca..

Esiniz gitmek istemiyor olabilir. Gitmek onun icin anlamsiz da olabilir. Siz yakaladiginiz firsattan dolayi heveslenmissiniz. Sizin gitmenize karismamali.

Ayyy. . Kötüymüş biraz Çünkü benim heves ettiğim bi şeye bi kere bi şey denilse bende istek, heves namına bi şey kalmaz. Biri yanımda öf dese benim moralim bozulur. . O yüzden seni anlayabiliyorum ama o değişmeyecek maalesef. .

yahu dizi seti mi buldun bacim gidecek bosver sen kocani ayart baska yere gidin beraber
Bu arada kocalarin geneli ev kusu zaten ara ara kafesini temizle yemini suyunu ver havalandir takilsin kendi kendine

ayy çok hoşsun canım ya.....
boşver al anneni yada arkadaşını git...
gelincede eşine sana çok selam söylediler en yakın zamanda ziyaret etmek istiyormış deyin

Ayyy "zevk freni" bir adam, madem kendisi istemiyor sevmiyor bari sana karışmasa

Şimdi çoğu kişi ne gerek var falan demiş de bu bizim görüşümüz.

Sen istiyorsun; kazanmışsın gitmeyi istemen de mantıklı. eşinde bizim kafada ne gerek var diyor; onu da anladık.

Başkası ile göndermez ne demek. Başkası ile bir yere gidince seni kapıyorlar mı; akşam geri eve gelmiyor musun nasıl bir mantık bu.

Valla bu tavrı anlamıyorum; ya kendi götürsün ya da karışmasın yani...

ben böyle şeyleri çok severim hani o dizileri sevdiğimden falan değil sırf geyik olsun gülelim eğlenelim diye.ama böyle her alanda hevesinin kıran birinin olması kötü. boşver eşini al bi arkadaşını git daha çok eğlenirsiniz

Kendin git eşinde evde takılsın aynı evi paylaşıp aynı yastığa baş koysak ta maalesef karakterler zevkler bir değil..

Adam haklı boş işler bunlar ....
Sanatçıların samimiyetinede yaşadıkları hayat da tuhaf onlarda tutarlılık arama yalan dolan vs.

Demek ki istemiyor eğer istiyorsan sen de arkadaşınla git canım. Kocanın yerinde olsam ben de istemezdim gitmek, onlar gelsin bizi görsün adam haklı

Demek ki sevmiyor ilgisini çekmiyor.Şahsen ben de gitmezdim.Ama sen seviyorsun.Seven ilgisini çeken bir tanıdığınla gidebilirsin.

Bende gitmezdim sanırım dizi setine,eğlenebileceğim bir ortam olduğunu düşünmüyorum ama eşinizdeki genel bir durum sanırım, evde vakit geçirmeyi,gezmeye yeğliyor çoğu zaman ve siz bundan rahatsızsınız.
Bu durumda ne yapılır bilemedim. Zorlamakda doğru olmayabilir illaki şuraya gidelim,buraya gidelim diye zira eşiniz böyle mutlu belliki. Kendiniz,arkadaşlarınızla program yapıp çıkın dışarı,yapacak başka birşey yok gibi.

sinemaya gidecek olsanız ne diyor ki, gelsinler filmi bizim evde çeksinler mi yapısı böyle demek ki,kardeşinin düğüne sündüre sündüre gittiğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…