Beynimden duman ciktiMerhaba arkadaşlar.kanalıma hosgeldınız dmdkfkkd. Merhaba deyınce arkasından geldi..
Biz aylardır ev bakıyoruz. Sitelerde ev srarken filtrelıyorum ama beynımde filtreleyemıyorum. Yanı soyle kı, merkeze ısıme yakın olsun bıraz eskı mı olsun.. Uzak olsun genıs mı olsun
.merkezden bıraz uzak olsun fıyatı uygun olsun az bıraz genıs mı olsun.. Para oldukca ıcını yaptırıeız falan.. Ya da 10 yıllık uc artı bır yerınesıfor bına olsun ıkı artı bır mı olsun. Ne olsun. Nasıl dusınmek mantıklı. Siz olsanız neye gore karar verırdınız.
Uzak ama içi düzgün ve geniş ev derim. Çünkü o eski evlere girince bugün yarın derken tadilat işleri genelde kalıyor.Merhaba arkadaşlar.kanalıma hosgeldınız dmdkfkkd. Merhaba deyınce arkasından geldi..
Biz aylardır ev bakıyoruz. Sitelerde ev srarken filtrelıyorum ama beynımde filtreleyemıyorum. Yanı soyle kı, merkeze ısıme yakın olsun bıraz eskı mı olsun.. Uzak olsun genıs mı olsun
.merkezden bıraz uzak olsun fıyatı uygun olsun az bıraz genıs mı olsun.. Para oldukca ıcını yaptırıeız falan.. Ya da 10 yıllık uc artı bır yerınesıfor bına olsun ıkı artı bır mı olsun. Ne olsun. Nasıl dusınmek mantıklı. Siz olsanız neye gore karar verırdınız.
Aslında müstakil ev herkesin hayali ama müstakil ev almak çok zor. Çok pahalı ve şehir merkezlerinde yok denecek kadar azEvimi değiştirecek olsam ,müstakil bahçe içinde bir ev tercih ederdim kesinlikle .Yakınlık ve uzaklık ikinci planda kalırdı .Zira pandemi süresince bunu çok net anladım .
Cok haklısınızO kadar saçma bir soru ki. Buna cevap vermek için sizi tanıyor olmak gerek. Yaş kaç, evli misiniz ,çocuk var mı, çalışıyor musunuz , kaç çocuk var, hangi şehir, iş yerleri nerede , kronik sağlık sorunu var mı , en en önemlisi bütçe ne kadar ?
Merhaba.aynı ben. Burası deprem bolgesi. 99 depremını yasadık malesef.Allah yasatmasın ınsallah. Afetlerden hepımızı korusun. Bende maks 4 katlı bına bakıyorum.ı da maks.Bu kadar az ayrıntıyla fikir vermek çok zor. Şahsen, bir depremzede olarak bütün evleri depreme göre değerlendiriyorum. Örnek vermem gerekirse; İstanbul'da yaşıyorum. Asla eski binada, çok katlı binada, bir binanın kotunda bulunan katlarda oturmam. Bedava verseler de oturmam, çadırda yaşarım daha iyi. Merkezi bir yerde evimiz vardı, sıfır bina olsun istediğimiz ve bütçemiz de ancak ona yettiği için 55 m2 evde oturduk 5 sene. Sonra 2 çocuğumuz oldu, hem fay hattından uzaklaşalım, deprem anında daracık sokakların tehlikesinden kurtulalım, hem yeni, güvenli bir bina olsun, hem de geniş olsun diye düşündük, eşimin işine çok yakın olmamasına rağmen epey kuzeye doğru çıktık. Arkadaş çevremizden epey koptuk, sokaklarda insandan çok köpek var, bir iki market manav dışında alışveriş yapılacak yer yok. Ama değdi, zira önceliklerimiz farklıydı Şimdi, sizin öncelikleriniz ne, hangi şehirdesiniz, aileniz kaç kişiden oluşuyor? Ve kendi aracınız var mı?
İyi semtlerde sitelerde evler deli para.. 500 falan .cok degil mı yaHerkesin kriterleri farklidir. Benim icin semt onemli cunku cocuk olunca cocuk yetistirmesi ve okul acisindan semti dusunurdum. Yani cocuk olunca oncelik okul ve semt oluyor. Ikincisi ev yeni olamiyorsa da yeniye yakin 3+1, ve mumkunse de tabi isime mumkun oldugunca yakin olmasini isterdim.
Daha orta halli olabilir o zaman. Hangi sehir oldugunu bilemedigim icin birsey deyemeyecegim. Ama en azindan cocugumun iyi bir ortamda yetismesi, kotu arkadaslar edinmememesi icin uygun bir yer dusunurdum.İyi semtlerde sitelerde evler deli para.. 500 falan .cok degil mı ya
Benim yaşadığım şehirde, ev baktığım semtte site içindeki güzel evler 800binden başlıyor.İyi semtlerde sitelerde evler deli para.. 500 falan .cok degil mı ya
Ya sormayın.. O ne arkadas o kadar para.. Genısmolsun gunes gorsun falan yeter.bugun bı eve gittim mutfak oda bir.mutfak ufacık.salonda tv unıtesı koymaya yer yok.dubleks.terasın onunde bına var.400 diyor saka mı ya. Kulubede yassrım o parayı wermem.delırmıs mıllet.herkes tok satıcıBenim yaşadığım şehirde, ev baktığım semtte site içindeki güzel evler 800binden başlıyor.500e bulsam hemen atlarım.
Pahalı tabi ki, ev yani altı üstü ama piyasa çok kötü maalesef. Kıçı kırık evlerine servet istiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?