Ev meselesi

Valla bir yanım birlikten kuvvet doğar derken bir yanım kardeş bekar nasıl bir eş gelir fena olursa sorun yaşanır. Ortak iş kötü. 10 yıllığına da olsa kendiniz alın derim. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama ilerde belki yapilandirip daha erken kapatirsiniz

Kız çocuğu anne-baba hastalanıp yatağa düşünce değerli oluyor bu ülkede
Onu da emekten saymıyorlar. Görevin görülüyor. Gelin mala ortak oluyor ama kızı varsa ben neden bakayım zorunda mıyım diyorlar genelde.

Siz ve esiniz bunca zaman es ailesinden faydalanip kira vermeden oturmussunuz zaten, simdi evinizi kendiniz alin. Bu isler bana cok karisik geliyor, sen cekme o ceksin sen ona ode bu ona odesin vs.
Ne erkek kardesin ne de kiz kardesin hakkina girmeyin. Cok rahat yazmissiniz kayinbabam kizini ikna edecek diye... Hayret vala.

Razı edip ne yapacak, vermiyorum diyecek kız da mecbur razı olacak. Siz de içinize sine sine tapuları alacaksınız üstünüze öyle mi? Pes valla
Ben kimsenin tapusunu üzerime almıyorum ben alacağım evin tapusunu alacağım oturduğum ev ortak kaynıma alınan evin tapusunu kaynım alacak kız kardeş de ev aldı kp bi miktar yardım etmişti yani hak yiyecek bi adam değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…