Ev meselesi

Bence eşiniz güzel düşünmüş onu okutup büyüten ailesi tabiki onları düşünecek kendi maaşıyla ödeyecekse rahatsız olmayın derim

Eşiniz kredi öder siz Evi gecindirirsiniz eşiniz minnet borcunu öder ailesine siz bu durumu kabul ettiğiniz için bedel ödersiniz karar sizin... Evlenmezdim boyle biriyle aldığı evde ailesiyle birlikte yaşasın derdim...

Benim çocuğum ileride böyle bir şey yapacak olsa onu büyütürken, okuturken yaptığım her şeye içim sızlar. Gidip tatillerde yesin, gezsin tozsun önemli değil ama böyle yapacak olsa ben kızıma değil yabancı bir insana iyilik yapmışım der, emeklerime yanarım. Kendi ailenizin emeklerine hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Eşinizin ailesi için krediye girmesi demek, sizin evi geçindirmeniz demek. Eşiniz anne babasını düşünürken sizin sırtınızdan grçinmeyi mi düşünmüş.

Benim maaşımdan ödenecek ne demek ya? Ne demek benim maaşım? Siz evlenince bütçe ortak olmayacak mı? Sizin evinizin rızkından ödeyecek. İkiniz de memur olduğunuza göre çok zengin insanlar değilsiniz. Genciz çalışırız ne demek? Gençken çalış, yaşlıyken otur ne kaldı hayatta. Mesele ailesine iyilik yapmasi değil o evi kendi üzerine yapmaması. Resmen dolandırıcılık ve siz hala düşünüyor musunuz? Bu adam nasıl karşınıza gelip açık açık "seni nitelikli dolandırıyorum" minvalindeki bir cümleyi söyleyebiliyor? O kadar saf mısınız? Bu ne cüret. İyilik falan değil bu siz burada iyi olmuyorsunuz. İyi kalplilik değil bunun adı. Neden kendi üzerine almıyor onu bir söylesin. Allah akıl fikir versin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…