• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Mevlüdü Hakkında yardım....

blowhole25

Mucizelere inanıyorum....
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
2.806
459
373
Arkadaşlar merhaba
yeni evimize taşındık ve evin hayırlı, uğurlu olması için Allah rızası için Mevlüt okutmak istiyorum;
gelen misafirlere hediye olarak bişeler vermek istorum ama kararsızım ne verilebirilir. Sizce ne olur? yapanlar yazabilirmi

İkram olarakta;
Kavurma
pilav
tatlı
ayran
başka neler verilebilir????

Son düzenleme:
yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım. Allah sağlıkla , mutlulukla, huzurla oturtmayı nasip etsin . ikramların çok güzel.. hem doyurucu hem lezzetli :) tatlının da adını koymak lazım tabi ki;) lokma tatlısı ya da irmik tatlısı olabilir diye düşündüm :)

yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım. Allah sağlıkla , mutlulukla, huzurla oturtmayı nasip etsin . ikramların çok güzel.. hem doyurucu hem lezzetli :) tatlının da adını koymak lazım tabi ki;) lokma tatlısı ya da irmik tatlısı olabilir diye düşündüm :)

çok tşk ederim canım Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşlh. tatlı irmik diye düşünüyorum; bide asıl soru gelenlere küçük hediyeler vermek istiyorum ama kararsızım senece ne olabilir;
tesbih? lavanta keseleri? yada farklı ne olabilir ?

Son düzenleme:

Eviniz hayırlı olsun canım

yemek menüsüne çorbada ekleyebilirsin
Arkadaşın söylediği gibi tesbih çok hoş bir hediye olabilir.
küçük mutfak havlusuda verebilirsin.

Eviniz hayırlı olsun canım

yemek menüsüne çorbada ekleyebilirsin
Arkadaşın söylediği gibi tesbih çok hoş bir hediye olabilir.
küçük mutfak havlusuda verebilirsin.

Allah razı olsun canım tşk ederim,
havlu hiç aklıma gelmemişti oda olabilir :) liste sıralıycam artık bi kaçgün düşünüp ona göre karar verim
çok saolun :)

Yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım.:nazar: İnşallah yeni evin uğur getirir, çekirdek bir aile olursunuz inşallah.:emir_bebek: Evlat özlemin sona erer inşallah. Bu arada bizde yeni bir eve taşınıyoruz, eşimle inşallah bu ev uğuruyla gelir diyoruz:nazar:
Mevlüt için hazırladığın menü güzel, hem pratik hem lezzetli. Belki salata ekleyebilirsin yanına. Bursada yaygın olan bir adet var, gelen misafirlere eşarp hediye ediliyor. Hani ince olandan:34: bir fikir benimkisi:34:
Şimdiden Allah kabul etsin, hayırlı olsun..

Yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım.:nazar: İnşallah yeni evin uğur getirir, çekirdek bir aile olursunuz inşallah.:emir_bebek: Evlat özlemin sona erer inşallah. Bu arada bizde yeni bir eve taşınıyoruz, eşimle inşallah bu ev uğuruyla gelir diyoruz:nazar:
Mevlüt için hazırladığın menü güzel, hem pratik hem lezzetli. Belki salata ekleyebilirsin yanına. Bursada yaygın olan bir adet var, gelen misafirlere eşarp hediye ediliyor. Hani ince olandan:34: bir fikir benimkisi:34:
Şimdiden Allah kabul etsin, hayırlı olsun..

saol canım yaa inşlh güzel duan için, seninde hayırlı olsun evin inşlh hayır getiri yeni evimiz :)
evet eşarpta olabilir güzel fikirler çıktı valla benimde ilk aklıma tesbih olabililrmi keseler içinde ama kararsız kaldım sizlerden fikir almak istedim...

Son düzenleme:
saol canım yaa inşlh güzel duan için, seninde hayırlı olsun evin inşlh hayır getiri yeni evimiz :)
evet eşarpta olabilir güzel fikirler çıktı valla benimde ilk aklıma tesbih olabililrmi keseler içinde ama kararsız kaldım sizlerden fikir almak istedim...

Güzel dileklerin için çok sağol canım, amin inşallah.. . Benim bahsettiğim tülbent gibi bir şey, kapalıçarşıda toptan uygun alınıyor diye biliyorum. Ama Tesbihte güzel olur farketmez, hangisi sana uyuyorsa onu yap:16:

merhaba konuyu takip ederken yorumlarınızı gördüm .bende yeni ev aldım ve mevlüd yapacağız ıkram olarak baklava kıymalı pide ve ayran düşünüyorum. ama yeterli olurmu bilemedim. baska ne olabilir yanına. ayrıca mevlud olacagı ıcın seker ıkram edılmesı gerekıyor sekerın yanı sıra hedıye olrak ne verebilirim maliyeti düşük ama anlamlı birşeyler yardımcı olursanız cok sevınırım

Back
X