- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi belgeseller
Kızlar merhaba haftalardır canımı sıkan bir durum var.fikirleriniz benim için önemli.kira da oturuyoruz, eşimle ikimizde çalışıyoruz, 1 çocuğumuz var ve hiç bir yatırımımız yok. Eşime sürekli bi yatırım yapmamız gerektiğini söylüyordum. Derken tanıdığımız bir mutahitten eve girdik ve bir miktar önden para verdik, ev bir kaç aya bitecek. Ama ben hiç taşınmak istemiyorum çünkü şu an oturduğum binadaki komşularım çok iyiler özellikle üst komsumla kardeş gibiyiz,ondan ayrılmak çok içimi acitiyor ayrıca bulunduğum şehirde hiç bir akrabamiz yok. Üst komşum sayesinde bunun eksikliğini çok hissetmedim.komşularımın hep kendi evi. taşinacağım ev şu anki evime arabayla 5 dk.mesafede ama yinede bana çok zor geliyor hiç taşınmak istemiyorum kendi evim olacağına bile sevinemiyorum.Bu arada evden vazgeçme hakkımızda var. Evden vaz gecip, daha makul bir ev alıp kiraya verip suanki evimde mi oturmaliyim, yoksa sıfır daire kendi evime mi gecmeliyim. Ne yapmalıyız hiç bilmiyorum. Taşınacağımı düşündükçe ağlıyorum. Lütfen bana bi akıl verin.