- 28 Mart 2021
- 203
- 156
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pdere pdere
-
Daha 1 senem var tayin için . Ama durmadan artıyor fiyatlar yetişebilmek mümkün değilBu devirde tabi ki ev. İster oturun ister boş dursun hiç fark etmez, ev her zaman iyidir. Ancak batıda 150 peşinatlı ev almak hayal gibi bir şey artık
Daha 1 senem var tayin için . Ama durmadan artıyor fiyatlar yetişebilmek mümkün değil
150 binin üzerine odeyebileceginiz miktarda az bir kredi çekip iyi kötü bir araba alabilirsiniz. Sizi zorlamayan bir miktar olursa şehir dışına taşınıp kirada yaşayabilirsiniz ben olsam böyle yapardımİşte üç sene daha demek bu . Mental sağlığımı kaybetmek anlamına geliyor
O para ile gelecek sene ev alabilirseniz helal olsun.Ama bu yıl araba alıp borcunu ödeyip diger sene satarak elinizdeki paraya deger katabilirsiniz galiba katabilirsinizKızlar merhabalar .. Ben 28 yaşında ,bekar ve öğretmenim . Onumuzdeki sene tayin alacagim. Çok ücra bir ilde yaşamaktayim ve ailemleyim.Annemle catistigimiz çok nokta var . Artık daha büyük bir şehirde yaşamak ve yüksek lisans yapmak istiyorum. Bulunduğum yerde hep dar kalıplı insanlar var , sosyal alan konusunda çok yetersiz . Yalnız yıllardır aileme yardım ettigimden ne evim var ne arabam. Araba almak için bir miktar para biriktirdim 150 bin kadar . Önümüzdeki sene tayin hakkım var . Sizce memlekete mi tayin isteyip ailemin yaninda yaşayıp kredi çekip araba mi alayım ? Yoksa batıya tayin Alip 1+1 veya 1+0 ev alıp orada mi yasayayim? Tecrübeleriniz benim için çok değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Bence tekne ya da karavanKızlar merhabalar .. Ben 28 yaşında ,bekar ve öğretmenim . Onumuzdeki sene tayin alacagim. Çok ücra bir ilde yaşamaktayim ve ailemleyim.Annemle catistigimiz çok nokta var . Artık daha büyük bir şehirde yaşamak ve yüksek lisans yapmak istiyorum. Bulunduğum yerde hep dar kalıplı insanlar var , sosyal alan konusunda çok yetersiz . Yalnız yıllardır aileme yardım ettigimden ne evim var ne arabam. Araba almak için bir miktar para biriktirdim 150 bin kadar . Önümüzdeki sene tayin hakkım var . Sizce memlekete mi tayin isteyip ailemin yaninda yaşayıp kredi çekip araba mi alayım ? Yoksa batıya tayin Alip 1+1 veya 1+0 ev alıp orada mi yasayayim? Tecrübeleriniz benim için çok değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Bence ev almalısın canım.Kızlar merhabalar .. Ben 28 yaşında ,bekar ve öğretmenim . Onumuzdeki sene tayin alacagim. Çok ücra bir ilde yaşamaktayim ve ailemleyim.Annemle catistigimiz çok nokta var . Artık daha büyük bir şehirde yaşamak ve yüksek lisans yapmak istiyorum. Bulunduğum yerde hep dar kalıplı insanlar var , sosyal alan konusunda çok yetersiz . Yalnız yıllardır aileme yardım ettigimden ne evim var ne arabam. Araba almak için bir miktar para biriktirdim 150 bin kadar . Önümüzdeki sene tayin hakkım var . Sizce memlekete mi tayin isteyip ailemin yaninda yaşayıp kredi çekip araba mi alayım ? Yoksa batıya tayin Alip 1+1 veya 1+0 ev alıp orada mi yasayayim? Tecrübeleriniz benim için çok değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Sizin gibi ogretmenim. Çevremdeki bekar bayan hocalar genelde memlekete yakın oturuyor örneğin bir saatlik mesafe de. Ama hepsinin arabası var bulunduğumuz ilçede de ya apart da ya da eşyalı evde oturuyorlar. Arada hafta sonları ailelerine gidiyorlar. Ben de olsam böyle yapardim .tek yaşayıp ailenin yanına gidip gelme. Arabanın gerekli olduğunu dusunenlerdenim.Kızlar merhabalar .. Ben 28 yaşında ,bekar ve öğretmenim . Onumuzdeki sene tayin alacagim. Çok ücra bir ilde yaşamaktayim ve ailemleyim.Annemle catistigimiz çok nokta var . Artık daha büyük bir şehirde yaşamak ve yüksek lisans yapmak istiyorum. Bulunduğum yerde hep dar kalıplı insanlar var , sosyal alan konusunda çok yetersiz . Yalnız yıllardır aileme yardım ettigimden ne evim var ne arabam. Araba almak için bir miktar para biriktirdim 150 bin kadar . Önümüzdeki sene tayin hakkım var . Sizce memlekete mi tayin isteyip ailemin yaninda yaşayıp kredi çekip araba mi alayım ? Yoksa batıya tayin Alip 1+1 veya 1+0 ev alıp orada mi yasayayim? Tecrübeleriniz benim için çok değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Sen hala akillanmamissin , ailenin tanina gidip araba alirsan senden cok o arabayi inlar kullanacak .bide belki hala senden yardim bekleyecekler , kira derdin yok bi r araba oduyorsun bize yardim et diyecekler.Kızlar merhabalar .. Ben 28 yaşında ,bekar ve öğretmenim . Onumuzdeki sene tayin alacagim. Çok ücra bir ilde yaşamaktayim ve ailemleyim.Annemle catistigimiz çok nokta var . Artık daha büyük bir şehirde yaşamak ve yüksek lisans yapmak istiyorum. Bulunduğum yerde hep dar kalıplı insanlar var , sosyal alan konusunda çok yetersiz . Yalnız yıllardır aileme yardım ettigimden ne evim var ne arabam. Araba almak için bir miktar para biriktirdim 150 bin kadar . Önümüzdeki sene tayin hakkım var . Sizce memlekete mi tayin isteyip ailemin yaninda yaşayıp kredi çekip araba mi alayım ? Yoksa batıya tayin Alip 1+1 veya 1+0 ev alıp orada mi yasayayim? Tecrübeleriniz benim için çok değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Kesinlikle aileden uzak memleketten uzak bir ev al varsın 1+1 olsun senin olsunKızlar merhabalar .. Ben 28 yaşında ,bekar ve öğretmenim . Onumuzdeki sene tayin alacagim. Çok ücra bir ilde yaşamaktayim ve ailemleyim.Annemle catistigimiz çok nokta var . Artık daha büyük bir şehirde yaşamak ve yüksek lisans yapmak istiyorum. Bulunduğum yerde hep dar kalıplı insanlar var , sosyal alan konusunda çok yetersiz . Yalnız yıllardır aileme yardım ettigimden ne evim var ne arabam. Araba almak için bir miktar para biriktirdim 150 bin kadar . Önümüzdeki sene tayin hakkım var . Sizce memlekete mi tayin isteyip ailemin yaninda yaşayıp kredi çekip araba mi alayım ? Yoksa batıya tayin Alip 1+1 veya 1+0 ev alıp orada mi yasayayim? Tecrübeleriniz benim için çok değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Hep ailenizle yasadıysaniz batıya gidin. Ben anNemle cok iyi anlasirım buna ragmen uzun sure ailrmle yasayamam. Eger hep ailenizle yasadıysaniz baska ile gidin derim. Yok zaten hep gurbet cektiyseniz memlekette 1+1 alabilirseniz alınKızlar merhabalar .. Ben 28 yaşında ,bekar ve öğretmenim . Onumuzdeki sene tayin alacagim. Çok ücra bir ilde yaşamaktayim ve ailemleyim.Annemle catistigimiz çok nokta var . Artık daha büyük bir şehirde yaşamak ve yüksek lisans yapmak istiyorum. Bulunduğum yerde hep dar kalıplı insanlar var , sosyal alan konusunda çok yetersiz . Yalnız yıllardır aileme yardım ettigimden ne evim var ne arabam. Araba almak için bir miktar para biriktirdim 150 bin kadar . Önümüzdeki sene tayin hakkım var . Sizce memlekete mi tayin isteyip ailemin yaninda yaşayıp kredi çekip araba mi alayım ? Yoksa batıya tayin Alip 1+1 veya 1+0 ev alıp orada mi yasayayim? Tecrübeleriniz benim için çok değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Ben de önce senelerce gurbet sonra memleketine gelen bi öğretmenim, aile evinin kazanımları ayrı psikolojik açıdan zor, ben buraya gelince ailemle yaşadığımı, masrafımı payllaştığım yani ispatlayarak ev aldım, kredi o şartla çıktı, yalnız yaşıyor olsam bu kdar çıkmazdı asla. Bankalar bunu hesap ediyor, ona göre plan yapın.Kızlar merhabalar .. Ben 28 yaşında ,bekar ve öğretmenim . Onumuzdeki sene tayin alacagim. Çok ücra bir ilde yaşamaktayim ve ailemleyim.Annemle catistigimiz çok nokta var . Artık daha büyük bir şehirde yaşamak ve yüksek lisans yapmak istiyorum. Bulunduğum yerde hep dar kalıplı insanlar var , sosyal alan konusunda çok yetersiz . Yalnız yıllardır aileme yardım ettigimden ne evim var ne arabam. Araba almak için bir miktar para biriktirdim 150 bin kadar . Önümüzdeki sene tayin hakkım var . Sizce memlekete mi tayin isteyip ailemin yaninda yaşayıp kredi çekip araba mi alayım ? Yoksa batıya tayin Alip 1+1 veya 1+0 ev alıp orada mi yasayayim? Tecrübeleriniz benim için çok değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?