ev östüne ev olurmu cok şaşkinim

AdenNur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
118
38
18
44
Görümce min kocasi a dam yaraladi hapiste ceza yiyecekmiş 2yil yer diyorlar ben ev östünde kaliyorum kayin babam diyor kizimi cocuk larini buraya getirecem bizimle beraber kalacaklar kocasi hapiste cikanakadar neyapa cagimi bilmiyorum bende 5 cocuk onda 3 tane şaştimkaldim budurumda ne sölemem gerekir bilmiyorum

Size laf düşmez. Yalnız kalan kadın babasının evine gidemeyecek te nereye gidecek. Ama sığamazsanız siz başka eve çıkabilir siniz. Adam yaralamış, düşman sahibi 3 çocuklu yalnız kadın babasıyla kalmalı. Keşke hiç böyle bir olay olmasaymış.

siz de o evde misafirsiniz sonuçta ,kayınpederiniz sokaktan herhangi birini getirse bile karışmazsınız , kaldı ki mağdur durumda olan kızı ve torunlarına sahip çıkıyor,çok rahatsız iseniz siz ayrı bir ev tutarsınız.

Bende konunun baslarini okuyunca esiniz gorumcenizi size cagirdi sizde yasayacaksiniz sanmistim.gorumcenin sizden farki yok ikiside kpin evladi.size soz dusmez

Ailecek birbirinize destek çıkacaksınız bugün o darda yarın sen olmayacağın garantsi mi var ?
Allah herkesin kalbini yoklar

Ne yapsın kızını sokağa mi atsın?

Ne soylicen kardeş ev senin degil ki

Kayinpederiniz haklı kızını dışarıda bırakacak hali yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…