Ne yapsın kızını sokağa mi atsın?Görümce min kocasi a dam yaraladi hapiste ceza yiyecekmiş 2yil yer diyorlar ben ev östünde kaliyorum kayin babam diyor kizimi cocuk larini buraya getirecem bizimle beraber kalacaklar kocasi hapiste cikanakadar neyapa cagimi bilmiyorum bende 5 cocuk onda 3 tane şaştimkaldim budurumda ne sölemem gerekir bilmiyorum
Ne soylicen kardeş ev senin degil kiGörümce min kocasi a dam yaraladi hapiste ceza yiyecekmiş 2yil yer diyorlar ben ev östünde kaliyorum kayin babam diyor kizimi cocuk larini buraya getirecem bizimle beraber kalacaklar kocasi hapiste cikanakadar neyapa cagimi bilmiyorum bende 5 cocuk onda 3 tane şaştimkaldim budurumda ne sölemem gerekir bilmiyorum
Kayinpederiniz haklı kızını dışarıda bırakacak hali yok.Görümce min kocasi a dam yaraladi hapiste ceza yiyecekmiş 2yil yer diyorlar ben ev östünde kaliyorum kayin babam diyor kizimi cocuk larini buraya getirecem bizimle beraber kalacaklar kocasi hapiste cikanakadar neyapa cagimi bilmiyorum bende 5 cocuk onda 3 tane şaştimkaldim budurumda ne sölemem gerekir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?