ev östüne ev olurmu cok şaşkinim

Tabiki o gelecek, ve sende çok rahatsız oluyorsan bir zahmet kendine ev tutacaksın

Belki KP bakmak zorundadır ne güzel çok çocuk iyidir.onun ne yaşadığını bilemeyiz
Ben buna katılmıyorum. Çocuğun maddi manevi çok ciddi sorumlulukları var ve ben bir ailenin 5 tane çocuğa yetebildiğine inanmıyorum. İlla ki biri eksik veya buruk kalacak çoğu zaman. Çok çocuk iyidir güzeldir de başını okşamayla büyümüyor ki bu çocuklar.

Doğum kontrolüne günah olarak bakıldığı sürece, ''Korunmaya gerek yok Allah isterse verir istemezse vermez'' dendiği sürece daha çok 5'er 10'ar doğururuz milletçe. Aile planlaması ne ki zaten çiş kaka öğğ. O çocuğun eğitim masrafı ne ki okumasa da olur sağda solda sürünsün ama çokça kardeşi olsun hiç önemli değil, kardeşi olunca sıkıntısı bitiyor.

Bende 7 yil oturdum yurt dışındaydik Arabistan'a kimse ayrı ev istemez tabi zorunlu oldumuz için oturduk maddi durumumuz da çok iyiydi benim 2 tane var bana göre yeter Allah olmayanlara versin türkiyeye geldik hemen evimizi ayrıldık bu bayan belki sesi çıkmıyordur doğunun küçük gelini belki kendisi konu açmış cevap vermemiş verse hepimiz merakimizi gideririz

Kiskandim bende cinde dogurcam 5 tane Size neeeeeeee ,sanane ,banane

Arabistan'da ayrı ev mucize zaten. Az daha gencecik yaşımda Suudi bir adama gelin gidiyordum Allah korudu.

Eğri oturup doğru konuşmak lazım.
O ev dar gelirse eğer başka eve çıkması gereken sizsiniz eşinizle.

Arabistan'da ayrı ev mucize zaten. Az daha gencecik yaşımda Suudi bir adama gelin gidiyordum Allah korudu.
Ay biz Türkkuz canım onlar ayrı oturuyor bizim kimsesiz yoktu kv en iyi arkadaşım eltim dostum du yine öyleyiz orda insan yanlız olur sen nasıl cesaret arap biriyle köle yaparlar di en az on çocuk ikinci este Kuman olurdu Allah korumuş seni

Arkadaşım 7 .kardeşi var ve eşinden 3 çocukla ayrıldı hiç bir kardeşi ona maddi manevi yardımda bulunmadı sadece kuru kalabalık

Kesinlikle. Önce çok modern geldiler evde hizmetli var, babasının tek eşi var sadece ama sonra baktım dedesinin 2 eşi var ve hizmetli olmasına rağmen yemeği kadın yapıyor, bir kere ''Bazen 15-20 kişiye yemek pişirmek zorunda'' demişti oralardan çaktım bir de annem alttan alttan fiştekledi sürekli de en sonunda beni aldattı, öyle ayrıldım. Ana kuzusuydu hem de nasıl ana kuzusu ama anlatamam.

5 çocugu var haziranda da duşuk yapmış yazık kp ye de yaw bunca çoluk çocuk
bu insanlar mezarda mı rahat edecek?
Bir de onu da mı doğuracaktı, 6 çocuk Ben gelinimi oğlumu 2 çocukları bile olsa kovarım evden gidin artık benden çıktınız kendi evinizi kurun diye yahu. Hiç sevmem evin içinde öyle kuru kalabalığı.

Ev ev üstüne olmuş zaten sizle birlikte. .
Kayınpeder en doğrusunu yapmış, kızuna sahip çıkarak. .

Ayrıca kimsenin çocuk sayısı kimseyi ilgilendirmez,eleştirmek kime düşer acaba? Belki eğitim terbiye vs her konuda düzgün yetişiyorlar,neredenn bilicez yani,kime ne,size ne...

Neyse,Allah kolaylık versin zor bir durum hepiniz açısından..

Çok çocuk marifet mi ? Daha ayrı evde duracak durumu olmayan bir insanın 5 çocuk doğurması nedir? Nasıl bir gelecek bekliyor o çocukları? Allah insanlara beyin vermiş değil mi. Korunma yöntemleri var. Ne demek ya çok çocuk iyi. Maddi manevi beklentilerini karşılayacaksan 10 tane doğur istersen.

Şu an da söz konusu olan kadın kime söyleyelim yoldan geçen birisine mi? Burası sosyal bir forum herkes istediğini yazar saygı çerçevesi içinde eleştirir de. Kendi kp evinde 5 çocuk doğurup, ortada kalmış bir kadının 3 çocuğunu dert ederse evet söylenir.

8 cocuk ve 5 yetiskin . Allah yardim etsin hepinize yani. Babasina siginmayip da komsuya siginacak degildi ya. Bence siz bes cocuk yaptiginiza gore bakabilcek guce sahipsinizdir yani ayri evi cikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…