ev östüne ev olurmu cok şaşkinim

5 tane çocuk mu? Ev ev üstüne olmaz demişsiniz de 2-3 tane değil tutup 5 tane doğurmuşsunuz, basketbol takımı kurmuşsunuz maşallah.
Orası sizin eviniz değil kp'nin evi. Kaldı ki kızını getiricek oraya, eşiniz erkek haliyle sizi baba evinde oturturken sorun yok da kız evladı gelince mi sorun? Kadın 3 tane çocuğa kendi başına nasıl baksın ayrıca? Çok rahatsızsanız siz çıkarsınız, 5 çocukla asıl size demeleri gerek bunu.

Kadın derdini anlatmış sizler 5 çocuğu hakkında konuşuyorsunuz. size ne ya ister 10 tane doğurur. benimde 5 yolda. Burda konu açıyoruz hemen doğuracak mısın. sanane , sizene.
konu sahibine gelince kızını yanına almalı .

Eski mesajlarina baktim da uzuldum durumuna. Verdigin bilgiler dogruysa eger;

15 yasinda evlen
5 cocuk dogur
Kayinpederle yasa

uzuldum gercekten. Kolay gecmemis hayat sana belli.

Yapacak bir sey yok kardes bunca yil evi ayirmadiginiza gore bundan sonra da hep birlikte yasamaya devam edeceksiniz. Adam kizini sokaga atamaz ya.

Kıza soluklanacak hal bırakmadınız kaçtı gitti istediği cevabı alamadı mağduru oynayacaktı , adama sorar tabi bu kadar çocuğu ne diye doğurdun hayatın bin bir türlü hali var diye ,korunmadan haberdar değiliz herhalde
Bence daha fazla vurmayalim zira oldu konu sahibi ne ses var ne soluk

bayılırız eleştirmeye....
bence de bakabileceğin kadar çocuk doğurmak lazım ama çıkıpta niye 5 tane yaptın da denilmez en azından şahsa söylenmez topluma söylersin kamuyu aydınlatırsın orası ayrı

Adam napsın sizi kayıracak diye kendi kızını sokağa mı atsın ki o kadının başında kocası yok şu an durumu daha zor.Rahat edemeyecekseniz eşinle konuşun siz çıkın evden.
Siz eltinin evine geçin elti de kayınpederin yanına yer değişikliği yapın ya da kayınpeder kabul ederse o geçsin eltinin yanına diye ekonomik bi çözüm de önerebilirim fazladan ev parası olmadan.

Ev ev üstüne olmaz diyen birinin gayet rahat bu kadar çocuk yapması ironik

Kendi evinde tamamen kendi imkanlarıyla yaşayan adam isterse 10 tane yapsın, hem KP ile yaşayıp hem de adamın kızı için 3 çocuğu var nasıl olacak diyemezsin aptalca olur

Demek ki konu sahibinin de durumu yok yoksa neden otursun kim istemez rahat etmeyi belki KP hasta ama görünceni yakınına almak zorundasın yazık

Bize ne kardeste sonra kendi dogurduklarina bakamayip kp kv yaninda buyutenler burda konu aciyor biliyon mu ?
Haa sende 5 tanesine gonul rahatligiyla bakiyorum diyosan bi 5 daha dogur ne diyelim ...Allah guc versin ..

suan sizden cok kayinpeder dusunuyordur 8 cocukla bir evde ne yapariz diye. Yazik adama evlendirdim rahat edicem derken 2 gidip 11 geldiler. Kusura bakmayinda bence kocanizda is yok.
Şimdi baktım da gerçekten 2 tane çıksın 11 tane gelsin kabus gibi 8 tane çocuk etrafta, Allah Ya Rabbi...

Aksine kayınpederini taktir etmek lazım kızına zor zamanında destek oluyor . Adam da çok üzülüyordur napsın .
Ev daha fazla kalabalıklaşacak evet zor olacak ama idare etmekten başka çare yok . Sizin ayrılma şansınız yok sanırım , sorun çıkarmayıp destek olmaya çalışın bence . Sayılı gün nihayetinde geçer . Kendi huzurunuz için de tatsızlık yaşanmadan bu dönemi atlatmaya , sabırlı olmaya gayret gösterin .

Demek ki konu sahibinin de durumu yok yoksa neden otursun kim istemez rahat etmeyi belki KP hasta ama görünceni yakınına almak zorundasın yazık
Durumu yok ama çatır çatır doğurmuş maşallah.
Benim kızımın kocası hapse girse ben de alırım adamın düşmanı varsa kızıma salça olmasın diye.

Durumu yok ama çatır çatır doğurmuş maşallah.
Benim kızımın kocası hapse girse ben de alırım adamın düşmanı varsa kızıma salça olmasın diye.
Belki KP bakmak zorundadır ne güzel çok çocuk iyidir.onun ne yaşadığını bilemeyiz

Bize ne kardeste sonra kendi dogurduklarina bakamayip kp kv yaninda buyutenler burda konu aciyor biliyon mu ?
Haa sende 5 tanesine gonul rahatligiyla bakiyorum diyosan bi 5 daha dogur ne diyelim ...Allah guc versin ..
Burada size ne isterse 10 tane doğursun diyorlar, 5 tane çocukla evin içinde delirip bağırıyorlar çocuklara. Sözde mükemmel annelik ve doğurmak KK'da çok tutuyor zaten, sağda solda telef oluyor o çocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…