- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Bence daha fazla vurmayalim zira oldu konu sahibi ne ses var ne soluk
Kadın derdini anlatmış sizler 5 çocuğu hakkında konuşuyorsunuz. size ne ya ister 10 tane doğurur. benimde 5 yolda. Burda konu açıyoruz hemen doğuracak mısın. sanane , sizene.
konu sahibine gelince kızını yanına almalı .
bayılırız eleştirmeye....
bence de bakabileceğin kadar çocuk doğurmak lazım ama çıkıpta niye 5 tane yaptın da denilmez en azından şahsa söylenmez topluma söylersin kamuyu aydınlatırsın orası ayrı
Kadın derdini anlatmış sizler 5 çocuğu hakkında konuşuyorsunuz. size ne ya ister 10 tane doğurur. benimde 5 yolda. Burda konu açıyoruz hemen doğuracak mısın. sanane , sizene.
konu sahibine gelince kızını yanına almalı .
Şimdi baktım da gerçekten 2 tane çıksın 11 tane gelsin kabus gibi 8 tane çocuk etrafta, Allah Ya Rabbi...suan sizden cok kayinpeder dusunuyordur 8 cocukla bir evde ne yapariz diye. Yazik adama evlendirdim rahat edicem derken 2 gidip 11 geldiler. Kusura bakmayinda bence kocanizda is yok.
Durumu yok ama çatır çatır doğurmuş maşallah.Demek ki konu sahibinin de durumu yok yoksa neden otursun kim istemez rahat etmeyi belki KP hasta ama görünceni yakınına almak zorundasın yazık
Belki KP bakmak zorundadır ne güzel çok çocuk iyidir.onun ne yaşadığını bilemeyizDurumu yok ama çatır çatır doğurmuş maşallah.
Benim kızımın kocası hapse girse ben de alırım adamın düşmanı varsa kızıma salça olmasın diye.
Burada size ne isterse 10 tane doğursun diyorlar, 5 tane çocukla evin içinde delirip bağırıyorlar çocuklara. Sözde mükemmel annelik ve doğurmak KK'da çok tutuyor zaten, sağda solda telef oluyor o çocuklar.Bize ne kardeste sonra kendi dogurduklarina bakamayip kp kv yaninda buyutenler burda konu aciyor biliyon mu ?
Haa sende 5 tanesine gonul rahatligiyla bakiyorum diyosan bi 5 daha dogur ne diyelim ...Allah guc versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?