- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
O zmn çıkartabilir .uzlaşmaya bakın.Kendisi başka bir ilde oturuyor.Orda da kendi evi.Emekli olup benim yaşadığım yere gelecekmiş.Ondan çıkartacakmis.Keske abimi dinlemeseydim.
Semt diye biliyorum ben de. Aynı semtte başka evi varsa çıkartamıyorBulunduğu ilde başka konutu Var mı kendisine ait yoksa sizi çıkartabilir alternatif varsa ve otuuryorsa çıkartamaZ diye biliyorum
Eğer şahsi ihtiyacı İçin kullanmaz ise tazminat hakkı doğuyor zaten. 3 yıl boyunca başkasına kiraya veremezAdam hakli. Bir yil oncesi soyluyor ne yapsin. Oda geri adim atmaz artik cunku size guvenemez. Seneye temmuzda kesin
Puruz cikarir bu kiraci diye dusunuyodur
Bende il.diye biliyordum semtte olabilir araştırmak lazım ama konu sahibinin işine yaramıyor bu adamın o ilde başka evi yokmuş anladığım:)Semt diye biliyorum ben de. Aynı semtte başka evi varsa çıkartamıyor
Adamla konuş sözleşmeyi imzalayacağı ni da şöyle abinin yanlış bilgilendirmesi sonucu bu tavrı aldığını da ekle .şuan durumunun uygun olmadugini falan belki yumuşarAdam hakli. Bir yil oncesi soyluyor ne yapsin. Oda geri adim atmaz artik cunku size guvenemez. Seneye temmuzda kesin
Puruz cikarir bu kiraci diye dusunuyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?