Hay Allahım ya.Yoksa siz de ev sahibinin diğer akrabası misinizBütün konularında Ali öğretmen ve sen ve sürekli hakkında yapılan dedikodular ateş olmayan yerden duman çıkmaz neden bu kadar insan senle uğraşıyor acaba
Aaa nerden bildiniz :))) Allahım ya arkadaşlarınızda dahil olmak üzere neden herkes sevgili olduğunuzu düşünüyor durduk yere değil herhaldeHay Allahım ya.Yoksa siz de ev sahibinin diğer akrabası misiniz
Varsada kimi ilgilendirir?Bütün konularında Ali öğretmen ve sen ve sürekli hakkında yapılan dedikodular ateş olmayan yerden duman çıkmaz neden bu kadar insan senle uğraşıyor acaba
Canım küçül yer, tek başına kadın olarak yaşamak zordur illa ki.Kızlar elimde değil o günden beri hiç aklımdan çıkmıyor.Kahvedeki erkekler benim hakkımda ne düşündü kim.bilir..Ya da bu laf ayma olayını arkdaşım gördü müdahale etti.Ama daha önceden onun gormedikleri de vardır demek ki
Canim sen dicegini demişsin densiz herife. Belli ki üste çıkmak için iftira yolunu seçmiş. Neden takılıyorsun ki ? Bir daha gormicen bile. Evet sevgilim sanane lan deseydinKızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Iki adam da ev sahibinin akrabasıymış.Ev sahibi kimseye şikayet etme vs dedi.Baska bir şey demedi o gün bana.
Ben ertesi gün hemen bir ev buldum çıktım alelacele.Ev sahibine de anahtarı verirken bana dedi ki" Beni mağdur ettin dedi .Bir ay önceden söylemen lazımdı dedi.Ben de "Siz de beni mağdur ettiniz dedim laf atan da küfür eden de sizin akrabanız . BEN sizin evde oturuyorsam beni korucaktiniz dedim.
Ev Sahibi " Sen çıkmazdın bu evden biliyorum sevgilin çıkardı seni .BEN de hepnsenin evine gelmesinden seni kapıya bırakmasından çok rahatsizim. Evde ne yapıyorsunuz bilemem ama çok rahatsizim dedi "
Kızlar ben ne.kadar sevgilim değil evime gelip girmiyor sadece okul arakdaşım evime bırakıyor desem de inanmadı.Yaninda da hiç tanımadigim gormedigim yaşlı bir adam sürekli ben de gördüm hep evine girdi o senin sevgilin felan dedi .
Baktım üstüne geliyor size mi hesap vericem Ailemden baksa kimseye hesap vermem. Mübarek gün bana iftira attınız Allah büyük sizden çıkarsın dedim gittim.
Olay olduğundan beri hiç uyuamıyorum uyusam rüyama giriyor .Şimdi memleketteyim ama üzerinden atamadım o anı.Sokak ortasında kahvenin önünde tüm erkeklerin gözü önünde bana neler söyledi. Çok mutsuzum kızlar kabusum oldu nasıl rüyalar görüyorum
Canım ya ne kötü insanlarla karşılaşmışsın içleri kötü herkesi kendi gibi sanıyorlar kurtulmuşsun bin şükür canım benimKızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Iki adam da ev sahibinin akrabasıymış.Ev sahibi kimseye şikayet etme vs dedi.Baska bir şey demedi o gün bana.
Ben ertesi gün hemen bir ev buldum çıktım alelacele.Ev sahibine de anahtarı verirken bana dedi ki" Beni mağdur ettin dedi .Bir ay önceden söylemen lazımdı dedi.Ben de "Siz de beni mağdur ettiniz dedim laf atan da küfür eden de sizin akrabanız . BEN sizin evde oturuyorsam beni korucaktiniz dedim.
Ev Sahibi " Sen çıkmazdın bu evden biliyorum sevgilin çıkardı seni .BEN de hepnsenin evine gelmesinden seni kapıya bırakmasından çok rahatsizim. Evde ne yapıyorsunuz bilemem ama çok rahatsizim dedi "
Kızlar ben ne.kadar sevgilim değil evime gelip girmiyor sadece okul arakdaşım evime bırakıyor desem de inanmadı.Yaninda da hiç tanımadigim gormedigim yaşlı bir adam sürekli ben de gördüm hep evine girdi o senin sevgilin felan dedi .
Baktım üstüne geliyor size mi hesap vericem Ailemden baksa kimseye hesap vermem. Mübarek gün bana iftira attınız Allah büyük sizden çıkarsın dedim gittim.
Olay olduğundan beri hiç uyuamıyorum uyusam rüyama giriyor .Şimdi memleketteyim ama üzerinden atamadım o anı.Sokak ortasında kahvenin önünde tüm erkeklerin gözü önünde bana neler söyledi. Çok mutsuzum kızlar kabusum oldu nasıl rüyalar görüyorum
Ev sahibiyle aynı düşünce de bir insan daha.Birincisi bu öğretmen Ali degil arabası olan bir öğretmen. Benle beraber iki üç öğretmeni daha evine bırakıyor ona gore de parasını veriyoruz getirip götürüyor bizi.ikincisi Ali hakkinda yorum yapan da tek bir kisiydi onla da bitirdim arkadasligimi.Bilmeden etmeden yorum yazma .Bunu yazan da bir bayan ya ona şaşırıyorum. Bayan üstelik profili doğruysa evli bir bayan.uazma arkadaşım benim konuma mesaj felanAaa nerden bildiniz :))) Allahım ya arkadaşlarınızda dahil olmak üzere neden herkes sevgili olduğunuzu düşünüyor durduk yere değil herhalde
Bence mümkün değil.Unibersitede okurken hep diyordum doğu ya gidicem en kötü yerlerde calısıcam . Oradaki sadece cocuari değil insanları da degsitirmeye calısıcam.Malesef bazı insanları mumlu değilmiş anlamış oldumBoyle ayilarin cocuklarina egitim vermeye calisiyosunuz. Okulda siz egitiyosunuz muhtemelen evde ayi babalari dedeleri sifirliyo beyinlerini. Cok uzucu bunlardan toptan kurtulus mumkun olsa keske.
Ben de bundan korkuyorum.Polise gidicektim adam iyice üzerine gelir diye gidemedimCanım küçül yer, tek başına kadın olarak yaşamak zordur illa ki.
Bence ev sahibinizle daha fazla diyaloğa girmeyin. Hiç belli olmaz, kafayı takar barındırmaz sizi belki de orada.
Bşr tanıdığım Karadenizde bir ilçede öğretmenlik yaparken evli iki çocuk babası alt komşusu buna takmış. Bir gece kapısına dayanmış, kız kapıyı açmayınca ortalığı ayağa kaldırmış. Polis falan derken kız ilçede kalamadı daha fazla. Dedikodu üzerine dedikodu, resmen adı çıktı. Tayin istemek zorunda kaldı, başka bir şehire gitti öyle olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?