Ev Sahibi namusuma laf etti

Ben senin yerinde olsam babama durumu anlatırdım ve ev sahibini aratır bir bir saydırtırdım. Ayrıca sen yapacağını yapmışsın kendini illa da açıklamak zorunda değilsin o Ahlaksız bir düşünce yapısına sahipse sen bunu değiştiremezsin. Düşünmemeye çalış bundan sonrası güzel olur inşallah

Siz hangi dogu ilindesiniz? Maalesef böyle buralar. Takmamaya çalış. Arkadaşın ister gelir, ister kalır. Kimseyi ilgilendirmez. Zihniyet bozuk heryerde. Milletin hayatına maydonoz misali karışıyorlar.

Geldi geçti. Bitti gitti. Kafana takma. Doğrusunu Allah biliyor. Onlar mübarek günde günahına girmişler. Onlar düşünsün. Hem öyle olsa bile kimseyi ilgilendiren bir durum yok.

Bence hiç muhattap olmadan yeni evinizde mutlu olun çünkü bazı insanlar kendi hatalarını hafifletmek için karşı tarafa iftirayı çok rahat atarlar.jandarma polis dava bunlarla hiç uğraşmayın. Er yada geç intikam almak için uğraşırlar. Siz orada yalnızsınız başınızı belaya sokmayın.

Başkasına iftira atmak,mağdur etmek en büyük namussuzluk.
Sizin erkek arkadaşınız da olabilir,isterseniz gece yarısı gidersiniz evinize,sevgilinizle kalırsınız hatta onunla yaşarsınız. Bundan KİME NE ?
Siz neden açıklama yapma gereği duydunuz ki. Polisi çağırıp şikayetçi olsaydınız. Görgü tanığınız da varmış.

Bi şey diyim mi haksızsınız. O adama kendinizi inandırmaya çalıştığınız için. O kim ki sizin evinize girip çıkana karışacak. Karşısında dimdik durup "sana mı sorucam lan evime kimi alacağımı sen kimsin? Daha devam edersen polis çağırır tıktırırım seni benim hayatım seni ilgilendirmez" diyip ağzını tıkayacaktınız.

Böyle adamlara "hayatınıza karışma sizi eleştirme hakları" varmış gibi davranmayın.

Canım küçül yer, tek başına kadın olarak yaşamak zordur illa ki.
Bence ev sahibinizle daha fazla diyaloğa girmeyin. Hiç belli olmaz, kafayı takar barındırmaz sizi belki de orada.
Bşr tanıdığım Karadenizde bir ilçede öğretmenlik yaparken evli iki çocuk babası alt komşusu buna takmış. Bir gece kapısına dayanmış, kız kapıyı açmayınca ortalığı ayağa kaldırmış. Polis falan derken kız ilçede kalamadı daha fazla. Dedikodu üzerine dedikodu, resmen adı çıktı. Tayin istemek zorunda kaldı, başka bir şehire gitti öyle olunca.

Canim sen dicegini demişsin densiz herife. Belli ki üste çıkmak için iftira yolunu seçmiş. Neden takılıyorsun ki ? Bir daha gormicen bile. Evet sevgilim sanane lan deseydin

Kesinlikle dava açın. Bu gibi insanlar pişman olup akıllanmazlar bizler sessiz durursak. Hadleri olmayan ithamlarda bulunmak alışkanlık olmuştur onlarda. Tabii ki de dava açılmalı. Böyle davranışlara pasif tutum sergilenmemeli. Biz sustukça bu davranışların şiddeti artacaktır buna inanın.

Canım ya ne kötü insanlarla karşılaşmışsın içleri kötü herkesi kendi gibi sanıyorlar kurtulmuşsun bin şükür canım benim

Boyle ayilarin cocuklarina egitim vermeye calisiyosunuz. Okulda siz egitiyosunuz muhtemelen evde ayi babalari dedeleri sifirliyo beyinlerini. Cok uzucu bunlardan toptan kurtulus mumkun olsa keske.

Aaa nerden bildiniz :))) Allahım ya arkadaşlarınızda dahil olmak üzere neden herkes sevgili olduğunuzu düşünüyor durduk yere değil herhalde
Ev sahibiyle aynı düşünce de bir insan daha.Birincisi bu öğretmen Ali degil arabası olan bir öğretmen. Benle beraber iki üç öğretmeni daha evine bırakıyor ona gore de parasını veriyoruz getirip götürüyor bizi.ikincisi Ali hakkinda yorum yapan da tek bir kisiydi onla da bitirdim arkadasligimi.Bilmeden etmeden yorum yazma .Bunu yazan da bir bayan ya ona şaşırıyorum. Bayan üstelik profili doğruysa evli bir bayan.uazma arkadaşım benim konuma mesaj felan

Boyle ayilarin cocuklarina egitim vermeye calisiyosunuz. Okulda siz egitiyosunuz muhtemelen evde ayi babalari dedeleri sifirliyo beyinlerini. Cok uzucu bunlardan toptan kurtulus mumkun olsa keske.
Bence mümkün değil.Unibersitede okurken hep diyordum doğu ya gidicem en kötü yerlerde calısıcam . Oradaki sadece cocuari değil insanları da degsitirmeye calısıcam.Malesef bazı insanları mumlu değilmiş anlamış oldum

Ben de bundan korkuyorum.Polise gidicektim adam iyice üzerine gelir diye gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…