- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
Allah iyilerle karsilastrsin ve korusun sizleri. Doguda hem de kadin olarak yasamak zor olmali cehalet korkunc birsey sadece kendinin dogru ve namuslu oldugunu sanan insanla yasamak zor olmali. Halbuki berdel bunlarda baslik parasi bunlarda dokuz on cocuk dogurup sokaga salmak 15inde evlendirmek kucucuk kizlarla dedeleri evlendrmek bunlarda. Konuyu biraz dogu karsitligina tasidim sanirim ama gercek bu insanlarin dogudan kacma neden tam olarak bu istedigi gibi yasayamamak bilmis cahillerle ugrasmakBence mümkün değil.Unibersitede okurken hep diyordum doğu ya gidicem en kötü yerlerde calısıcam . Oradaki sadece cocuari değil insanları da degsitirmeye calısıcam.Malesef bazı insanları mumlu değilmiş anlamış oldum
Gitmeyin. Tek başınıza doğuda nispeten küçül bir yerde yaşıyorsunuz.Ben de bundan korkuyorum.Polise gidicektim adam iyice üzerine gelir diye gidemedim
Çok çok zor .BEN bu kadar zorlanacağını hiç düşünmemiştim.Marketten bir arkadaşım ped aldı.Almisken fazla alıyım sonra almayım diye 3_4 büyük paketlerden almış.Kizin kulağına sonra neler neler geldi .ped bile memleketten getiriyrouz var mı böyle bir şey yaAllah iyilerle karsilastrsin ve korusun sizleri. Doguda hem de kadin olarak yasamak zor olmali cehalet korkunc birsey sadece kendinin dogru ve namuslu oldugunu sanan insanla yasamak zor olmali. Halbuki berdel bunlarda baslik parasi bunlarda dokuz on cocuk dogurup sokaga salmak 15inde evlendirmek kucucuk kizlarla dedeleri evlendrmek bunlarda. Konuyu biraz dogu karsitligina tasidim sanirim ama gercek bu insanlarin dogudan kacma neden tam olarak bu istedigi gibi yasayamamak bilmis cahillerle ugrasmak
En az sizin konunuz kadar doğru profilim yazıp yazmayacagımı size soracak değilim ben ŞIRNAKTA bingölde görev yaptım. O kadar abartarak anlatıyorsunuz ki sanki bütün doğunun insanı cahil kötü ben bir kere olsun kötü laf duymadım aksine ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıtılar , bir iç anadolulu olarak söylüyorum k.bakmayın ama karaktersizliğin doğusu batısı yok o tamamen bölgeyl değil insanla alakalı .Ev sahibiyle aynı düşünce de bir insan daha.Birincisi bu öğretmen Ali degil arabası olan bir öğretmen. Benle beraber iki üç öğretmeni daha evine bırakıyor ona gore de parasını veriyoruz getirip götürüyor bizi.ikincisi Ali hakkinda yorum yapan da tek bir kisiydi onla da bitirdim arkadasligimi.Bilmeden etmeden yorum yazma .Bunu yazan da bir bayan ya ona şaşırıyorum. Bayan üstelik profili doğruysa evli bir bayan.uazma arkadaşım benim konuma mesaj felan
Kızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Iki adam da ev sahibinin akrabasıymış.Ev sahibi kimseye şikayet etme vs dedi.Baska bir şey demedi o gün bana.
Ben ertesi gün hemen bir ev buldum çıktım alelacele.Ev sahibine de anahtarı verirken bana dedi ki" Beni mağdur ettin dedi .Bir ay önceden söylemen lazımdı dedi.Ben de "Siz de beni mağdur ettiniz dedim laf atan da küfür eden de sizin akrabanız . BEN sizin evde oturuyorsam beni korucaktiniz dedim.
Ev Sahibi " Sen çıkmazdın bu evden biliyorum sevgilin çıkardı seni .BEN de hepnsenin evine gelmesinden seni kapıya bırakmasından çok rahatsizim. Evde ne yapıyorsunuz bilemem ama çok rahatsizim dedi "
Kızlar ben ne.kadar sevgilim değil evime gelip girmiyor sadece okul arakdaşım evime bırakıyor desem de inanmadı.Yaninda da hiç tanımadigim gormedigim yaşlı bir adam sürekli ben de gördüm hep evine girdi o senin sevgilin felan dedi .
Baktım üstüne geliyor size mi hesap vericem Ailemden baksa kimseye hesap vermem. Mübarek gün bana iftira attınız Allah büyük sizden çıkarsın dedim gittim.
Olay olduğundan beri hiç uyuamıyorum uyusam rüyama giriyor .Şimdi memleketteyim ama üzerinden atamadım o anı.Sokak ortasında kahvenin önünde tüm erkeklerin gözü önünde bana neler söyledi. Çok mutsuzum kızlar kabusum oldu nasıl rüyalar görüyorum
Merhaba kızlar. Doğuda bu sene göreve başlamış bir öğretmenim. Çalıştığım okulda arkadaşlarımla da arama iyi.Sadece benden 10 yaş buyuk bir öğretmen var .Onunla da arama iyi fakat düşüncelerimiz, kültürumuz çok farklı. Okul haricinde çok görüşmek istemiyorum ama sürekli Nilsu sana geleceğim dediği için dayanamadım eve davet ettim.Hazirligimi da yaptim.O gün işi çıktı gelemedi.Sonraki günler okulda ne zaman görse Nilsu ne zaman sana gelicem diye soruyor.Kizlar samimi olmak istemiyorum .Bahsettiğim hocayı çok sevdim ama batıdan gelen öğretmenlere karşı bir onyargisi var .Nasıl kibarca evime davet etmek istemediğimi söyleyeyim? Kırmak da istemiyorum ama samimi de olmak istemiyorum
Merhaba kızlar. Doğuda bu sene göreve başlamış bir öğretmenim. Çalıştığım okulda arkadaşlarımla da arama iyi.Sadece benden 10 yaş buyuk bir öğretmen var .Onunla da arama iyi fakat düşüncelerimiz, kültürumuz çok farklı. Okul haricinde çok görüşmek istemiyorum ama sürekli Nilsu sana geleceğim dediği için dayanamadım eve davet ettim.Hazirligimi da yaptim.O gün işi çıktı gelemedi.Sonraki günler okulda ne zaman görse Nilsu ne zaman sana gelicem diye soruyor.Kizlar samimi olmak istemiyorum .Bahsettiğim hocayı çok sevdim ama batıdan gelen öğretmenlere karşı bir onyargisi var .Nasıl kibarca evime davet etmek istemediğimi söyleyeyim? Kırmak da istemiyorum ama samimi de olmak istemiyorum
Merhaba kızlar. Doğuda görev yapan yeni atanmis bir öğretmenim. Üniversitede tek kaliyordum annen babam bi anda çıkıp gelirlerdi.(Ev toplu kü dağınık mi ,ne yiyip içiyorum)gibilerinden kendilerince kontrol amaçlı. Bu durum benim canımı sikardi. Kendimi kötü hissederdim.Cunku onlardan habersiz hiç bir şey yapmam ama sanki bir şeyler saklıyorum da onlar da baskına geliyor gibi hissederdim ve geldiklerinde sevinemezdim bile.Simdi yine çıkıp gelirler mi bilmiyorum gelmeden uyarsam mi yoksa hiç bir şey söylemesem mi .Napiyim kızlar akıl verin onlar da kırılmasın istiyorum
Merhaba hatunlarDoğu da görev yapan genç bir öğretmenim. Instagramindaki bir futbolcunun sevgilisinin resimlerine bakıyım dedim.Tabi hep böyle bikinili pozları felan vardı sonra sayfayı açık unutmuşum. (Evde bakmistim).Tenefuste iken telefonumdan ınstagrami girince ilk o sayfa açıldı. Yanımda oturan arkadaşım gördü güldü çok utandım. O da benimle yaşıt bayan ogretmen.Sonra laf arasında açıkladım o bi futbolcunun sevgilisi diye.O da olsun ya sen de kiz o da ne olmuş saçmalama felan dedi ama çok utandım kızlar ya
Bütün konulara doğuda öğretmenimle başlamışsınız ne olmuş yani doğuya.Kızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Iki adam da ev sahibinin akrabasıymış.Ev sahibi kimseye şikayet etme vs dedi.Baska bir şey demedi o gün bana.
Ben ertesi gün hemen bir ev buldum çıktım alelacele.Ev sahibine de anahtarı verirken bana dedi ki" Beni mağdur ettin dedi .Bir ay önceden söylemen lazımdı dedi.Ben de "Siz de beni mağdur ettiniz dedim laf atan da küfür eden de sizin akrabanız . BEN sizin evde oturuyorsam beni korucaktiniz dedim.
Ev Sahibi " Sen çıkmazdın bu evden biliyorum sevgilin çıkardı seni .BEN de hepnsenin evine gelmesinden seni kapıya bırakmasından çok rahatsizim. Evde ne yapıyorsunuz bilemem ama çok rahatsizim dedi "
Kızlar ben ne.kadar sevgilim değil evime gelip girmiyor sadece okul arakdaşım evime bırakıyor desem de inanmadı.Yaninda da hiç tanımadigim gormedigim yaşlı bir adam sürekli ben de gördüm hep evine girdi o senin sevgilin felan dedi .
Baktım üstüne geliyor size mi hesap vericem Ailemden baksa kimseye hesap vermem. Mübarek gün bana iftira attınız Allah büyük sizden çıkarsın dedim gittim.
Olay olduğundan beri hiç uyuamıyorum uyusam rüyama giriyor .Şimdi memleketteyim ama üzerinden atamadım o anı.Sokak ortasında kahvenin önünde tüm erkeklerin gözü önünde bana neler söyledi. Çok mutsuzum kızlar kabusum oldu nasıl rüyalar görüyorum
O apartmanda sizden başka kimse şikayetci değilmi kahveden. Zabıtaya keşke şikayet etseydiniz. Kaldırım işgali onların görev alanında. Terbiyesiz, görgüsüz insanlar. Kendi yaptıkları terbiyesizliği, tacizi görmüyorlar. Şerefsizler. Yazacak kelime bulamıyorum. Neyseki çıktınız o evden. Cahillik, sapıklıkla birleşince böyle olıyor işteKızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Pisliklerr...Kızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Agziniza saglik iyi demissinizKendi kızı da var ondan çıkarsın Allah dedim.Kizim olmaz kızım olmaz diye bağırdı sadece adam
kıyamam yaKızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Kızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?