Ev Sahibi namusuma laf etti

Allah iyilerle karsilastrsin ve korusun sizleri. Doguda hem de kadin olarak yasamak zor olmali cehalet korkunc birsey sadece kendinin dogru ve namuslu oldugunu sanan insanla yasamak zor olmali. Halbuki berdel bunlarda baslik parasi bunlarda dokuz on cocuk dogurup sokaga salmak 15inde evlendirmek kucucuk kizlarla dedeleri evlendrmek bunlarda. Konuyu biraz dogu karsitligina tasidim sanirim ama gercek bu insanlarin dogudan kacma neden tam olarak bu istedigi gibi yasayamamak bilmis cahillerle ugrasmak

Ben de bundan korkuyorum.Polise gidicektim adam iyice üzerine gelir diye gidemedim
Gitmeyin. Tek başınıza doğuda nispeten küçül bir yerde yaşıyorsunuz.
Yani tabiki insan ister hakkını aramayı, gerekli yerlere şikayetini etmeyi, hakedene ağzının payını vermeyi ama işte olmuyor.
Tanıdıgım cok sıkıntı çekmişti bu yüzden. O yüzden siz yapmayın

Çok çok zor .BEN bu kadar zorlanacağını hiç düşünmemiştim.Marketten bir arkadaşım ped aldı.Almisken fazla alıyım sonra almayım diye 3_4 büyük paketlerden almış.Kizin kulağına sonra neler neler geldi .ped bile memleketten getiriyrouz var mı böyle bir şey ya

Doğu kültürüne maruz kalmışsın orada kadının laf erkeklere laf konuşması , yasak kadınsın ya hiç bir şeye hakkın yok , eğemen olan erkektir orada , iftirada atarlar evinin içine bombada sanırım kincilerde açıkca korktum heran başına bir bela gelebilir artık nasıl korunacaksan , oralarda kadını yetiştirme tarzları farklı kesinlikle erkeklere karşı hakkını savunamaz ancak ezilir sen hakkını savunmuşsun korkusuzca ve iftiraya uğramışsın ne yap et ailen mutlaka yanında bulunsun bence

En az sizin konunuz kadar doğru profilim yazıp yazmayacagımı size soracak değilim ben ŞIRNAKTA bingölde görev yaptım. O kadar abartarak anlatıyorsunuz ki sanki bütün doğunun insanı cahil kötü ben bir kere olsun kötü laf duymadım aksine ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıtılar , bir iç anadolulu olarak söylüyorum k.bakmayın ama karaktersizliğin doğusu batısı yok o tamamen bölgeyl değil insanla alakalı .

Küçük yerlerde böyle dedikodular,iftiralar olur.Başkalarının hayatlarını çok rahat konuşurlar kendilerini aklar etrafı karalarlar.O yüzden ya bu tarz davranışları takmayin arkadasiniz sizi eve bıraksın ya da takiyorsaniz dikkat edin.Hem konusmasinlar hem de ben rahat hareket edeyim olmuyor o tür yerlerde bu arada bana kalırsa çok da önemsemeyin olmuş bitmiş.

Bütün konulara doğuda öğretmenimle başlamışsınız ne olmuş yani doğuya.

O apartmanda sizden başka kimse şikayetci değilmi kahveden. Zabıtaya keşke şikayet etseydiniz. Kaldırım işgali onların görev alanında. Terbiyesiz, görgüsüz insanlar. Kendi yaptıkları terbiyesizliği, tacizi görmüyorlar. Şerefsizler. Yazacak kelime bulamıyorum. Neyseki çıktınız o evden. Cahillik, sapıklıkla birleşince böyle olıyor işte

Böyle zihtiyete sahip insansılara kendinizi açıklama ihtiyacı bile hissetmeyin; bir daha benzer bir olay yaşamazsınız umarım ancak eğer ki yaşayacak olursanız, size uzatılan parmağı çevirip karşınızdakine uzatın, daha etkili olacaktır.

Size "Evde neler yapıyorsunuz bilmem artık" diyene "Kendiniz evde neler yapıyorsunuz ki benim evimde ne yaşadığıma kadar böyle hadsiz tahminlerde bulunuyorsunuz. Ben sizin gözünüzün kimin kıçında olduğunu soruyor muyum da gelip bana ahlak dersi vermeye kalkıyorsunuz? Siz önce ağzı lağım çukuru akrabalarınız, kimlerle tren yapıyor da herkesi sevgili sanıyor onu sorgulayın!" diyeceksiniz.

Ohh.. Şu an rahatladım yav.

Oha gercekten. Amcalar cok cirkefmis. Dedikoducu insani semem ama iftira daha da baska bir sey.

seni çok iyi anlıyorum ben de doğuda çalışırken benzer bi durum yaşamıştım,hatta kaç yaş büyük amcam gibi gördüğüm bi insanı sırf onlar yüzünden kırdım bi daha gelmeyin sakın bizim buralara yanlış anlıyorlar diye,.ok utanç verici üzücü bi an...hangi şehirdesnizin bilmiyorum ama seçkin bi muhiti vardır diye tahmin ediyorum;yani öğretmen doktor kesiminin memur kesiminin tercih ettiği bi muhit oralarında diğer yerlere göre parası çok olur ama değer laf duymaktansa öyle yerlerde oturmaya bence siz de öyle bi yerede ev arayın sizin üzüleceğiniz bi durum yok o insanın yobazlığı ,terbiyesizliği siz kendinizi biliyorsunuz boşverinn...

Önceki konularınızdan da biliyorum. Neden herkes sizin hakkınızda bu tarz dedikodular yapıyor. Bi özeleştiri yapın bence.

Pisliklerr...

bosver canim benim. dayı cekmeye calismis sana. iyi demissin.
hayir sevgilinde olabilir kime ne ki.

yaptiklarindan utanmasini da beklenmez kahvehane pisliklerinden.

sıkma canini. ordan tasindigin da cok iyi olmus.

kıyamam ya
pislik herif

Benzer baskilari ogrencilik donemimde o kadar cok yasadim ki psikolojim alt ust olmustu sizi cok iyi anliyorum Allaha havale etmekten baska yapacak hic bir sey yok

O kadar cahil insanlarla nasıl uğraşabilirsin.Allaha havale etmişsin zaten en güzeli.Daha üzme kendini.Haklısın tabii ama üzülmemek elde değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…