- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Iyide sevgilisi olsa yazardı. Bizden mi çekinecek??Aaa nerden bildiniz :))) Allahım ya arkadaşlarınızda dahil olmak üzere neden herkes sevgili olduğunuzu düşünüyor durduk yere değil herhalde
valla hiç anlamadım, o apartmanda sade siz mi rahatsızdınız bu durumdan? komşularınızla falan konuşmadınız mı?
nasıl biridir ki kapıdan geçmenize izin vermiyor, millet de oturup izliyor.
bu konu bana inandırıcı gelmedi.
yine de geçmiş olsun diyeyim.
çünkü herkes rahatsızlığını dile getirecek kadar cesur değildir hele öyle tutucu ortamlarda
Bugün çok güzel bir yazı okudum, hatice Kübra Toygar hanımefendınin yazısı, (kısaca anlatıyorum) diyorki bana gülüşümün sebebini soruyorlar bende onlara cevaben dyorumki görmeme duymama ve bilmeme hakkımı kullanıyorum, kötü sözleri duyunca duymama hakkımı , kötü agresif hareketleri görünce görmeme hakkımı , yalan iftira olunca bilmeme hakkımı kullanıyorum, kendimi üzmüyorum böylelikle, sende bence kendi haklarını kullan ve ordan kurtulduğuna şükretKızlar elimde değil o günden beri hiç aklımdan çıkmıyor.Kahvedeki erkekler benim hakkımda ne düşündü kim.bilir..Ya da bu laf ayma olayını arkdaşım gördü müdahale etti.Ama daha önceden onun gormedikleri de vardır demek ki
Cahil insan her yerde kendini belli ediyor iste.Kızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Iki adam da ev sahibinin akrabasıymış.Ev sahibi kimseye şikayet etme vs dedi.Baska bir şey demedi o gün bana.
Ben ertesi gün hemen bir ev buldum çıktım alelacele.Ev sahibine de anahtarı verirken bana dedi ki" Beni mağdur ettin dedi .Bir ay önceden söylemen lazımdı dedi.Ben de "Siz de beni mağdur ettiniz dedim laf atan da küfür eden de sizin akrabanız . BEN sizin evde oturuyorsam beni korucaktiniz dedim.
Ev Sahibi " Sen çıkmazdın bu evden biliyorum sevgilin çıkardı seni .BEN de hepnsenin evine gelmesinden seni kapıya bırakmasından çok rahatsizim. Evde ne yapıyorsunuz bilemem ama çok rahatsizim dedi "
Kızlar ben ne.kadar sevgilim değil evime gelip girmiyor sadece okul arakdaşım evime bırakıyor desem de inanmadı.Yaninda da hiç tanımadigim gormedigim yaşlı bir adam sürekli ben de gördüm hep evine girdi o senin sevgilin felan dedi .
Baktım üstüne geliyor size mi hesap vericem Ailemden baksa kimseye hesap vermem. Mübarek gün bana iftira attınız Allah büyük sizden çıkarsın dedim gittim.
Olay olduğundan beri hiç uyuamıyorum uyusam rüyama giriyor .Şimdi memleketteyim ama üzerinden atamadım o anı.Sokak ortasında kahvenin önünde tüm erkeklerin gözü önünde bana neler söyledi. Çok mutsuzum kızlar kabusum oldu nasıl rüyalar görüyorum
Sanane.Tum sıkıntım burayla ilgili cunku.Size mi sorucamBütün konulara doğuda öğretmenimle başlamışsınız ne olmuş yani doğuya.
Bir bekar öğretmen ve evli sağlıkçı bayan oturuyor.Ikisi de tek bayan ama yazın tayin isteyip gidecekler nasıl olsa geçici diye onlar çok uz3rinde durmadı konununO apartmanda sizden başka kimse şikayetci değilmi kahveden. Zabıtaya keşke şikayet etseydiniz. Kaldırım işgali onların görev alanında. Terbiyesiz, görgüsüz insanlar. Kendi yaptıkları terbiyesizliği, tacizi görmüyorlar. Şerefsizler. Yazacak kelime bulamıyorum. Neyseki çıktınız o evden. Cahillik, sapıklıkla birleşince böyle olıyor işte
Ne kadar işsizsiniz.Üsenmeyip tüm konularima bakmışsınız.Evet siz de doğu da görev yapmış olabilirsiniz ama şartlar hep değişir.Ayni ildeki farklı ilçeler bile o kadar değişkenlik gösterir ki.Hem de konularımda belirtmem gerekiyor ki yazdım.Insanlar şartları ona gore düşünsün diye.Kimse de sizin kadar isssiz degil nerden bilsinler eski konumu .O şarta gore dusunsunler diye yazdimBütün konulara doğuda öğretmenimle başlamışsınız ne olmuş yani doğuya.
Pardon da herkesin arkadaşımda konuşan bir kız bana sevgilin var dedi .Ve evinden çıktığım için arka.dan çamur atan ev sahibi .Ben niye özeleştiri yapıyım.. Herkes değil konu okuyorsan bir yerlerinle okuma .düzgün okuÖnceki konularınızdan da biliyorum. Neden herkes sizin hakkınızda bu tarz dedikodular yapıyor. Bi özeleştiri yapın bence.
Ben şartları anlatmak için yazdım. konuma kendimi tanıtmadan başlarsam o şartları nasıl düşüneceksinizinsan actigi her konuda ogretmenim diye baslar mi söze:)))))))
Komşular ikisi de yazın tayin isticek.Benden başka iki daire daha var.Ikisi de tek kalan bayanlar.Yazin gidecekleri için çok üzerinde durmadılar.Neresi gerçek değil. Oturup isim gücüm yok size konu mu uyduruyumvalla hiç anlamadım, o apartmanda sade siz mi rahatsızdınız bu durumdan? komşularınızla falan konuşmadınız mı?
nasıl biridir ki kapıdan geçmenize izin vermiyor, millet de oturup izliyor.
bu konu bana inandırıcı gelmedi.
yine de geçmiş olsun diyeyim.
Kisi kendinden bilir isi dediklerinden pislikler namus kavramini biliyorlarda baskasinin namusuna iftira atmanin gunahini bilmiyorlar kalmaz yanlarina inşallahKızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Iki adam da ev sahibinin akrabasıymış.Ev sahibi kimseye şikayet etme vs dedi.Baska bir şey demedi o gün bana.
Ben ertesi gün hemen bir ev buldum çıktım alelacele.Ev sahibine de anahtarı verirken bana dedi ki" Beni mağdur ettin dedi .Bir ay önceden söylemen lazımdı dedi.Ben de "Siz de beni mağdur ettiniz dedim laf atan da küfür eden de sizin akrabanız . BEN sizin evde oturuyorsam beni korucaktiniz dedim.
Ev Sahibi " Sen çıkmazdın bu evden biliyorum sevgilin çıkardı seni .BEN de hepnsenin evine gelmesinden seni kapıya bırakmasından çok rahatsizim. Evde ne yapıyorsunuz bilemem ama çok rahatsizim dedi "
Kızlar ben ne.kadar sevgilim değil evime gelip girmiyor sadece okul arakdaşım evime bırakıyor desem de inanmadı.Yaninda da hiç tanımadigim gormedigim yaşlı bir adam sürekli ben de gördüm hep evine girdi o senin sevgilin felan dedi .
Baktım üstüne geliyor size mi hesap vericem Ailemden baksa kimseye hesap vermem. Mübarek gün bana iftira attınız Allah büyük sizden çıkarsın dedim gittim.
Olay olduğundan beri hiç uyuamıyorum uyusam rüyama giriyor .Şimdi memleketteyim ama üzerinden atamadım o anı.Sokak ortasında kahvenin önünde tüm erkeklerin gözü önünde bana neler söyledi. Çok mutsuzum kızlar kabusum oldu nasıl rüyalar görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?