Ev Sahibi namusuma laf etti

valla hiç anlamadım, o apartmanda sade siz mi rahatsızdınız bu durumdan? komşularınızla falan konuşmadınız mı?
nasıl biridir ki kapıdan geçmenize izin vermiyor, millet de oturup izliyor.

bu konu bana inandırıcı gelmedi.
yine de geçmiş olsun diyeyim.

çünkü herkes rahatsızlığını dile getirecek kadar cesur değildir hele öyle tutucu ortamlarda

Memurların sizin gibi yabancıların oturduğu bölgeleri tercih edin..kirası yüksek olur ama kafanız rahat olur..bunlar bir gazla kapınıza dayanırlardı belkide ..Allah ıslah etsin onları ne diyeyim

Evinize almanız sizi namussuz yapmaz
Sizin özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez
Namus kadının iki bacağı arasında değil.

Bugün çok güzel bir yazı okudum, hatice Kübra Toygar hanımefendınin yazısı, (kısaca anlatıyorum) diyorki bana gülüşümün sebebini soruyorlar bende onlara cevaben dyorumki görmeme duymama ve bilmeme hakkımı kullanıyorum, kötü sözleri duyunca duymama hakkımı , kötü agresif hareketleri görünce görmeme hakkımı , yalan iftira olunca bilmeme hakkımı kullanıyorum, kendimi üzmüyorum böylelikle, sende bence kendi haklarını kullan ve ordan kurtulduğuna şükret

Cahil insan her yerde kendini belli ediyor iste.

Allahtan bulsunlar boşver. Zaten çıkmışsın evden ailende sana güveniyorsa digerleri ne düşünürse düşünsün herkesi herseyi kafaya takarsan oo :)

Bir bekar öğretmen ve evli sağlıkçı bayan oturuyor.Ikisi de tek bayan ama yazın tayin isteyip gidecekler nasıl olsa geçici diye onlar çok uz3rinde durmadı konunun

Bütün konulara doğuda öğretmenimle başlamışsınız ne olmuş yani doğuya.
Ne kadar işsizsiniz.Üsenmeyip tüm konularima bakmışsınız.Evet siz de doğu da görev yapmış olabilirsiniz ama şartlar hep değişir.Ayni ildeki farklı ilçeler bile o kadar değişkenlik gösterir ki.Hem de konularımda belirtmem gerekiyor ki yazdım.Insanlar şartları ona gore düşünsün diye.Kimse de sizin kadar isssiz degil nerden bilsinler eski konumu .O şarta gore dusunsunler diye yazdim

Önceki konularınızdan da biliyorum. Neden herkes sizin hakkınızda bu tarz dedikodular yapıyor. Bi özeleştiri yapın bence.
Pardon da herkesin arkadaşımda konuşan bir kız bana sevgilin var dedi .Ve evinden çıktığım için arka.dan çamur atan ev sahibi .Ben niye özeleştiri yapıyım.. Herkes değil konu okuyorsan bir yerlerinle okuma .düzgün oku

Komşular ikisi de yazın tayin isticek.Benden başka iki daire daha var.Ikisi de tek kalan bayanlar.Yazin gidecekleri için çok üzerinde durmadılar.Neresi gerçek değil. Oturup isim gücüm yok size konu mu uyduruyum

Ben buraya o kadar üzgün bir şekilde açtım.ki konuyu. Dedim kızlarla dertlesirim.Kimseyi tanımıyorum burada sevgilim olsa sevgilim derim sizlere neden saklayayim.
Evet tüm konularıma doğu da yeni öğretmenim diye başladım.Beni o şartlara gore değerlendirmeniz gereken konulardı cunku .Tanımadigim insanlara mesleğime hava atacak olsam doktorum ,savciyim vs yazarım.
Özeleştiri yapacak bir şey bulamıyorum kendime evet düşünüyorum. Cidden yok özeleştiri yapacağım hiç bir şey.
Ve kk da şunu anlamıyorum insanlar neden konuyu okuyup inandırıcı gelmedi yazar.Hadi ilk konum olsa ergendir vs.dir dersiniz ama ben buraya ne zamandır yazıyorum her şeyimi de yazdım. Insanları niye hayal dünyamla meşgul ediyim ki.Ya da inandirici gelmiyor madem hiç mi aklınız yok yarısina kadar oku çık konuyu.Neden yazıp kendini meşgul ediyorsun sana da yazık değil mi sonra bildirim felan gelicek ?

off malesef böyle iğrenç şeyler doğu görevinde iken oluyor. 3bin 4bin nufuslu hiçbir imkanı olmayan yerleşkelerin yegane hobisi dedikodu gıybet iftira... sıkma canını, inan hiç değmezler... ne konuşuyorlarsa konuşsunlar arkandan...

Hanımlar lütfen bölge belirtildi diye üstüne gitmenize gerek yok, insanlar görev yaptıkları illeri yazıyor altında birşey aramayın rica ediyorum ve lütfen konuda tartışma çıkmasın, üsluplara dikkat edilsin.

Kisi kendinden bilir isi dediklerinden pislikler namus kavramini biliyorlarda baskasinin namusuna iftira atmanin gunahini bilmiyorlar kalmaz yanlarina inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…