- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
+1Yine küçük, muhafazakar toplum içinde yaşadığı ve dedikodusu yapıldığı için kadın suçlu bulunmuş.
Hiç şaşırmadım nedense.
Konu sahibi herkes senin dedikodunu yapıyorsa suçu kendinde araman gerektiğini nasıl düşünmez burda konu açarsın çok ayıp.
Arkadaşının arabayla bırakmasına laf eden bile olmuş, çok mu uzakta okul, batıda bile olmazmış.+1
Ortam nasılsa ona uymak gerekirmişOrtam pis dedikoducu iftiracı kaynıyor diye kendini kısıtlamak gerekmiş. Daha neler duyucam acaba şu forumda
Arkadaşının arabayla bırakmasına laf eden bile olmuş, çok mu uzakta okul, batıda bile olmazmış.
Başka bir konuda da kaç gündür kadın erkek eşit değildir diyenler geziyor. Şaşırmayalım bence artık.
Şu kocam olacak adamdan nefret ediyorum konusu varya orada.
Kadın dedikodum yapıldı diye konu açıyor üzgün belli ama konu açtığı "kadın" platformunda bile banlı ve cevap veremeyecek halde olmasına rağmen dedikodusu yapılıyor. Neresinden tutsan elinde kalıyor.
ayrıca okul çok mu uzakta sanki arabayla git gel yapıyorsun birde parasını vererek,
Teşekkür ederim sinirlerimi toplayıp bakarımŞu kocam olacak adamdan nefret ediyorum konusu varya orada.
Çok haklısın madem doğu diyorsunuz madem insanlarını begenmiyorsunuz haklı olabilirsiniz ama batıda bile beni arkadaşlarım eve bıraksa basta komşularım dedikodumu çıkarır kaldı ki doğu yani , ayrıca okul çok mu uzakta sanki arabayla git gel yapıyorsun birde parasını vererek, İnsanlar istiyorki herkes bana uysun , kimse k.bakmasın doğunun insanı söyleyse böyleyse sende kendine dikkat edeceksin haksız mıyım ama
+1
Ortam nasılsa ona uymak gerekirmişOrtam pis dedikoducu iftiracı kaynıyor diye kendini kısıtlamak gerekmiş. Daha neler duyucam acaba şu forumda
Aynen öyle çok takıntılıysan eğer çevrene dikkat edeceksin.Şu kısma katılıyorum ; eğer kendini yiyip bitirecekse, sabahlara kadar ağlayacaksa, psikolojisi bozulacaksa , çevresini takmama huyu yoksa evet ayak uydurmali.
Dedikodunun rahat çıkacağı bir yerde öyleyse ona göre davranmalı.
Bu arada namus kelimesine acayip gıcığım.
Bunu demek istiyorum ben de iste, ya dikkat edeceksin laf gelmemesi icin(madem uykularin kaçıyor, perisan oluyorsun, gelip gelip konu aciyorsun) ya da umursamayacaksin lafi sozu, kendinden eminsen.. Bunun arasi yokki, sen bildigin gibi davranacaksin, duruşu dusuncesi senden farkli olan insanlar da senin bekledigin tavri mi sergileyecek?Şu kısma katılıyorum ; eğer kendini yiyip bitirecekse, sabahlara kadar ağlayacaksa, psikolojisi bozulacaksa , çevresini takmama huyu yoksa evet ayak uydurmali.
Dedikodunun rahat çıkacağı bir yerde öyleyse ona göre davranmalı.
Bu arada namus kelimesine acayip gıcığım.
Hic gitmeyin o topik cok feci , bi bakiyim dedim elim ayagim bosaldi kactimTeşekkür ederim sinirlerimi toplayıp bakarım
Hic gitmeyin o topik cok feci , bi bakiyim dedim elim ayagim bosaldi kactim
Kocasina itoraz eden kadinin dayagi hak ettigini savunan bir kadin var saka gibi
Boyle bi platformda dayak yedigi icin bosanmak isteyen kadina yaziyor bi de bunu , inanilir gibi degilÖyle kadınların dayak yemesine hiç üzülmüyorum artık umarım o da kocasına itiraz ettiğinde yer sopayı hak etmiştim diye oturur yerine. Yeter ki insanların yakasından düşsünler o düşünceleriyle zehirlemesinler.
:)Başka bir konuda da kaç gündür kadın erkek eşit değildir diyenler geziyor. Şaşırmayalım bence artık.
Sizi biliyorum ben pek cok konuda rastlamistim yorumlariniza , sadece tebrik etmek istedim sizi :)) bayiliyorum sizin gibi kadinlara:)
Konuyu okumustum ama o mesaj gozume bile carpmamisti, ben o zihniyete epey asinayim cunku ve aralarinda buyudum. Belli bir bilince erismem lise zamanlarima rastlar, o zamana dek ben de erkegin bir alt modeli olduguma inaniyordum, oyle buyutulmustum. Cinsiyetimden utaniyordum ve erkek olsam daha zeki olacagimi filan dusunuyordum. Cinsiyetimi 10lu yaslarimda kabullenebildim acili bir surecle ve cok tepki aldim, gozlerinde "anarsist" de oldum.(alakaam yok) Yorumu gorunce buraya da mi geldiler dedim sadece.
Ben konuya inandim, gercek olmasa bile o bolgenin bu tarz bir karaalamaya ihtiyac duyacagini dusunmuyorum,ben kendim de doguluyum zaten. Yemeklerimiz guzeldir, aile baglarimiz kuvvetlidir(gerci yvey oldugumuz icin ondan da nasiplenemiyoruz :)) falan filan ama bu konudaki her sey de yasanabilirligi olan olaylardir. Turkiye'nin her yerinde vardir, ama bu doguda olmadigi anlamina gelmiyor, alinganliga gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?