Ev Sahibi namusuma laf etti

+1
Ortam nasılsa ona uymak gerekirmiş Ortam pis dedikoducu iftiracı kaynıyor diye kendini kısıtlamak gerekmiş. Daha neler duyucam acaba şu forumda

+1
Ortam nasılsa ona uymak gerekirmiş Ortam pis dedikoducu iftiracı kaynıyor diye kendini kısıtlamak gerekmiş. Daha neler duyucam acaba şu forumda
Arkadaşının arabayla bırakmasına laf eden bile olmuş, çok mu uzakta okul, batıda bile olmazmış.
Başka bir konuda da kaç gündür kadın erkek eşit değildir diyenler geziyor. Şaşırmayalım bence artık.

Kadın dedikodum yapıldı diye konu açıyor üzgün belli ama konu açtığı "kadın" platformunda bile banlı ve cevap veremeyecek halde olmasına rağmen dedikodusu yapılıyor. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

ayrıca okul çok mu uzakta sanki arabayla git gel yapıyorsun birde parasını vererek,

uzak ya da yakın arabayla gitmesinin neresi tuhaf? sizin bu yorumunuz çok tuhaf geldi bana. okulla evin yerini biliyor musunuz? sanki uzakta falan demişsiniz.. valla çok şaşırdım bu yoruma

Konu sahibi banlı görünüyor ama her yerde her zaman başımıza geliyor bu olaylar maalesef. Sizin evden çıkmanız en güzel tepki olmuş, sinip o evde oturmaya devam etmemeniz çok güzel olmuş çok mutlu oldum.

cevap vereyim. kardeşimin okulu doğuda 30 km uzakta. yani minibüste gitmiyor. ya fazla bir meblağaya servis ayarlıyorlar ya da hepsi birinin aracıyla gidiyor.

+1

Şu kısma katılıyorum ; eğer kendini yiyip bitirecekse, sabahlara kadar ağlayacaksa, psikolojisi bozulacaksa , çevresini takmama huyu yoksa evet ayak uydurmali.
Dedikodunun rahat çıkacağı bir yerde öyleyse ona göre davranmalı.

Bu arada namus kelimesine acayip gıcığım.

Aynen öyle çok takıntılıysan eğer çevrene dikkat edeceksin.

Bunu demek istiyorum ben de iste, ya dikkat edeceksin laf gelmemesi icin(madem uykularin kaçıyor, perisan oluyorsun, gelip gelip konu aciyorsun) ya da umursamayacaksin lafi sozu, kendinden eminsen.. Bunun arasi yokki, sen bildigin gibi davranacaksin, duruşu dusuncesi senden farkli olan insanlar da senin bekledigin tavri mi sergileyecek?
Her yerin bi yapısı var, hosumuza gitse de gitmese de uymak gerekiyor bazen, laf soz dedikodu vs cikmamasina dikkat etmek gerekiyor, yapacak bisey yok..

Hic gitmeyin o topik cok feci , bi bakiyim dedim elim ayagim bosaldi kactim
Kocasina itoraz eden kadinin dayagi hak ettigini savunan bir kadin var saka gibi

Öyle kadınların dayak yemesine hiç üzülmüyorum artık umarım o da kocasına itiraz ettiğinde yer sopayı hak etmiştim diye oturur yerine. Yeter ki insanların yakasından düşsünler o düşünceleriyle zehirlemesinler.

Boyle bi platformda dayak yedigi icin bosanmak isteyen kadina yaziyor bi de bunu , inanilir gibi degil

Başka bir konuda da kaç gündür kadın erkek eşit değildir diyenler geziyor. Şaşırmayalım bence artık.
:)
Konuyu okumustum ama o mesaj gozume bile carpmamisti, ben o zihniyete epey asinayim cunku ve aralarinda buyudum. Belli bir bilince erismem lise zamanlarima rastlar, o zamana dek ben de erkegin bir alt modeli olduguma inaniyordum, oyle buyutulmustum. Cinsiyetimden utaniyordum ve erkek olsam daha zeki olacagimi filan dusunuyordum. Cinsiyetimi 10lu yaslarimda kabullenebildim acili bir surecle ve cok tepki aldim, gozlerinde "anarsist" de oldum.(alakaam yok) Yorumu gorunce buraya da mi geldiler dedim sadece.
Ben konuya inandim, gercek olmasa bile o bolgenin bu tarz bir karaalamaya ihtiyac duyacagini dusunmuyorum,ben kendim de doguluyum zaten. Yemeklerimiz guzeldir, aile baglarimiz kuvvetlidir(gerci yvey oldugumuz icin ondan da nasiplenemiyoruz :)) falan filan ama bu konudaki her sey de yasanabilirligi olan olaylardir. Turkiye'nin her yerinde vardir, ama bu doguda olmadigi anlamina gelmiyor, alinganliga gerek yok.

Sizi biliyorum ben pek cok konuda rastlamistim yorumlariniza , sadece tebrik etmek istedim sizi :)) bayiliyorum sizin gibi kadinlara

imam nikahlıyız biz istediğimiz gibi girer çıkarız sana da çevrene de bi kelam laf düşmez diyverseydin. Bu zihniyete sahip tipler kadının başında erkek görmezse saygı duymazlar çünkü akılları fikirleri o kadını taciz etmekle meşguldür. Arkadaşın iyi yapmış sahip çıkmış ona sinirleri bozulmuştur o hanzoların. Bu işin Doğusu batısı Yok, zihniyet bozuk. Kendini anlatmaya çalışman beyhude bacım, vur kafasına lafla Üstüne çık sen ez, gerekirse ailen gelsin bir süre, sahipsiz bellemesinler seni.

Tövbe tövbe gülesim geldi . Bu kadar cahil insanlari kafana takip üzülme . Birde onay vermiş akrabası sen niçin açıklama yapıyorsun ki bunlara?Bildiğin laf anlamaz tvdeki komedi deki adamlardan gibi

Bu bahsettiginiz dogu memleketi hangisi acep?Hayır okumus egitimli kariyerli insanlara karsi oldukca saygilidirlar,oralari bilmesek yerle bir edeceksiniz maksat ne onu da anlayamadık,yalniz kafadaki zihniyetle elestirdiginiz zihniyet cok benzer(namus)....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…