• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi

Şöyle söylim size evde iki tane kapı var en dışardaki kapının orda kileri var yani buraya girip çıkabiliyor benim kapıda bana ait eşim işe gidiyor sabah kapı mecbur açık oluyor geç uyanıyorduk biz oda açıp giriyor
Ne biçim kapı bu kapılar anlamayan bir ben miyim acaba? Han kapısı gibi mübarek, dikkat edin sizi de alıp götürmesinler.

Bence burada temel sorun ev sahibinin üst katta oturması değil, sınır bilmemesi. Benim de 5 yıldır bir alt katımda kiracım var, 5 yıldır bi iki kez asansörde denk gelmişizdir, eşini görsem tanımam o kadar alakam yok.
Ne güzel siz istisnasiniz diye düşünüyorum genede genelde ev ne durumda parkeler çizilmiş mi işte komşu olmamız lazım ben ev sahibinizim kum gelir kim gider bakarım tipi de çok bu ülkede malesef.Benim tanıdığım biri sorsa tutma derim ben fikir olarak

Ne güzel siz istisnasiniz diye düşünüyorum genede genelde ev ne durumda parkeler çizilmiş mi işte komşu olmamız lazım ben ev sahibinizim kum gelir kim gider bakarım tipi de çok bu ülkede malesef.Benim tanıdığım biri sorsa tutma derim ben fikir olarak
Haklısınız,dediğiniz daha çok mahalle kültürü olan yerlerde olabilir. Şehir hayatında iş güç koşturma telaşında olan kimselerin gelen giden umrunda olmaz diye düşündüm. Ama istisnalar olabilir tabi.

Haklısınız,dediğiniz daha çok mahalle kültürü olan yerlerde olabilir. Şehir hayatında iş güç koşturma telaşında olan kimselerin gelen giden umrunda olmaz diye düşündüm. Ama istisnalar olabilir tabi.
İnanirmisiniz hiç beklemediğiniz insanlarda bile olabilmekte bazen kişinin refah yada malî düzeyinin artması inanın görgüsünün artışıyla doğru orantılı olmuyor.Götgulu bilinçli bireylerin artması dileğiyle diyelim hani varya tatile gidip oteli sayin aldigini sanıp çalışanlara sahibi imiş gibi davrananlar .Ayni bilincin yan ürünleri para ödedim herşeyi yap isterim ile evi verdim kiraya tapusu benim bakar gözler karışırım gibi.

Back
X