Kova hatunu ✔creativity Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2011 Mesajlar 24.281 Emoji Skoru 45.639 Puanlar 798 25 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kova hatunu #21 K CuteMom .!.: Bu sekılde nereye kadar oturacaksınız kı zorla ınsallah daha guzelını bulursunuz Genişletmek için tıkla... KAsima kadar...
K CuteMom .!.: Bu sekılde nereye kadar oturacaksınız kı zorla ınsallah daha guzelını bulursunuz Genişletmek için tıkla... KAsima kadar...
benYAZ Guru Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 3.940 Emoji Skoru 6.063 Puanlar 448 25 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kova hatunu #22 Kova hatunu .!.: Kasima kadar zaten cikariz bende merakli degilim evine ..ama adam haziranda en gec cikin diyor...ben buna sinir oldum... Genişletmek için tıkla... desin umursamayın, kiranızı geciktirmemeye bakın, kasıma kadar hiçbirşey yapamaz. yasal hakkı yok.
Kova hatunu .!.: Kasima kadar zaten cikariz bende merakli degilim evine ..ama adam haziranda en gec cikin diyor...ben buna sinir oldum... Genişletmek için tıkla... desin umursamayın, kiranızı geciktirmemeye bakın, kasıma kadar hiçbirşey yapamaz. yasal hakkı yok.