- 1 Nisan 2022
- 2.900
- 1.683
- 83
- 39
Kızlar benim ev sahibim sorunlu . Bize kök söktürdü hep kendisi de yaşlı aksi olunca ben ne güzel elimi ayağımı kesmiştim . Çocuğumu kullanarak laflar söylemeye başlayınca iyice uzaklaşmıştık .bu yıl 5. Yılımız olacak kiracısı olarak bi de karşı komşum var o da 2 yıl olacak bu yıl . Bi akşam kapımın zili çaldım bu düşmüş el bileğini kırmış yardım edin diye bağırıyo alla alla ne oldu dedim sana . Meğer karşı komşumu aramış açmayınca benim zilime basmış . Neyse eşimle hastaneye götürdük vs vs ameliyat oldu kızında kaldı nefes darlığı yüzünden de yoğun bakımda yattı . Kısacası baya bi rahatsızlandı . 5 gün önce evine föndü bende istanbuldan yeni gelmiştim evime çamaşır , toplanma derken çocukla . Dün eşime hadi gidelim dedim neyse gittik benim oğlum durmadı ona koşarken ben düştüm ayağımı sehpaya çarptım ayak parmağım kırıldı alçıya aldılar falan . Dünden beri ne arayıp sordu camda gördü selam vermedi ayağın nasıl oldu demedi vs . Alçıya alındığını biliyor eve dönerken aaaa alçıya mı aldılar dedi camdan sadece .. dışarıdan geliyor karşı kiracısıyla konuşuyor bende oradayım sen ne yaptın nasıl oldun yok .. yani tamam bir şey beklemiyorum da hani senin evinde düştüm vs sana yardım ederken kızımlar aramalar vs iyiydi . Kira zam olayı geliyor yakın zamanda şuan 13 bin veriyoruz .. ne kadar yapabilir kirayı biliyor musunuz ? Yani 20 den fazla isterse kbakma vermeyeceğim diyeceğim . Sizden de fikir alayım dedim