- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Peteklerde sorun yok bakildi . Gunde iki defa bi sabah bide simdi dha yeni yaktilar cevremdeki sitelerde komusular var onlara sordum gunde 4 defa sabah ogle aksam bide gce yakiyorlams apartman kendilernn oldgu icin kendi isteklerne gore yakiyorlar gerizekalilarPetekler hava yapmış olabilir mi?
Kontrol edildi mi?
Aidat yok dedgim gbi apartman kendilerinn kendileri isiniyoruz diye kafalarna gore yakiyorlar bnde dedim esime o zaman kiraci almayacaklardi diye esim olacak o... Cocugu da bna bagiriyo Allah im sabir verEn mantıklısı aidatı vermeyin aidat parasina elektrge verin
Nasil insanlar var ya
Yani burda merkezi sistem diyorlar bnde oyle biliyorum soyle soylim kat kaloriferleri vardr kazanina kendin atarsin yakarsin bizim.binanin ki de buyuk kazan komurle isiniyo komuru atip ayarini yapiyosun petekler isiniyorev merkezi sistemle miı sınıyor kombi mi ?
ev sahibinin annesi mi ayarlıyor sıcaklığı ?
bir daha asla zaten3 ton hayli yeter .daire başı tabi.
Ama çözüm olmaz kira vermeyin taşınin gidin .Cimri yaşlilara söz gecmiyo yapacak bişey yok.
Bosuna uğraşmayin.Duzgün yakmazsaniz tasınacağım dersiniz .
Birdaha aile apartmanina girmeyin .
evet hepsini soyledim cnku oyle umursamaz adamin teki bna gelnce her lafi soyluyor baskarna agzni acamiyor ne kadar deger veriyorsa o kadarini goruyor bndenEsinize mal,o. cocugu mu dediniz ben mi yanlis okudum..sizin kaloriferden daha önemli sıkıntılariniz var bence..
Niye öyle bi eve tasindiniz ki??alt üst hala insaat halindeyken
Esinize kizmayin .Aile apartmanında toplanıp döveni de gördum .bir daha asla zaten
hemde cok sinirliyim esimede ayri sinirliyim ama onun sebebi cok farkliyaza kadar sabret de yazın taşın ordan en iyisi.
bu arada epey sinirlisin ya eşine iyi kızmışsın.
Kotuler ama o kadarda degil yani toplanip dovmek falanEsinize kizmayin .Aile apartmanında toplanıp döveni de gördum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?