ev sahibim ve yanmayan kalorifer lutfen akil verin cok acilllll

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
İyi aksmlar arkdslar saat cok gec olmadan sizden akil alip ev sahibimle knusmak istiyorum bu aksam .. Benim oturdugum ev yeni yapi ev sahibimn ailesi kendileri yaptrms ben 4 . Katta oturuyorum ama benim alt dairem ve ust dairem kaba insaat camlari bile yok ve evimizn kaloriferi merkezi sistem dogalgaz degil bu zamana kadarda hep ayni seyi yapiyorlardi cimrilikten sabahlari ayari dusuk yakiyorlar tabii az komur atiyolar ve oglene kadar sonuyodu aksam tekrar yakiyorlardi soyledim bak benm alt katim bos ust katim bos evim isinmiyo diye burayada yeni tasindim 6 ay falan oldu kac kere soyledim fakat ben artik yakin usuyoruz demekten biktim oyle ki kizim da var ve dha iki yasnda benm icn sorun degil ama kizim soz knusu olunca cileden cikiyorm su an kapida kar var ve ben ufo ile isiniyorum vr evimde kalorifer var kaloriferi sabah yakmislar ama belli oluyo doknnca petege ayari dusuk ve su an da oyle saat kac oldu ev sahibmn annesi de iki kat altta oturuyo kac defa gittom soyledm ben utandim artik gelmekten dedim haklsn diyo yine ayni tas ayni hamam bu kadin cok cimri ve butun aile bu kadnn agzna bakiyo otoriter ondan habersz bsey yapamiolar ve sanirim o kisik ayarda yakin diyo tabii kendi evleri isiniyo bi suru yakit parasi verdik 3 ton komur aldk daire basi ve paramzlada isinamiyoruz siz soyleyin ben bu kadina napim yoksa s..... Agzna ayip olucak diye kotude knusamiyorum yasli kadin delirmek uzereyim sinirden esimede soyledim mal oldgu icin aramiyo bma gelnce her lafi ediyo millete tikk yokk bnde sinirden agzma ne gelirse kufur falan .. Bu yuzden hep kavga ediyoruz Allah askna ben napim soyleyin bu ev sahibine annesine

merkezi sistem değil demişsiniz kaloriferliymiş.
yani ne diyeyimki size tekrar tekrar söylemekten başka çare yok sanırım.

Petekler hava yapmış olabilir mi?
Kontrol edildi mi?
Peteklerde sorun yok bakildi . Gunde iki defa bi sabah bide simdi dha yeni yaktilar cevremdeki sitelerde komusular var onlara sordum gunde 4 defa sabah ogle aksam bide gce yakiyorlams apartman kendilernn oldgu icin kendi isteklerne gore yakiyorlar gerizekalilar

ev merkezi sistemle miı sınıyor kombi mi ?
ev sahibinin annesi mi ayarlıyor sıcaklığı ?
Yani burda merkezi sistem diyorlar bnde oyle biliyorum soyle soylim kat kaloriferleri vardr kazanina kendin atarsin yakarsin bizim.binanin ki de buyuk kazan komurle isiniyo komuru atip ayarini yapiyosun petekler isiniyor

3 ton hayli yeter .daire başı tabi.
Ama çözüm olmaz kira vermeyin taşınin gidin .Cimri yaşlilara söz gecmiyo yapacak bişey yok.
Bosuna uğraşmayin.Duzgün yakmazsaniz tasınacağım dersiniz .
Birdaha aile apartmanina girmeyin .

evet hatayı oraya oturarak yapmışsınız. kışın ortasında da taşınılmaz artık sürekli söylemek ve elektrikli ısıtıcıdan destek almaktan başka çare yok gibi.
inş bebiş hasta olmaz kıyamam.

Esinize mal,o. cocugu mu dediniz ben mi yanlis okudum..sizin kaloriferden daha önemli sıkıntılariniz var bence..

Niye öyle bi eve tasindiniz ki??alt üst hala insaat halindeyken
evet hepsini soyledim cnku oyle umursamaz adamin teki bna gelnce her lafi soyluyor baskarna agzni acamiyor ne kadar deger veriyorsa o kadarini goruyor bnden

Aile apartmanında olmanın zararları. Aynı durumdayız. Dışarısı -20 olduğunda bile kar yoksa yakmıyorlar abartmıyorum. Ama dışarda kar varsa birazcık daha iyi sayılır. Biz kapıcıyla kavga ettik değişen bir şey yok

Bu nasıl çirkin konuşma tarzı ya. İnsan eşine o... çocuğu der mi. Değil eş başkasına bile o laf edilir mi. Küfürü görünce konuya adapte olamadım. O sizin hayat arkadaşınız ya, çocuğunuzun babası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…