- 28 Ocak 2009
- 34.577
- 58.352
- 1.123
- Konu Sahibi keskelerveben
-
bilmediginz seyler oldgu icin cok haklsnz bu yorumunuzda bnde olsam bnde boyle derdim fakat dedigm gbi bilmedgnz cokkkkkkkk seyler var o yuzden hakediyor emin olabilirsinBu nasıl çirkin konuşma tarzı ya. İnsan eşine o... çocuğu der mi. Değil eş başkasına bile o laf edilir mi. Küfürü görünce konuya adapte olamadım. O sizin hayat arkadaşınız ya, çocuğunuzun babası.
Belediye mudahale ediyor mu bu gbi durumlaraBelediye ye şikayet edin. Sonuçta daire başı 3 ton kömür alınmış siz de almissiniz yakmak zorundalar.
ewet bnde knusuyorum.fkat degisen bsey yokAile apartmanında olmanın zararları. Aynı durumdayız. Dışarısı -20 olduğunda bile kar yoksa yakmıyorlar abartmıyorum. Ama dışarda kar varsa birazcık daha iyi sayılır. Biz kapıcıyla kavga ettik değişen bir şey yok
Apartman işi şikayetler genel de zabitaya yapılıyor yinede şansınızı deneyin hatta karakola bile şikayet edin derim sonuçta 3 ton kömür parası vermissin yakmayAcaklar madem almasinlar o zaman yakıt parası.Belediye mudahale ediyor mu bu gbi durumlara
Esim etmez sikayette belediye mudahale ediyor madem ben sikayet edicem cok tsk ederimApartman işi şikayetler genel de zabitaya yapılıyor yinede şansınızı deneyin hatta karakola bile şikayet edin derim sonuçta 3 ton kömür parası vermissin yakmayAcaklar madem almasinlar o zaman yakıt parası.
Aidat yok dedgim gbi apartman kendilerinn kendileri isiniyoruz diye kafalarna gore yakiyorlar bnde dedim esime o zaman kiraci almayacaklardi diye esim olacak o... Cocugu da bna bagiriyo Allah im sabir ver
Alt katim da ust katimda su an yapiliyo ama kar yagisi oldgu icin durdu yapimi sanirim onumzdeki kis gelicekmis o evin sahipleri zaten ust katim ev sahibinn yani onumzdeki kis o da binaya geliyo. Kizim 2 yasnda odasni ayirmadim seneye insallah ayiricam bzmle yatiyo su an yatagi benm odamda ufoyu da sabha kadar calistriyorum esim donsun umrumda bile degil kizm usumesin yeter .Esin niye destek olmuyo anlamadım. Gece sen al ufoyu çocuğun odaya geç. O ususun madem. Al yorgan ini falan
Alt katim da ust katimda su an yapiliyo ama kar yagisi oldgu icin durdu yapimi sanirim onumzdeki kis gelicekmis o evin sahipleri zaten ust katim ev sahibinn yani onumzdeki kis o da binaya geliyo. Kizim 2 yasnda odasni ayirmadim seneye insallah ayiricam bzmle yatiyo su an yatagi benm odamda ufoyu da sabha kadar calistriyorum esim donsun umrumda bile degil kizm usumesin yeter .
Naparsan yap knusmaz o sadece ne zaman yanacak diyo zorla aratiyorm bazen deki diyorum ne zaman yanacak degil bunun bu sekilde yanmasi lazim bn para verdim bu komure diye 3 ton az para degil yok bacim kot benimkinn beyni kitt ahhh ahhAl ufoyu çocuğu salona geç, 2 gece donsun 3. Gece gider kendi konuşur artık
O zaman bütün odalara ufo alıp evi güzelce ısıtın.Peteklerde sorun yok bakildi . Gunde iki defa bi sabah bide simdi dha yeni yaktilar cevremdeki sitelerde komusular var onlara sordum gunde 4 defa sabah ogle aksam bide gce yakiyorlams apartman kendilernn oldgu icin kendi isteklerne gore yakiyorlar gerizekalilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?