ev sahibim ve yanmayan kalorifer lutfen akil verin cok acilllll

Belediye ye şikayet edin. Sonuçta daire başı 3 ton kömür alınmış siz de almissiniz yakmak zorundalar.

bilmediginz seyler oldgu icin cok haklsnz bu yorumunuzda bnde olsam bnde boyle derdim fakat dedigm gbi bilmedgnz cokkkkkkkk seyler var o yuzden hakediyor emin olabilirsin

Belediye mudahale ediyor mu bu gbi durumlara
Apartman işi şikayetler genel de zabitaya yapılıyor yinede şansınızı deneyin hatta karakola bile şikayet edin derim sonuçta 3 ton kömür parası vermissin yakmayAcaklar madem almasinlar o zaman yakıt parası.

işte bu yüzden siteymiş apartmanmış nefret ediyorum
allah da beni düşürmesin inşallah
mis gibi olacak müstakil evin oh kafan rahat

Apartman işi şikayetler genel de zabitaya yapılıyor yinede şansınızı deneyin hatta karakola bile şikayet edin derim sonuçta 3 ton kömür parası vermissin yakmayAcaklar madem almasinlar o zaman yakıt parası.
Esim etmez sikayette belediye mudahale ediyor madem ben sikayet edicem cok tsk ederim

Canım ev sahibi ile git konuş. Elektrikli ısıtıcı kullanıyorum de, elektrik faturasını liradan düşeceği artık de. Hatta mutfaga da ufo alacagim de, ufonun larasini da kiradan dusecegim de. Bu arada alt kat ve üst katinizdaki daireler inşaat halinde mi? Penceresi yok demişsiniz. Onlar ne zaman yapılacak. Bu şekilde ısınmaz tabii ki.

Bence pazartesi ev aramaya baslayin

Esin niye destek olmuyo anlamadım. Gece sen al ufoyu çocuğun odaya geç. O ususun madem. Al yorgan ini falan
Alt katim da ust katimda su an yapiliyo ama kar yagisi oldgu icin durdu yapimi sanirim onumzdeki kis gelicekmis o evin sahipleri zaten ust katim ev sahibinn yani onumzdeki kis o da binaya geliyo. Kizim 2 yasnda odasni ayirmadim seneye insallah ayiricam bzmle yatiyo su an yatagi benm odamda ufoyu da sabha kadar calistriyorum esim donsun umrumda bile degil kizm usumesin yeter .

Al ufoyu çocuğu salona geç, 2 gece donsun 3. Gece gider kendi konuşur artık

Al ufoyu çocuğu salona geç, 2 gece donsun 3. Gece gider kendi konuşur artık
Naparsan yap knusmaz o sadece ne zaman yanacak diyo zorla aratiyorm bazen deki diyorum ne zaman yanacak degil bunun bu sekilde yanmasi lazim bn para verdim bu komure diye 3 ton az para degil yok bacim kot benimkinn beyni kitt ahhh ahh

O zaman bütün odalara ufo alıp evi güzelce ısıtın.
O.......Çocuğu eşiniz de elektrik faturasını ödesin, belki aklı başına gelir de konuşur ev sahibi ile

İkinci çözüm, ev sahibi ile konuşmaya rağmen düzelmezse oradan taşının. Bir daha da tamamlanmış binada ev tutmayın. Aile apartmanında hiç oturmayın.

Aylık 1050-1100 lira arası kira+ yakıt ödüyoruz. Battaniyesiz kesinlikle oturamıyoruz. En üst kat olduğu için donuyoruz. Ev sahibi ara katta. Biz arayınca tamam kapıcıya söyleyeceğiz diyorlar ama bizim kapıcı adam değil. Bi bakıyorsun haftasonu akşama kadar evde olduğumuz gün hiç yakmıyor sadece gece yatarken yanmaya başlıyor. Evim doğalgazlı onlara vereceğim 475 lirayla en alâ şekilde ısınırım.

Madem koca da iş yok sağlam bir kavga et ev sahibiyle bende kırmamak için ugrasirdim zivadan çıkınca ağzımdan çıkanı bende bilmiyorum yada 75 yada 100 tl az yatır kiraya ara konuş ev sahibiyle ben ısınamadım sürece Ufo yakıcı ve bunu kira parasindan kesici de ik mik derse ben kömür parası verdim ortada isinamiyorum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…