- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Allah kolaylık versin bi hayal ettim de çıkdırır insan :Osen gel o apartman gürültüsünü bana sor canım ben 1.5 senedir ne çekiyorum duvarlar ince kağıt gibi yan tarafta horluyor adam sesi bizim evde üst katımda 2 tane azman vardı gürültüden kaç kez kapılarına gittim laftan anlamadılar yan komşumla yatak odası bitişik hiç demez ki bu kadın çalışıyor haftasonuda uyusun çocuklar 9 gibi yatak odasına girer baağırış çağırış ondan sonra bir ağlama kopar oooo yat yatabilirsen en alt zil bende gelen geçen milletin çocugu basar apartman boşuğu yatak odasına bakıyor öküz gibi paldır küldür inerler kendileride çocuklarıda ben senden çok dertli çıktım anlayacağın:)
Ya arkadaş sinirlenmeyimde ne yapayım.Bu akşam üstü (9,10 civarı)kadın kızını yollamış:
-babamın başı ağırıyo sessiz olun evd öyle bi seste yoktu hani
-tamm dedim .neyse gece olmuş 12,5üsteki kiracılar cümbüş halinde sabır dedim .şuan ev sahibi kolinisiyle alt kattan çıkıyo bina yıkılıyo.yatıyorlarmı,ayıp olurmu,bıktım bu kapıya gelmelerinden
Yarın kapıyı çalıp isyan bayrağımı açsam.desem bize diyosunuzda kendi sesiniz ne olacak gece yarısı ne bu gürültü.offf ya zor iş onun bunun kapısında yaşamak allah kurtarsın ne diyim sürekli bir zulüm halinde .Millet kaynana kaynata,görümce kahrı anlatır benimde kaynanan ev sahibim oldu
yaa kaç kez kapıyı açıp dünyanın lafını edeyim dedim olmadı komşuları uyarıyorum ama umurlarında değil ki çocuk çıkıyor kapının önüne vezir vezir ağlıyor kimsed e demiyorki oğlum geç içeride ağla Allah saygılı komşulara çattırsın yoksa halimiz çok zor kendi evin bile olsa anlamayan öküz anlamıyor canımAllah kolaylık versin bi hayal ettim de çıkdırır insan :O
Bende aynı hatayı bu yıl yaptım.Hemde alt katımda bi günü bi gününü tutmuyor .bugün karda yürüyüş yapmak için aşağıya indim balkondaydı selm verdim Almadı surat bi karışEv sahibiyle 1 kez ayni binada yasadim hayatimda boyle zulm gormedim. Bi daha asla!
Ev alma ev sahibi al
Gonun bunun kapısında yaşamıyosun şuan kirasını verdiğin sürece orası senin evin senin mülkin, kullanma hakkını satın almış oluyorsun medeni hukukta bile yeri var bunun. sessiz kalma hakkını ara.
Gerçektende öyle oldu Anlatsam sayfalar yetmez.özet olaral burada rlyileriyle oturuyor kimsr sözünden çıkamıyor istiyorki bende öyle olayım.ne yalan söyliyim gece gelince tırsıyorum eşimde inada sesıkarıyor.her gelende haberdar okadar yaniYalnız son yazına güldüm.
Bizim de iki katli mustakil bir evimiz var.siteye cikmak istedimmmmm.ama sizin yazdiklarinizi okuyunca vazgectim...aslaaaaasen gel o apartman gürültüsünü bana sor canım ben 1.5 senedir ne çekiyorum duvarlar ince kağıt gibi yan tarafta horluyor adam sesi bizim evde üst katımda 2 tane azman vardı gürültüden kaç kez kapılarına gittim laftan anlamadılar yan komşumla yatak odası bitişik hiç demez ki bu kadın çalışıyor haftasonuda uyusun çocuklar 9 gibi yatak odasına girer baağırış çağırış ondan sonra bir ağlama kopar oooo yat yatabilirsen en alt zil bende gelen geçen milletin çocugu basar apartman boşuğu yatak odasına bakıyor öküz gibi paldır küldür inerler kendileride çocuklarıda ben senden çok dertli çıktım anlayacağın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?